Arkadaşlar kesinlikle ciddi düşünmüyoruz ama sürekli istiyor bir kere yap çok zevk alacaksın vs. Bakireyim ne yapım sizce arama mesafe mi koysam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle abazanlae tarafından skilip bırakılınca buraya gelip ağlıyorsunuz. Siz gerçekten iflah olmazsınız. Çocuk seni cinsel obje olarak görüyor amacı bu skip bırakacak hevesini alınca. Engelle geç mercimek kadar da mı beynin yok?
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamla karşılaşma ihtimalim var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninde canınin seks istiyor vermek istiyorsun itiraf et çılgın bakire senj
...
Ver gitsin ama şunu da bil o senj bı kere siiikiiecek hevesi geçince birinci ya geçiyor Bırakacak sen alışacaksin aaaammina yyyrak girsin isteyeceksin
Ha dediğin anda partner bulamayacak sin o yüzden onun bunun malı olacaksın
Başlarsan duramazsin tatlım iyi düşün00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin hic bişey yapmak zorunda değilsin yapsanda sonra birakir seni zaten duygunun karsilikli yogun oldugu biriyle yasa ilk deneyimini
07 Yorumla
Soran+1 yılBende istekliym ama onunla yaşamak istemiyorum ki 18 yaşım ve o çok yapmış bu zamana kadar
- +1 yıl
Yapma bence sana düzgün davranmayan kendini onemseyen biri zevk verir mi bencil kaba mi davranır bilemedim bence isiyosanda yapma onunla daha düzgün birini bul yanlış partner seni seks ten soğutabilir cinsel tramvalara neden olabilir oyle ilk iste yapim gibi kolay değil duygu ile ilk deneyimin çok baska olur nazik tek dersi seninle birlikte olmak olmayan biri olursa cok daha iyi sen bilirsin tabi
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
Umarım düzgün birini bulursun
Soran+1 yılBeni düzgün biri bulmadı daga
- +1 yıl
Hajajajajaka bulur heralde ya belli olmaz belkide sen bulursun onu
Soran+1 yılYok ayol bulmaz beni nerde saçma sapan şey var o bulur
+1 yılCiddi düşünmüyorsun , bakiresin , sevgilin var ne kadar saçma ve çelişliki bir hayatın var 🤣
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya sen ciddi düşünmediğin biriyle takilmadin mi hiç
Soran+1 yılBakire olmamın neyi anormal?
- +1 yıl
Düşünmediğim biriyle niye takılayım, takılsamda fb olur, seninki ne fb nede ciddi ilişki mk çiçek alıp bakışıp duruyor musunuz, benim saksıdaki bitkiler bile senden daha nitelikli
- +1 yıl
Adamla gönül eğlendiriyorsundur 🤣 bana en son onu yapmaya çalışan kişi gözlerini yatakta açmıştı 🤣
Soran+1 yılSevgili olanların kaçı evleniyor bir bak çevrene kaçıncıda evleniyorlar daha doğrusu
- +1 yıl
Sevgililiğin yürümemesi ayrılıklar ayrı bir şey ama ciddi düşünmeyip sevgili yapmak bu anormal sen millette gördüklerini anlıyamamışsın 🤣
Soran+1 yılTm sen haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBedavaya getirme cabaları ve sen buna sevgilim desen de versen de gidici vernesen de...
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Boyundan buyuk işlere kalkısıyor, once bir evlensin senle su pahalılıkta sonra bu konuları ortaya cıkarsın , aksi halde bunun diğer adı cinsel isteklerinde kullanmaya bedava kız aramak olur
Soran+1 yılEvlenmem ya evlilik düşünmüyorum evlensem de onla evlenmem jsjz
- +1 yıl
Kimse evkenmeyi dusunmuyorsa bedava cinsellik niye olsun :) bir de hamilelik riski ve yanlız kalma yıkımı da cabası... Ne icin kim icin?
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yıliyi misin sende kesinlikle ciddi düşünmüyoruz sevgilim mantığa bak ya
02 Yorumla
Soran+1 yılDusunemem şartlar el vermiyor evlenmiş boşanmış birisini ailemin karşısına nasıl çıkartıyim yaşım 18 bu yaşta ciddi düşünecek halim yok ayrıca
- +1 yıl
Aynen
+1 yılBence terk etmelisin , duygusuz bir ilişki için mi bekaretinden vazgeçeceksin yani bu çok saçma olur
00 YorumlaYapmak istemiyorsan mesafe koy. Zaten ciddi de degilsin
00 YorumlaBirde seni ikna edişine bak o. c.. der muhatap olmazdım hayatını karartmaya calisiyor boylleleri sizin gibi sallak zihniyetlere müstahak
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun derdi başka. Seninle sadece seks için konuşuyor. Bas tekmeyi bu arsıza.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin madem ciddi düşünmüyor kendine zarar verdirtme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıldirek o adamdan uzaklas
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavas yavas dene sevisme ile basla oral sonra anal yavas yavas
00 Yorumlaanal ilişkiyi deneyebilrsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Senin düşüncen önemli burada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. istemediğin bir şey yapma yol ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılOral falan yapin
08 Yorumla- +1 yıl
Bu arada istemedigin herhangi bir seyi zorla yaptirmasina asla izin verme
Soran+1 yılYapıyorum
Soran+1 yıl18 yaşındayım birde ilk önemli
- +1 yıl
İstemedigin bisyi yapma da ;)
- +1 yıl
Kendini kimle nasil hazir hissediyorsan ilkini oyle yaparsin
Soran+1 yılAynen ilişkimi kesesim var zaten
- +1 yıl
Sen bakarsin duruma artik :) bol sans
Soran+1 yılSaol
+1 yılMesafe koy
00 YorumlaMesafe koy
00 Yorumla
+1 yıluzaklaş
00 Yorumla
+1 yılYapma
00 Yorumla
+1 yılTekmeyi basss
00 Yorumla
+1 yılSürekli seks yapın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKeyfine kalmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kullaniyo sürekli siz kızlar canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorduğuna göre yakında verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTerk et
00 Yorumla
+1 yılCiddimi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz