+1 yılDeğer görmek için sadece bunlara ihtiyaç yok bunun için yapan kişi sana değer vermiyordur kullanıyordur değer tek onla olmaz arar konuşur sohbet eder derdin varsa dinler sana özelini açar dertlerini paylaşır acın varsa ortak olur herkes gibi ya da sıradan olmaz farklı olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bana göre insan kadın ve erkekten oluşur ve değer olarak ben herkesi aynı değerde görüyorum. Senin diğerlerinden biraz libidon yüksek ve isteklisin oda senin hatan değil yaradan öyle yaratmış o özelligin baziları için iyi özelliktir. Değerlendiren ilişki keyfini sonuna kadar keyifle yaşar. Sen kendine haksızlık yapmışsın her insan değerlidir. Seni değersiz görenlerde kendisine değersizdir. Sana iyi davrananla iyi davran kötü davrananlarıda hayatından sil, mutluluklar
00 Yorumla
Hep seksi olarak ya da mide atarak değer görmezsin ilgi çeker karşı tarafı tatmin edersin sadece.
Değer veren insan böyle şeylere takılmaz değer vermek için.01 Yorumla
ben böyle tutukulu ve karşısındaki adama değer veren kadınlara hayranım sana deger vermeyen cinsel dürtüleriyle hareket eden aptalları boş ver
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılDegersiz degilsin ama degerli yapan sey senin kendin olusun bu tavırlara girersen kendini degersizlestirirsin tam tersi. Cunku karsidan bir sey gormek icin bedenini kendini kullaniyosun o yuzden kendin ol her zaman icin ki deger goresin
06 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsel isteğimi belli ediyorum ister istemez napayım elimde değil
- +1 yıl
Belli et karsidaki kisiden arzu cekim hissediyosan belli et ama deger gormek icin degil Istedigin icin olsun ve unutma karsidaki kisi de istiyo yani karsilikli ki buda seni kullaniyo mantigi yapmasin cunku sende istiyosun
Soran+1 yılOlabilir ama o bana iyi bakmıyor kötü zihniyetiyle bakıyor mevzu bu.
- +1 yıl
O yuzden cinselligi de ilk plana degil güvendiğin kisiyle yasa nude dir sekstingtir sekstir o anlik deger seni sadece vir anlik mutlu eder
Soran+1 yılGüvenilecek insan pek bulunmuyor
- +1 yıl
Görmeden bilemezsin yok..
+1 yılNude atan kızlar kusura bakmayın ama o kadar değersiz oluyorsunuz ki, bide çok yazık ama bunu kendi kendinize yapıyorsunuz. Yemin ederim halimize acıyorum. İkki güzel laf bı iltifat biraz ilgi gorucem diye paspas oluyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılAsıl onu yaparsan değersiz olursun seni sen olduğun icin sevmiyorsa degersizsin seni fikirlerinle kabul etmiyorsa değersizsin kusura bakma yani nude atiyorsun diye seks yapıyorsun diye değerli olduğunu hissediyorsan ne yazık sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bunları yaptığın için kendini değersiz hissediyorsun, onlar da öyle hissettiriyor. Kendine değer veriyorsan seni rahatsız eden şeyleri yapma.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen seksi seviyorum. Beni toplumun önyargıları rahatsız ediyor. Benimle yapan erkekler bile beni orspu olarak görüyor o yüzden asabım bozuluyor saygı yok sevgi yok
Cevap sahibi+1 yılO halde yanlış erkeklerle birlikte oluyorsun. Seni orspu gören erkek kendini de orspu görsün bir zahmet ya da kaliteli erkek bul da namusun sadece kadınlar için olmadığını bilsin.
