Hemen hemen öyle sayılır. Ama kendi açımdan sert olmak değil önemli olan. Ateşli olmak anlıyor musun. Sertlik yerine göre olur ayrı mesele. Kadının aşırı pasif olması elbette erkeğin hakimiyetini arttırır. Benim açımdan kadın farkı yok. Her kadını eritebilirim ateşimle. Yeter ki istekli olsun.
Karşılıklı hoşlantının gücüne de inanırım. Kadın bir erkeği seviyorsa kendini onun kollarına daha rahat bırakır. Erkek için geriye kalan onu mutlu etmek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kesinlikle seksi çok seviyor. Netten bak çok bilgi var
Çok istekli oluyor kendimden biliyorum ve arada değişik fanteziler yapmak hoşuma gidiyor
Bana gore ısteklı olur cunku daha oncekı erkek arkadsım ogalaktı
Oooo 😁
Ben oğlağım ve evet istekliiyim
Kiza eziyet hosunuza mi gidiyo geneldee sevgilim oyle sankide
Yoo ben eziyet değil zevk vermeye odaklanırım
Anladim tesekkurler
Rica ederim nu durum sizin hoşunuza gitmiyorsa kendisiyle paylaşım
Ben oğlağım
7/24 Libido tavan 😊
Nasil kizlardan hoslanirsin genelde
Huy olarak mi soruyon,
huy fizik olarakmi
Ikiside
Huy olarak anlayis ve saygi olsun, bide neşeli eglenceli olsun gerisi onemsiz
Fizik olarak 160-175 arasi teni beyaz olmali
İstersen gel fikirleselim
Ordamsn
Oğlak olarak dene ve gör derim 😂
Iste bi soyleee birazz
Maço galiba
Kiskanc olur mu
Evet
Bana sor ben de oğlağım
Soruyorum iste nasil sever
Ya yorumdan nasıl yazayım
full aktifim düşünür müsün
Bence en ateşli burç. Kendimden biliyorum. 😆
Nasil meselaaa sertlik seviyosun dimi karsindaki kizi ezmeyi sevgilim oyle sankide cozemiyorum🥺
Hemen hemen öyle sayılır. Ama kendi açımdan sert olmak değil önemli olan. Ateşli olmak anlıyor musun. Sertlik yerine göre olur ayrı mesele. Kadının aşırı pasif olması elbette erkeğin hakimiyetini arttırır. Benim açımdan kadın farkı yok. Her kadını eritebilirim ateşimle. Yeter ki istekli olsun.
Karşılıklı hoşlantının gücüne de inanırım. Kadın bir erkeği seviyorsa kendini onun kollarına daha rahat bırakır. Erkek için geriye kalan onu mutlu etmek.
Fazla hemdee
Maço
Evet