Onsuz da canım sıkılıyor ama ona da kızgınım. Yalanlar falan söylemişti ilgisizdi herkesin yaptığı birkaç hatayı yptı ayrıldım bende. Birkaç ay önce ayrıldık ama bana yazıyor hala, aklımda da birkaç şey var İntikam amaçlı beni üzüp kırdığı için geri barışıp onunla oynasam mı? Yoksa sadece cinsellik amaçlı mı barışsam? Ya da gurur yapıp hiç bulaşmasam mı
Ayrıca her yerden engelledim engeli kaldırmak daha mı doğru olur nasıl canını yakabilirim?
"aklımda da birkaç şey var İntikam amaçlı beni üzüp kırdığı için geri barışıp onunla oynasam mı" cümleni okuduktan sonra senin de kişilik olarak eski ssvgilinden farkının olmasığını anladım. Tencere kapak misali. Sen bu adamla barışta başka erkeklerin başını yakma
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sanane istediğimi yaparım adam gibi görüş yazacaksan yaz yoksa boşu kes
biraz onurlu olun. biraz ileriyi düşünün. bir şeyi alevlenerek karar vermeyin bir kararı alırken çok düşünün
eğer karar verdiniz ise onurlu olun geri dönmeyin. karşıdakinin egolarını okşamayın. sizde daha kötü dönüş yapar esir köle olursunuz. eski tadı kalmaz
yalancı diyorsunuz. hayatta en pis şey yalandır. bakın en büyük günah zinadır lafı yalandır en büyük günah yalandır çünkü zina da yalan ile ortaya gelir. her kötülüğün başı yalandır. en büyük günah yalandır. yalancı biri ile hayat olmaz. geri dönmeyin ve unutun silin defterden. yaşanmadı sayı öyle biri yok