Soran+1 yılGenelde bu zihniyete sahip erkekler karşıma çıkıyor. İstediğini alabilmek için kırk takla atıyorlar ama içten içe beni orspu olarak gördüklerine eminim zaten sözleriyle ve eylemleriyle de belli ediyorlar
Ee sen baştan öyle her istediği şeyi yaparsan sonra değersiz miyim dersin seni gerçekten seven insan senden sürekli nude istemez zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan ne sevecek 😄 Sanaldaki biri üzerine bu konuyu açtım. Sevmiyor olabilir ama insan olarak bir değerim bile yokmuş o kötü
+1 yılHayır kendine değer vermelisin istemediğin hiç bir şeyi yapmamalısın bu kadar basit herkes çıkarlarına göre davranır bu değişmez
06 Yorumla
Soran+1 yılYani senlik bir durum değil diyorsun
- +1 yıl
Aynen öyle senlik bi durum olsaydı mesela bencilsin vs deselerdi tamamdı ama nude atıp atmamak tamamen tercih ve senin özel alanına giriştir zorlamaksa taciz
Soran+1 yılZorluyorlar resmen
- +1 yıl
Taciz ediyorlarsa ne bileyim şikayet et veya bidaha bunları dersen seni şikayet ederim vs de yani kendini korumalısın bu devirde kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz maalesef
Soran+1 yılYok ısrar ediyorlar taciz demeyeyim de
- +1 yıl
Bu konuları konuşmak istemiyorum müsait değilim vs de dahada ısrar ediyorlarsa sizi şikayet edeceğim de bitir
Karşındaki sen bunlari yaptikca deger gosteriyosa evet degersizsin. Onun gözünde.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani anlık bir değerin olur diyorsun
+1 yılKarşındaki insanın gözünde değerini sen belirlersin, ne hissediyorsan oylesindir
Biraz kendine kıymet ver
10 Yorumla
+1 yılAşko o nasıl laf bu tamamen karşı tarafın birey zinalığı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğersiz değilsin ama muhtemelen sürekli abaza, aç erkeklerle karşılaşıyorsun. Değer görmek için seksi görünmek zorunda değilsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılbu yüzden sadece değer kaybedersin kendin ol sana gercek deyer verecek insanlarla ol et pazarı olma
00 Yorumla
+1 yıldegerlısınde kendi kendini degersizlstiriyosun sadce
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptım da
- +1 yıl
insanlara degerini bilmeyen bilemiycek insanlara nude foto atarsan degersizlesirsin
Soran+1 yılKime atayım? Atmaya değer adam var sanki
- +1 yıl
deger adam yoksa atma
+1 yılBir insan kendine bunu nasıl söyler?
"Değersiz"
Kendine gel.05 Yorumla
Soran+1 yılBen biraz kötü hissediyorum
- +1 yıl
Değersizliğini baştan kabul etmişsin zaten. Kime göre kimlere göre değersizsin? Saçmalam lütfen.
Soran+1 yılDavranışlarıyla hareketleriyle değersiz hissettiriyorlar beni
- +1 yıl
Gül geç.
Ne düşünürse düşünsün s*k kafalılar
Bozma gereksinimi de duyma.
Irgalama tınlama takma 😏
Soran+1 yılHoşlandığım kişilere çok ilgi gösteriyorum ister istemez
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapinca deger gormezsin oylelerinden uzak duracaksin durmuyorsan da sonradan ken küm etmeyeceksin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana gerçek değeri veren zaten sen onları atmadan da verir güzelim sen değerlisin bunlari yapmamani tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılDeğersiz değilsin ama sen nufe atarak vücudunu pazarlayarak kendi kendini değersizleştirmeşsin
08 Yorumla- +1 yıl
Mesela hertür ilişkiyi yaşadım grup hariç demişsin seninle kim ciddi bi ilişki düşünürki herkesin altına yatmışsın yiyişmişsin senle kimse evlenmez mesela
Soran+1 yılEmin misin evlenmeyeceklerine 😂 böyle büyük büyük konuşanlara da bitiyorum
- +1 yıl
Seninle evlenen senin gibi biri olacaktır ben şahsen senle olmam
- +1 yıl
Herkes kendi dengiyle evlenir
Soran+1 yılBen de bakir biriyle evlenmem zaten
- +1 yıl
