Bir erkeğin eline bile dokunmadım ama sanalda çok fazla sexting yaptım. sesli, görüntülü aklınıza gelebilecek her haltı yedim sanalda ve kendimi bakire olarak hissedemiyorum. şimdi bana burada bakireliğin anlamını yazmayın zar duruyorsa bakiresin demeyin
benim vücudumu görüp inlemelerimi duyan erkekler oldu kendimi bakire olarak hissetmiyorum.
olması gerektiği gibi ve doğru mu hissediyorum?
bu hisler yanlışsa bu düşünceden nasıl kurtulabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. bu senin kendi düşüncen kendi isteğin yaptığın hiç bir şeyden utanç veya pişmanlık duyma bakire olup olmaman önemli değil sen hayatına birini alıp evlilik yoluna baş koyduktan sonra eşinee gösterdiğin sadakat önemlidir. Geçmişin hiç kimseyi ilgilendirmez istersen zevk için cinsel ilişki bile yaşarsın bu senin hayatındır sana, geçmişine, düşüncelerine saygı duyan biriyle birlikte ol aksi taktirde hep problem yaşarsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hislerinin yanlış olduğunu düşünmüyorum ama bu kadar kafaya takmamalisin bence herkes kendi zevkleri ve kendi hayatı için bir şeyler yapıyor. Bu maddiyata da dayanabilir zevklere de dayanabilir. Hislerin normal ama kafaya takılacak şeyler değil
011 Yorumla
Soran+1 yılaslında çok kafaya taktığımdan değil evleneceğim erkeğe geçmişim hakkında dürüst olmak istiyorum bu yüzden bu sanal işi kafamı karıştırıyordu
Soran+1 yılmaalesef ben geçmişi düşünüyorum karşımdakini bu kriterlere göre seçmem çok saçma olur
Soran+1 yılgeçmişini düşünmemin nedeni çok kıskanç biriyim sevişirken aklıma sürekli başkalarıyla da bunu yaptı düşüncesi gelecek belki de bu durumu kavga ederken yüzüne vurucam. bunların olmasından korktuğum için bakir biriyle evlenmem daha sağlıklı olur
Soran+1 yılama aşk evliliği yaparsam ve geçmişte bir birlikteliği olduysa bunu önemsemem
çünkü bakir olmasından daha önemli kriterlerim var- +1 yıl
E yani burada seni daha sağ duyulu olmaya davet ediyorum.😂 Evleneceğin kişiye daha dürüst olmak istiyorsun ama ilişki esnasında o da başkalarına yatakta nasıl inlediğini dinlettirdi. Benimleyken o inlemeyi yapıyor mu? Veya gördüğü vücutlardan biri aklında kaldı mı gibi gibi sorular gelir adamın aklına. O yüzden her iki tarafında geçmişi önemsemeden aşk evliliği yapması seksi ve evliliği daha doyumlu hale getirir dusuncesindeyim
Soran+1 yılkıskançlık düşüncem alınmadığı sürece bu fikrim değişmez😅
Soran+1 yıliçimden bir ses evleneceğimizi söylüyor 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
+1 yılegerki kendini öyle hissediyosan vicdanın sana yanlış oldugunu zaten sölüyo kendi iç sesin sana dogruyu yanlısı sölemis zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret iki bacak arasında değildir diyenler de olacak ama sen yinede bozdurma. Hala bakire olduğunu düşün.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBakire gibi hissetmesen ne değişecek ki. :D Bu kadar çok materyalist olmaya gerek yok. Ne hissediyorsan onu yaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılAynı bende senin gibiyim ya ama öyle görüntülu falan hiç yapmadım o yönden rahatım
00 YorumlaGayet normal böyle hissetmen çünkü ruhun bakire değil sadece bedenin bakire
00 Yorumlabir sürü kız senin durumunda ilerleyen yaşlarda sana komik gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ama sen hâlâ bakiresin el dokunmamış birisin sadece göz dokunmuş sana 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sen yaşlarda bizde o tip şeyleri çok yaptık. bi zaman sonra alışırsın önemsemezsin merak etme geçiyo bu düşüncelerde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTövbe et her gün. Kapat sanal defterini. Ruhunu temizleyecek şeylere yönel.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe heralde dogru. Bi fiziksel olarak mi bakire olunur, ruhen degilsin iste…
00 Yorumla
+1 yılsen bakiresin yanlışlar yapmışsın ama or. spu değilsin yaptıkların yanlışlar seni bundan sonrası için kötü kız yapmaz ama böyle devam edersen kötü şeylere kapı aralarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılBakiresin işte güzelim olay gerçeğe dönüştüğü zaman sanaldan farklı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire demek vucudu keşfedilmemiş dokunulmamış görülmemiş demek. Sende maşallah hersey olmuş
03 Yorumla
Soran+1 yıliçimi ferahlattın ya sağol
Cevap sahibi+1 yılkabul et bence böyle daha mutlu olursun senin iyiliğin için diyorum
Soran+1 yılnasıl daha mutlu olurum
Kesinlikle bakiresin.. seninde canın var yani normal.. bana yazsana dm ye
00 Yorumlaaklim hala sexting yapamadiklarilam da mi diyorsun 😂
00 Yorumla
+1 yılVücudun nasıl çok merak ediyorum ben de görsem mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılo erkeklerden biri de ben olmak isterdim ;)
00 Yorumla Bir benle yapma zaten
00 YorumlaKlasik z kuşağı tc kızı :
00 Yorumla
+1 yılkonuşur deneriz ama zamanla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVücudunu merak ettim bak 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bekarete erkekler emin ol değer vermiyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceğin kişiye geçmişini anlat
014 Yorumla
Soran+1 yılgerçekte bir şeyler yaşasam kesinlikle anlatırım ama sanalı anlatmama gerek var mı ki
Cevap sahibi+1 yılVar tabi , sanal da bir nevi ilişkidir ve hayatına alacağın kişiye açıklamalısın
Soran+1 yılbu nasıl anlatılır ki
yeni tanıştığım birisi genelde geçmişte sevgilim olup olmadığını sorar ben de olmadı derim
durduk yere sexting mi yaptım dicem
Soran+1 yılpardon evleneceğin kişi demişsin
Soran+1 yılpeki ne zaman söylemeliyim bunu
Cevap sahibi+1 yılGeçmişini sorduğu zaman anlatırsın. Sen zaten yaptıklarından memnun değilsin ve bakire olmadığını hissediyorsun. Bakireliğini verseydin anlatacaktın , sanal da aynı
Soran+1 yıldoğru diyorsun
Cevap sahibi+1 yılsen de güzel düşünüyorsun , hata yapınca hatalı olduğunu itiraf edip kendini değiştirmeye çalışıyorsun. 👏
Soran+1 yılaslında bunu hala hata olarak görmüyorum bu da yanlış biliyorum ama reelde yaşamaktansa sanalda bir şeyler yaşamak daha doğru geliyor
Cevap sahibi+1 yılİkisi de yanlış , kendini tutmaya çalışmalısın. Görüntülerin ifşa verilirse yandın
Soran+1 yılkendimi tutabilsem zaten yapmam ama tutamıyorum tatmin olmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılen çok neyini beğeniyorlar konuştuğun kişiler?
Soran+1 yılsexting yaptığım kişileri diyorsan vücudumun her yerini beğeniyorlar
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bekar kalır sin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzar diye bir sey yok cahil cahil konusmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel bir de ben inleteyim sanaldan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhep sesli yapmak istemisimdir ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılBakiresin
05 Yorumla- +1 yıl
Evleneceğin kişiye anlatma
Soran+1 yılbu da sonuçta benim geçmişim. evleneceğim kişiye dürüst olmak istiyorum
- +1 yıl
Evleneceğim kişiye anlatırsan o da başkalarına anlatabilir, rezil olursun
- +1 yıl
*Evleneceğin
Soran+1 yılböyle biriyle evlilik yoluna girecek halim yol
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemas yksa sorun yok
00 YorumlaDevam et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi