Partner arkadaş fb olayı bana daha çok uyuyo ne gerek var insanların duygularıyla oynamaya diye düşünüyorum haksızmıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır abes değil ama senin benimsemiş olduğun durumda mide bulandırıcı hani evet bir gece geliyor seninle birlikte oluyor ama kim bilir daha önceki geceler kimlerin kimlerin yanındaydı hastalık taşıyor mu taşımıyor mu bilmiyorsun hani birazcık çekim olması lazım gerçekten bu herkeste yapılcak bir şey değil
22 Yorumla- +1 yıl
Ben herkezle birlikte oluyorum demedimki bu düşünceye nasıl kapıldın🙂 cehennemde yanacaz madem uğrunda değmeli dimi, kriterler var hemde ağır kriterler
- +1 yıl
Yine de iğrenç nereden tutarsan tut elde kalıyor
En İyi Cevaplar
Bu aralar çogu kişi böyle takılıyor zaten.
herkesin bir yarası vardır illa geçmişinde sevmiş ama sevilmemiştir veya aldatırlmıştır duygusal bag dan bu yüzden korkuluyor istenmiyor. Ugraşmak istemiyorlar. Mesela ben birini çok sevsem herşeye katlanır herşeyi yaparım onun için ama buna deger bi erkek bulmak bu devirde çok zor.58 Yorumla- +1 yıl
Herkes zamandınında bikere düdüklenmiştir burada haklısın güven konusundada haklı olabilirsin ama biri için herşeyini vermek konusu kimse okadar okafar değerli olmamalı he diğelim oldu o an kaybettiğinin resmidir
- +1 yıl
Adam gibi sevmek evlenmekse illa sevgili olmaksa herkese uymaz işte o ben dostlarımıda adam gibi sever değer veririm mesela😂
- +1 yıl
@Grakasham se ne çektin kardeşim öyle
- +1 yıl
Dostum çıkar için seviyorlar. Bir erkeği o erkek olduğu için sevmiyorlar. Erkek bir kızı o oldugu için sever ama bir kız erkeği ne kadar maskülen olduguna gore, boyuna göre, kilosuna göre, düşüncelerine göre, gözüne burnuna göre sever öyle olmasaydı çoğu kızın sevgilisi olurdu.
- +1 yıl
Rica ederim🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılAbes değil ben de sevmiyorum. Hiçbi zaman da ilgimi çekmedi. Ufak tefek flört severim ama ay ilişkim olsun, evleneyim cart curt moduna girmedim hiçbi zaman. Belki zamanla olur bilmiyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Yani akşam mesajlaş yok uyudunmu yok aşkım felan gibi cümleler sarmıyo gerçekçi olmak lasım amaca hizmet etmek lazım sevilmek istiyosan aşık ol aşık et cinsellik istiyosan duygularla oynama niyetini belli et gelirse senindir, yani demem oki net olmak lazım
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Bende böyle düşünüyorum. kadınların duyguları ile oynamak istemiyorum. O nedenle bana yürüyen kadınların çoğundan uzak duruyorum. Serbest ilişki istiyenler kadınlar tercihimdir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
9Cevap
Bu sizin fikriniz ve hayat görüşünüz tabiki. Biz buna saçma ya da değil diyemeyiz. Bize düşen ancak saygı duymaktır. Mutlaka siz de kendi içinizde bu durumun getirisini ve götürüsünü hesaplamış olmalısınız.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaa ne güzel işte en azından dürüst davranıyorsun kendini de gayet güzel ifade etmişsin tercih meselesi tabiki görüşüne saygı duyarım ✋✋
39 Yorumla- +1 yıl
Teiekkürler sendende onayı aldık ya tamam doğru yoldayım😂
- +1 yıl
Rica ederim ama dedim ya tercih meselesi bana göre değil bu düşünce tarzı mesela ben uzun vadeli aşk insanıyım çünkü günlük ilişki insani değilim olamamda ama Sıze saygı duyarım çünkü dürüst bir yaklaşım sergiliyorsunuz en azından
- +1 yıl
İnsan neyse o olmalı iki yüzlülük yorucu oluyo valla bak bi öyle bi böyle gerek yok
- +1 yıl
Aynen öyle sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap ama ilişkinde bunu belirt ama benim ciddi ya da evlilik gibi bir dusuncem yok diye ki karşı taraf bir beklenti içine girmesin
- +1 yıl
her şey gönlünce olsun inşallah 🤗
- +1 yıl
Okadarla kalmıyorum inan ben evliyim diyorum ona göre arkadaşım aşk meşk bekliyosan o bende yok😉
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
👍
+1 yılBen sevgili olayını evliliğe benzetiyorum. Sadakat gerekiyor.