Ne güzel herkesi altına alıp başka kadınları arzuluyanbirisiyle evlen ama sana şunu söyliyim herkesle ilişki yaşamış insanlar birgün çıkıpta artık ben tek eşe bağlı kalayım evleneyim dediklerinde yıllar geçince tek eşten sıkılıp aldatıcak insanlardır ya sen ya evlendiğin kişi birinizden biri aldatıcak siz hiçbirzaman mutlu bi yuva kuramıyacaksınız acı gerçekler 😊
Soran+1 yılEzik bakir kendini teselli ederken 😂
- +1 yıl
Dindar biriyim çok şükür dinine uygun yaşamak eziklikse ezikliğimle gurur duyarım sen ölünce gittiğin yerle gurur duyabilirsin 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılDeğer vermek isteyen bir şekilde verir bir şey yapmana gerek yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki işlerini görene kadar varım
- +1 yıl
Değer görmek için bir şey yapmana gerek yok demek istedim. Nude atmasan da, seksi görünmesen de seksi görmek isteyen görür, değer vermek isteyen verir demek istedim. İşlerini görene kadar var mısın yok musun onu hiç bir zaman bilemezsin bence insanlar çok iyi rol yapıyor :]
Soran+1 yılBiz o kadar çakal olamadık
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhep aynı soru aynı algı değer vermeyenlerden değer bekleyip değer verenlere sırt cevirirsen evet o değer vermeyenmlere atmak zorundasın ama sen attın diye sana verdikleri bi değerde yok sadece gecici işleri görülene kadar
00 Yorumla Değersiz değilsin. Değersiz olduğuna ikna eden şeylerden şüphe etmen gerek
00 YorumlaKişisen kişiye değişir kimi fiziğini giyimini beğeniyordur kimi bedenini
00 YorumlaBence değilsin vücudundan bağımsız bir ruhun var ve bireysin yani değerlisin o ruh herşeyde yok
00 Yorumla
+1 yılBuda işin içinde ama bana kalsa sıcak kanlılık be sahiplenme önemli
00 YorumlaDegerini ögrenmek icin aslinda tam tersini yapman gerekiyor
00 YorumlaHayır, değerini onlar üzerinden biçtiğin için öyle hissediyorsun
00 YorumlaHayir. Seksi, bakimli olmak tamam ama hep nude atinca değer göreceksiniz diye saçmalik olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilsin senden bunu bekleyenler haysiyetsizdir. Ki bunları yapınca sana değer veriyorlarsa bi zahmet vermesinler
00 Yorumla
+1 yılNerden çıkardın bunu şimdi sana kendini değersiz hissettiren ne var
00 Yorumla
+1 yılHayır, atmamalısın aksine ciddi bir ilişki arıyorsan
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alakası yok birlikte olduğun kişiyi değiştir sana bu şekilde muamele yapan biri ile devam edersen böyle hissetmen normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDegilsin oyle yaparak kendi degerini kaybediyorsun canim
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparak
Cevap sahibi+1 yılNude atarak canim
Soran+1 yılBen de istekliyim napıyım
Cevap sahibi+1 yılOzaman bildigini yap canim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni değersizleştiren asıl sebep bunlar zaten kendını kolay bir av yapmışsın erkeklere karşı her zaman ulaşılması zor olan biri olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude atmak zorunda değilsin tabi ama seksilik önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Yani 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılZihniyetinden emin olacağın erkekle seks yapacaksın o zaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden, davranışıyla, konuşmasıyla belli eder.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo gerek yok abazalar la konuşma konuşursan öyle değer verirler
00 YorumlaNude istemesi zaten sana değer vermediğinin bir kanıtı. Seni nesne görüyor. Sorun sende. Bunu anlayamamış olmanda.
00 Yorumlatabıkı hayır xd bu nasıl bır soru nude nedır bıraz grurulu ol fotoraflarını kımseye gönderme
19 Yorumla
Soran+1 yılNesi komik
Soran+1 yılBen tatlı falan olmak istemiyorum ki.
