Bakire değilim. Görücü usulü tanıştık bu konu aramızda hiç geçmedi. Geçse söylerim ama konuyu kendim anlatmak istemiyorum. Evlendiğimiz zaman ilk gece kan gelmese anlar mı sizce sonuçta esnekte olabilir direkt bunun farkına varır mı sizce ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili kardeşim ben eskiden bayan arkadaşlara dürüst olun derdim fakat bu dürüst olamanın ülkemizde pek para etmediğini anladım sakın söyleme derim kardeşim geçmişine onu ortak etme doktor okumuş olması sökmez ya kabul etmez ise ya da ileride başına vurursa her kavga tartışmada pişip pişirip önüne atarsa na yaparsın bunları düşün ve sakın söyleme anlarmı demişsin anlamaz evlilik olayı cidiye bindiğinde az zaman kaldığında diktirirsin ve sorun çözülür ben eşim ile bir akrabamıza destek olup diktirdik ve bir sorun olmadı kan falan hepsi oldu o üzücü bir olay yaşamıştı (tecavüz) o yüzden destek olduk haytında erkek arkadaşı dahi olmamıştı destek çıktık ve başarılı olduk sana bir dip not diktirmek çözüm değildir geçmişinde olan kim varsa onlarıda yok edeceksin tel sosyal medya senin ile kim iletişim kurmak isterse hangi kanaldan olursa olsun engelle mümkünse tel numöaranı dahi değiştir bu konu daha önemli yarın bir gün birinden gelecek en ufak bir mesaj seni resmen bitirir demedi deme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç riske girme. Ne olacaksa en başında olsun.
Üzülecek, kırılacak ama en azından onun gözünde dürüst biri olarak kal.
Evlendikten sonra öğrenmesi kötü olur.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Doktor olmasa bile anlaşılıyormuş öyle diyorlar bir yakınımın evliliği ilk geceden bitti sırf bu saçmalık yüzünden.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsana neler olmuş
Soran+1 yılMe saçma
Esnekse sekste belli olmaz belki ama sana oral yaparken incelediğinde zarın olup olmadığını görebilir bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu düşünerek sordum ya
+1 yılAnlayabilir Yani Ama İlk Gecede Kızlık Zarı Bozulmama Durumları da Var Tatlım Senin Ondan Daha İyi Bilgili Olman Gerekiyor Kızlık Zarı Konusunda :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılFarkına varır cünkü bakrenin giriş vajina ilk acılışıyla olmayanın farklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim uzmanlık alanım olduğu için ben anlarım ama onu bilmem :)
06 Yorumla
Soran+1 yılO dahiliyeci
Cevap sahibi+1 yılaçıp bakarsa anlar hanımefendi
Cevap sahibi+1 yıltavsiyem dürüst olman
Soran+1 yılBenim 1 kişiyle ilişkim oldu onda da kan vs gelmedi hiç dürüst olurum evet Ama bir kadının böyle bir şeyin hesabını vermesi bile bana küçük düşürücü geliyor
Cevap sahibi+1 yılama bu görüş meselesi
Cevap sahibi+1 yılevleneceği kadının onun ilki olmasını istemesi doğal hakkı
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani doktor olacak kadar zeki biriyse sanada daha önce çakmışlar mı vurdurdun mu onuda anlar heralde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam doktor anlar tabi sen bence şimdiden söyle o iş ilerlemeden
00 Yorumla
+1 yılAnlar tabi sen söyle bence
03 Yorumla- +1 yıl
Anlayışla karşılar bence
Soran+1 yılKonu geçmedi hiç sorsa direkt söylemek istitorum
- +1 yıl
Sen konuyu aç
Anlar mı demen saçma anlaşılmayacak bişey değil
10 Yorumla
+1 yılHayatınız yalan dolan yazıklar olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen işini riske atma. Söyle.
00 Yorumla Anlamadan sen söyle yoksa kapının önüne konursun
00 YorumlaTabiki anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlar tabiki...
00 Yorumla
+1 yılDiktir gitsin ne strese sokuyorsun kendini
00 Yorumla
+1 yılSöyle kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdama söyle