AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
3. Kisiyi dahil etmenin vakti gelmis siz isi pisirirken bi kosede ceksin o hakettigi budur.
Performansına toz da kondurmazmış beyefendi djsnsls
Keyfinize göre takılın da...
Beni hanginiz şikâyet etti lan 😡
ben şikayet ettim mesaj atmadın diye 😄
Demek sendin o 😐
Pisluk
tekrar etmemi istemiyorsan yapmanı gerekeni yap 🤔
Neyi 😀
dm lütfen
penis halkası alsın, o da oyuncak sayılır, hem ona da katkısı olur.
Çok detaya giremeyecem ama yanlış bir düşünce oyuncakla birmi tutuyor
Sanırım eşiniz başka şekilde kendisini tatmin ediyor. Yoksa 15 gün duramaz.
Eekeklik gururu var onun demek ki * doktora giderse çözümü de var bunu ona anlat
Keşke istekli bi kadınla evlensem bende adam elindekinin kıymetini bilmiyor bence suç onda…
Karilar dua eder kocamn ski dursn yatakta uyuyim diye yalvarr bunlar si*k bagimlisi vay ya
Oyuncak alsın en azından fantezi olur belki boşalma süresi de uzar
Herkes fîlozof olmuş maşallah diyelim nazar değmesin 😄
oyuncakta zamanla yetmez ve bekar olsanda oyuncak iş gorur evli olmanın anlamı nerede
Adamin gucu o kadarsa yapacak bisey yok. En azindan bi yol gostermis buna karsi olanlarda var
oyuncak yerine baska erkek getırmedıgıne dua et aletınde mı sorun var fantezı mı yapıo yoksa
Oyuncak alsın fakat tek takılma eşinin yanında yap çünkü iştaha gelmesine yardımcı olacaksın sonra oyuncakla seni tatmin edece zaman içinde belkide istekler eşitlenecek.
Erkeklerin yazdığı yorumları ona okut kıskançlıktan da olsa kendine gelir
ya burada senin düşüncen önemli tabi sen ne düşünüyorsun peki
Adama bak yaaa :D ne ilginç insanlar var cidden :D
Ciddiysen Yardımcı Olabilirim Geç Boşalması için Yardım ederim inanki Ciddiyim
oyuncak aldir ve gozune sokarak kendini tatmin et belki faydasi olur
Senjn için çok zor 10 15 gün ara ne ya, bunlar nasıl erkek, 2 günde bir olması gerek
En azından başka lavuk tutalım o kaysın sana dememiş, nankör karı
Oyuncağı boşversin sana bi erkek hediye etsin
insanlar hatalarını kabul etse daha iyi olacak ama ilişkiler
Oha bugun bunu diyen yarın sana bunun gerçeğini bulayım der.
Bunun sonu iyi değil. Ben bu filmi biliyorum
Yatak muhabbetinizi burada paylşmanız ne kadar ayıp..
Bence kabul etmeli Erkekliğine de laf ettirmiyo haftada 4 ideal ikişer postadan 1 posta 25 dakika sürse on sevisme hariç gayet güzel
Sizinki eski dostların buluşması gibiymiş. Değil sen, 0 libido bir kadında istemez bu durumu
E ne vae bunda sonuçta evlilik sekse en uzak şeydir.
fantezi olarak düşün kendi başına neden takılasın
O evlilik degıl mecburriyet artk senin koca gay sanırım kabul de edemez simdi ya aldatacan ya boşayacan heee ya da kabulleneceksin
Aynı durumu ben yaşıyordum ama bu sefer taraflar farklı :) benim 20 25 dk sürüyor diye eşim benden kaçıyordu resmen 😂
İnsanın zoruna gider karısına böyle bir şey almak kendine çeki düzen verir ama nerde böyle erkekler yüzünden kadınlar bizden soğuyor hayata bak
yani mantıklı olan oyuncak şimdilik en azından kendin takılırsın adamda iş yok
Gayet al deseydin daha iyi olur tatmin olmayı özledim akşam bekliyorum deseydin sakın ve mutlu bir şekilde başka türlü tatmin olmazsın cunku
eve başka erkekler getireyim mi dese hoşuna gider miydi?