Soran+1 yılSeksi kalmak
Soran+1 yılBenim için de tüm erkekler aynı o zaman. Susabilirsin
- +1 yıl
Ya sen buna cevap mi veriyorsun gerçekten insan bunun nickine bakıp cevap vermez xd diye gülücük atiyor sen buna cevap veriyosun
Soran+1 yıl@dobraerkek1 nicki umrumda değil. Ben bu tipler gibi her paylaşım yapana alıcı gözüyle bakmıyorum. Daha çok fikirlere odaklanıyorum
+1 yılDeğilsin ancak yanış erkeklere yakınsın bizi bul
00 Yorumla
+1 yılErkekler kötü sen değersiz değilsin
111 Yorumla- +1 yıl
Bu kadına her şey müstehak kimse zorla bi kadını altına almıyor çok iyiyse çok namusluysa evlenene kadar seks yapmasın sonra ben değersizleştim diyor herkese nude atan biriyle kim ciddi ilişki ister enayimi bu erkekler birazda dönsün kendine baksın
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 sana lafı koyup cevap vermediğim için kudurdun tabi bu sefer başka yorumlara salça oluyorsun. Sen bakir kaldığın için hasetlik yapıyorsun başka insanlar da yaşayamasın istiyorsun o yüzden dikkate almıyorum dediklerini
- +1 yıl
Senmi laf koydun bana ablacım ben dindar biriyim bakirlik bi seçimdir geneleve gidip istediğin insanla olabilşrsin zamanında benle olmak isteyende oldu dindar olduğum için reddettim zaten sen seksi gözünde çok fazla büyütmüşsün dünyanın en çirkin kızıda erkeğide birgün seks yapıyor zaten bunu bu kadar yapabilen yapamayan diye ayırman çok saçma bu işi herkes yapıyor tek fark biri evlenip yapar diğeri evlenmeden yapar fark bu sende biraz sıkıntı var biraz kendine çeki düzen ver
- +1 yıl
Dindarlık dille olmaz
- +1 yıl
Her dindarım diyen dindar olmaz
- +1 yıl
Dille olur diyen olmadı çok şükür 5 vakit namazımı kılar kuranımı okurum dışarı çıktıgımda bir kadın görmemek için yere bakarak yürürüm
- +1 yıl
Kızlar soruyorda erkek mi aradın 🤣
Soran+1 yıl@iyiinsanlarhalavar çok bekaret güzellemesi yapan gördüm sonuncusu benimle özelden sanal yapmaya çalışıyordu 😂
- +1 yıl
Herkes kendinden sorumlu seninle sanal yapmaya çalışması onu ilgilendirir seni ilgilendirmez
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 muhatap olmak istemiyorum uza
- +1 yıl
Emredersin ablam hayatında mutluluklar Allah affetsin
+1 yılHiç nude attın mı peki?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet niye soruyorsun?
- +1 yıl
Erkekler böyle değiştirmeye kalkma onların zaaflarını bul ve vur. Onlara açıl saçık seks istediğini belli etme gizemli ol çabuk elde edilir görüyorlar seni.
Soran+1 yılZaafları belli işte siiklerinin keyfine göre hareket ediyorlar
- +1 yıl
Sevgi ile ilgili zaafları da var.
Soran+1 yılYok bence onda kişiye göre muamele yapıyorlar kadınları eğlenilecek evlenilecek diye kategoriye ayırıyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılboyle dusunuyorsa o erkek bence hemen kac
07 Yorumla
Soran+1 yılBöyle hissettiriyorlar
- +1 yıl
sen herseyden oncesın kendıne saygın olsun bu hayatta boswer kendını degersızlestırme
Soran+1 yılSeviyorum seksi. İstekliyim 😢
- +1 yıl
o zaman napcaksın boyle dusunmıceksın
Soran+1 yıl@Tanju34 nasıl düşünüyorsun
+1 yılDuydugum en sacma şey olabilr.
00 YorumlaSana bunun için değer veriyorlarsa * çekeceksin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Evet nude at.. değersiz olma offf
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılönce doğru kişiye değer vermen lazım
00 Yorumla
+1 yılOnu yapandan yzak dur
00 Yorumla
+1 yılDeğilsin sevgilin öyle mi istiyor?
00 Yorumlabanada nude atar mısın çok istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kime atıyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılGünümüzün değer kavramı maalesef bu
00 Yorumla
+1 yılAsıl bunları yapmak seni değersizleştirir.
00 Yorumla
+1 yılİnsan kendi değerini kendi belirler
00 YorumlaDeger veren birin bul
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık bununla değer mi kazanılır
00 YorumlaBüyük ihtimal öylesin
00 YorumlaBunlar olmadan da değer görürsün
00 Yorumla
+1 yıl😀😀 psikolojik bir durum çocukluğuna inmek lazım
00 YorumlaHayor onu sana yapabın terbiyesizliği
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Asla. her bacım degerlidir.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka neden öyle olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın yapma hiçbirisini
13 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ki
Cevap sahibi+1 yılNiye 😑
Soran+1 yılİstekliyim
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?