Eşiniz işten yorgun geldiği bir gün cinsellik yaşamayı bugün olmaz diyerek reddetse tepkiniz ne olur? Anlayışla mı karşılarsınız yoksa hayal kırıklığı mı olur?

Eşiniz işten yorgun geldiği bir gün cinsellik yaşamayı bugün olmaz diyerek reddetse tepkiniz ne olur? Anlayışla mı karşılarsınız yoksa hayal kırıklığı mı olur?

Anlayış gösteririm ve trip falan da atmam tc kadınları gibi kimisi o kadar empatiden yoksun ki adam gece gündür çalışıyor eve yorgun argın geliyor sonra trip atıyor yapmadı diye kolay mı işte çalışmak
Helal kız ne güzel yazdın
Böyle anlayışsız bencil olan kadınların kocalarına üzülüyorum
Bilseler evlenmezdiler bence
Evet evliliği peri masalı sanıyorlar anca koca parası yemek falan
Çok haklısın söylediklerinde
Herkes böyle düşünmez maalesef yaşayan anlar çalışmayı
Aynen öyle onlar anca yattığı için halden anlamaz benciller
Biraz zor ama belki bir umut 😅
İlk önce ona güzel bir içecek hazırlarım hafif alkollü böyle birazcık çakırkeyif yapacak bir şey birlikte birer bardak içeriz daha sonra ben ona masaj yaparım yapabildigim kadar artık ne kadar olursa ondan sonra şansımı bir kere daha denerim tabii ki ilk önce onu da yükseltmeye çalışırım argo kelimeler vs kullanarak ki istekli bir hale gelsin en azından yapacağını düşünsün daha sonrası zaten ama olmuyorsa gerçekten istemiyorsa yorgunsa sarılıp uyurum
Reda bu kadar severek ve içten yazmayı nasıl başarıyorsun 😅
İnanmayıp beğenmediğiniz şey aşk bana bunları yazdır ya hani evet inanılmaz dehşet derecede yüksek biriyim bu konuda ben de farkındayım ama genel bir yükseklik değil bu bir kişiye Özel İçimdeki cinsel tarafa hitap eden de o kişi aklıma en ufak bir geldiğinde zaten yelkenler direkt fora kdkdkdk
Burdan biri mi o kişi
👍😂
Neden imkansız aşklar peşindesin ki 😃
Masaj yapmayı teklif ederim baktım hala yorgun sarılıp uyuruz zorla değil ya
Son bir şansımı deneyim mi diyorsun 😃
İyi gelirdi belki diye 😀
Gelir gelir 😅😅
Görücez 😊
Teşekkürler
rica ederim
Cevap
3Cevap
Ben onun yorgunluğunu alırım önce. Sonra zaten kendisi ister. Bence.
Adam yorgunum diyorsa daha neyin şansını deniyorlar anlamıyorum. Duş alıp sarılır uyursun anlayış lazım. Sürekli böyle yapmıyorsa tabi.
Bu iste peki hep oyleyse durum
illa sansimi denerim ufak ufak sonra baktim olmuyor t... vuz edecek halim yok. KS a girerim 😁😁😁
Reddediş şekline bağlı. Ama insanız sonuçta her zaman zaten olmaz
Yani
Oralla boşaltmayı denerim onu sonra mışıl mışıl uyusun benim boşalmam önemli değil
Zorla yaparız.
Saygı duyarım ama çok olursa konuşurum
dinlenmesi daha önemli
Anlayisla karsilarim kotu bir tepki vermem.
Anlayış
anlayış gösterirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?