Bende evliyim dilersen bu konuda fikirleselim
Suç sende değil eşinde tabikide. Bizdede var oyuncak ama yetersizlikten değil fantezi amaçlı
Ne salk adamm sen git skini büyüt de oyuncagi kendine sok de
Bende eşime oyuncak aldim ama biz ayrı kaldığımız içindi arada fantezi olsun diye de kullaniriz
Aldaticak mısınız dusunuyor musunuz yoksa devam mi
Anlayissiz ve kustah bir insanla cinsel iliskiyi birak genel manada hayat zor degil mi. Nasil yurutuyorsun bu kisiyle arkadasligini
Kadınlar için kısa süre oluyor. Öyle bir durumda kadınla ilgilenmeye devam etmeli. Olursa 2. Ye devam etmeli
Çok yanlış erkek dediğin kadınını doyurmalı, ben olsam saatlerce sertçe becerirdim
oyuncak alacağına derdine çare bulsun oyuncaktan zevk mi olur
Sen bana gelmelisin aslında neymiş öyle oyuncak filan
Bi çarpcan ağzına, görcek oyuncağı
Ahahahahaha koptum resmen :D
Bayılıyorum şu sertliğe
Güldüysen ne mutlu😂💜
Seni şiddetle tanımak istiyorum
Benim eşimde bitse de rahatlasam yoruldum diyene kadar yapıyoruz
Bu ilin sonu ileride bence aldatmaya gider derim. Ama inşallah yanılırım
4 5 dakika ne ön sevişme nerde pozisyon değiştirme ve 10 15gün ne çok be
Bence oyuncak mantıklı ve zevkli onun oyuncak ile seni rahatlatması da keyifli olur bunda bozulacak ne varda
Adam kesin arslan burcu
Akrep
Biliyor musun içimden akrep demek geçti demek ki altıncı hissim kuvvetli 🤣akrep burçları genelde çok istekli olur senin şikayet etmen gerekirdi çok istekli diye hayret ediyorum cidden
Burçla alakası yok ki
Aldatmalar böyle böyle artıyor.😬
Hepimiz insaniz, bir yere kadar dayanilir haliyle.
Geciktirici kullanabilir
Allah böyle koca vermesin kimseye
Sağlık soru nu olabilir kardesim aynı sey sende olsa sen isteksiz kocan istekli ne yapacaktın beni aldatanilirmisin diyecektin bırakın bu işleri saçma sapan yorum yapıyorsunuz oyjncak dediğin şeyde aynı şey gercegide aynı sağlık ürünü bunlar salatalık soksada aynı değişen bir şey yok
Sağlık sorunu varsa tedavi olsun, tedavi olduğu halde kalıcı bir durum varsa zaten o benim eşimdir sevdiğimdir o ayrı konu öyle bir durumda aldatma değil yanında olmayı tercih ederim @xkaracocukx
@1234567yemezler şimdi daha iyi anlaştık galiba
Senin kadar kaba yorum yapmayınca evet
Ben kaba yorum yapmadım siz kendinizj anlatamamissiniz hepsi bu ben niye böyle cevap verdim peki size bir düşünün her şey empati yapmaktan geçer sonuçta hepimiz insanız herkesin kusuru olabilir seninde benimde
Hadi iyi günler
Sanada iyi akşamlar 🙏🙏
Akşam mı djd
Bimmem sence
Kafan mı güzel
Evet kafam güzel. kullandigimdan istermisin neyse sanada iyi günler olsun
Allah o*rospu kadın da vermesin kimseye.
Amin kardeşim
Kanka yorumları okudum da en adamakıllı şeyi sen yazmışsın. Millet aldat demiş, kocasına küfür etmiş falan. Asıl bunu diyen erkekler g*vat. Kendileri aynı durumda olsa, karıları da bunları aldatsa ne b*k yiyecekler acaba. Ya da kadında işlev olmasa, kocaları bunları aldatsa bu kadar rahat konuşabilecekler mi. Kimse de demiyor ki erkekte psikolojik bi sorun vardır ya da tıbbi sorun vardır, git sorunu çöz demiyo. Hemen akıllarına aldatmak geliyo. Namussuzlar.
boşan o zaman ya da yedeğe at
Bence baskasiyla yatayım nasil fikir de
Oral yaparak devam etmio mu
Bi ömür geçmez be güzelim