14 Yorumla- +1 yıl
İste buna gerek yok demek istiyorum bu yüzden sevgililik boş iş
- +1 yıl
Herkes bir değildir. Tercihlere saygı duyulmalıdır.
- +1 yıl
Saygısızlık yapmadım kendimle ilgili soru sordum sadece
- +1 yıl
Tamam sorun yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın, sevgililik ömür törpüsü. Sürekli kapris, huysuzluk çekeceğine, FB ilişkisi daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılŞeffaflıktan yanayım nettt dallandırıp budaklandırmaya gerek yok direk isteyecen duygularla onmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ama böylesi daha rahatsa öyle olunabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek, sevilmek, saygı ve uyum üzerine olacak bür ilişki daha uygun. Diğerleri yorucu duygusallık yok.
Duygusallık olursa da karşılıklı olmalı.
00 Yorumla Ne guzel böyle düşünen birinin olmasi
21 Yorumla- +1 yıl
Genelde aa sapık derler😂
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Karşındaki buna uygunsa , neden abes olsun?
21 Yorumla- +1 yıl
burada soruları ben sorarım😂
Haklısın fb aşka göre daha iyi bir mutluluk kaynağı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluk sahibi olmak istemiyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Yeterince sorumluluğum var ama ben dostlarımada sorumsuzca davranmam
Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. FB mi..
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen bazen GS bazen BJK😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılMantıklı
410 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynn, bende öyle yapıyorum
- +1 yıl
Evliliğe engel değilki bu tür seçimler
- +1 yıl
Neyse ben araya girmiyim mevzu derin yıkama yağlama başladı😂🤣
Cevap sahibi+1 yılEvliliğe engel değil tabiiki, ileride evlenirim muhtemelen
- +1 yıl
Yani evlenecem diye ya da evliyim diye zevklerimden vazgeçmem bu dünyaya bşr defa geliyorum
Cevap sahibi+1 yılAynn öyle, işin ucunda ölüm yok sonuçta
- +1 yıl
Yani beni bu şekilde mutlu ediyomu ediyo tatmin ediyomu ediyo bırak insanlar yadırgasın😉
Cevap sahibi+1 yılYaşımı ne yapacaksınız
- +1 yıl
Fazlalık yapanları sevmem😂
- +1 yıl
Yazdın olmadı zorlama duruşun olsun
+1 yılDuygusal ilişkiye değecek insan yok zaten
10 Yorumla
+1 yılHemfikiriz
10 Yorumla
+1 yılCiddi değilsen evet
21 Yorumla- +1 yıl
Ciddi derken ciddi olmadığım için sevgili olmuyorum dimi hem ciddi olduğun insanlar sevişince fb olmuş olmuyosun anladın
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar mı fb
112 Yorumla- +1 yıl
1den fazla neden konu bumu
Cevap sahibi+1 yılNasıl buluyon kanka
- +1 yıl
Özel bi çabam yok kanka kadın peşinde koşmayı bırak onlar seni bulur😂
Cevap sahibi+1 yılKanka nasıl bulcaklar ki
- +1 yıl
Her kuyruk sallayana gitme seçici ol tabi bunun altını doldurmalısın spor yap kitap oku kendini geliştir
Cevap sahibi+1 yılSenin vucudun iyi mi
- +1 yıl
Öyle diyolar hayırdır kanka banamı yürüyon 😂
Cevap sahibi+1 yılYok olum ders almak için yani sende ne özellikler var gibisinden
- +1 yıl
Ben kimimki ders verecem sadece püf nokta kadın milleti açıksözlülüğü ve bakımlı erkeği sever tabi sporda bir bakımdır, ayrıca hemen düşme😉😂
Cevap sahibi+1 yılAnladım haklısın ama mesela somut olarak örnek versen kaslı zeki zengin vs gibi
- +1 yıl
zengin olmana gerek yok zekanı kullan, espiri anlaşyışını geliştir, hafif kas yap bakım yap iyi görün yani, bide kasma rahat ol içinden geldiği gibi davran neyse o bide mümkünse ilk hamleyi sen yapma
Cevap sahibi+1 yılKanka bana hiç yazan olmuyor ki espri anlayışım iyidir yanj
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler