Yani olan kadına oluyor affedersiniz de erkeğin zahmetsiz geliyor bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın olarak bende böyle düşünüyorum. Zahmetsiz evet. Seks oncesinden başlarsak kadin killarina dikkat eder, almak zorundadır, temiz olmak zorundadir, banyosunu yapar, kadin organi daha girintili cikintili, dudakli oldugu icin bakimi ve temizligi daha zordur. Hem genel olarak hem cinsellikte hemde seksten sonra bakim, temizlik isteyen bir organ. Kadin bir suru hazirlik yaparken, erkek pek hazirlik yapmaz seks oncesinde. Ozellikle bizim erkekler. Etek tirasini yapiyorlarsa yapiyorlar, onun disinda pek bir bakim goremiyoruz kadinlar olarak. Erkegin iliski oncesi bile zahmetsiz.
Diger bir zahmetsiz konuda kadin orgazm olmak icin kendini yirtarken erkeklerin zahmetsizce bu hazza ulasmasi. Seks yaparken erkeklerin hazzin doruguna ulasmasi garanti. Kadin ise debelensin dursun azıcık zevk alacagim, bari bu iliski de orgazm olayim diye debelensin dursun. Erkeklerin bu durumu da zahmetsiz.
Giren cikan kadina. Pozisyonda rahatsiz hissetmek, derine girmesi, bazen aci hissetmesi kadina has seyler. Erkekler sadece zevk aliyor bu rahatsizliklari pek yaşamıyorlar. Zevk alma konusunda da sıkıntısız ve zahmetsizler.
Pozisyona girmekte kolay degil kadin olarak. Esneklik istiyor biraz, ozellikle doggy gibi pozisyonlarda dakikalarca dizlerin üstünde durmak kolay degil ve rahatta degil. Merak eden erkekler birkac dk o pozisyonda dursunlar bakalim kolay mi? Erkeklerin pozisyona girme derdi de yok. Hep ayni açıdan iliskiye giriyorlar. Oyle saga sol donmek, arkayi donmek yok
Efor konusunda da erkegine bagli. Bazi erkekler kucak/ters kucak gibi pozisyonlari secip cokta yormuyorlar kendilerini. Boyle bir gercekte var. O yuzden efor konusunda da bir sey diyemeyecegim.
Erkek olmak her konuda guzel ve tum dunyada rahatlik demek. Yatakta erkek olmak kadin olmaya gore daha guzel ve özgür.
Erkekler istemedigi seylere maruz kalmiyorlar kadinlar kadar. Iliskiye zorlanmiyorlar, oral/an*l yap gibi zorlamalar yok. Iliskide canı acima durumlari yok. Onlar bize sert davraniyor yatakta canimizi yakıyorlar ama kadinlar onlarin canini yakmıyor.
Iliskiyi istedikleri gibi yürütüyorlar, nasil zevk aliyorlarsa oyle yapiyorlar. Dümen onlarda. Orgazmlari, bosalmalari zaten garanti. Bu konuda yarim kalmiyorlar kadinlar gibi.
Kendini kotu hissetme yok. Kullanildim gibi. Ya da kufur eden yok yatakta vs. Yatakta kadina agir küfür eden erkekler var sonuçta. Boyle fantezi kiyafetler giyip kendini karsi tarafa sunma olaylari yok. Bu fantezi kiyafetleri giyemeyen, giymek istemeyen kendini icinde kotu hisseden de cok kadin var bu ülkede. Boyle psikolojik durumlarda yasamiyorlar erkekler.
Yatakta da kadin olmak zor baktigimiz zaman. Seks erkek icin şu dunya da verilmis en buyuk nimetlerden biri. Zevkleri kadina bagli bile degil. Ama kadinlarin zevki erkege bagli, erkegin iliski suresine bagli, ön sevisme yapip yapmamasina bagli. Erkegin davranislarina, yataktaki kadina deger vermesine bagli, bencil olmamasina bagli. Ama erkege ver deligi zevkten dört köşe olsun zahmetsizce...
418 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@urzuli farketmez. Kadin organi temizlik isteyen bir organ. Sizinki gibi degil. Sekli ne olursa olsun her ay kan akıyor ordan. 1 hafta boyunca pedlerden dolayi havasiz kaliyor. Bunlarin temizligi, hijyeni önemli, şeklind bagli olan bir durum yok yanu
Cevap sahibi+1 yılYani**
- +1 yıl
Olaya Bir de Erkek Gözüyle Yorum Yaparsam Görürsün. Aynı Yazıyı Erkek Olanına Çevirip Yapıştırırsam Görürsün
- +1 yıl
Her Vajina bir değil Ve Penis Çoğu Vajinadan Zevk almaz Bir de Sizin Vajina Duvarlarınız Girişe Yakın Olduğu için Kökleyemiyorum Ben Löp Löp diye Köklemek istiyorum
Şap şap diye Çıkan Sesleri Duymak Hakkım
Bize Penisiniz Kısa diyorsunuz Bak
Kızın Vajina Duvarı Çıkışa Yakın Kıza Sordum
Bilmiyormuş gibi Sordum Kızda Benimki Normal Sorun Sende dedi Ben Bilgisiz Olsaydım Suçlu Ben Olacaktım
Bazı Kadınların Sekse Hiç ilgisi Yok inanki Ömründe Hiç Olmasada Olur
Kilolu Kadinların Vücutları Genişlediği İçin maalesef Vajinalarıda Genişliyor Att Siiki Soksan O Bile ince Gelecek O Şekilde Belki inanmayabilirsin Ama Bizde Bu Konulardan çok Sikayetçiyiz - +1 yıl
Daha Bir sürü Kadınlar da Sıkıntı Var
Ha Siikeceğiz illa Üst üste Defalarca Orgazm Etmemiz Gerekiyor
Geç Boşalmamız gerekiyor
Ben Uzak Doğu Seks Tekniklerini Biliyorum
- +1 yıl
Seks Öğretileri
Seks Teknikleri
Seks Pozisyonları Vs...
Bir Çok Şey Biliyorum Bunları Heo Karım Olacak Kişiye Kadınlığını Sonuna Kadar Yaşatmak için Öğrendim
Cevap sahibi+1 yıl@Parapsikoloji2 soyledigin yorumlar o kadar cahilce ki. Kilolu kadinlarin vajinasinin genislikle alakasi yok. Dogum yapan kadinda da genislemez. Elbette bakire oldugu kadar dar olmaz sonucta bakire demek o organ o vakte kadar kullanilmamis demek ama kilo ve doğum da cok fark olmaz.
Yapisi cok esnek bir organ. Her duruma ayak uydurabilir sekilde yaratılmış. Penise gore de şekillenir eger iyi uyarildiysa. Uyarilmadiysa kadin yalnizca aci ceker. Cunku uyarildigi zaman vajinana da degisiklikler oluyor sanırım uzama vs oluyor az bir miktar. Nişanlım doktor.
Yakin arkadasi kadin dogum uzmani. Evli ve cocugu var. Kendisine bizzat sormustum bunu kilo ve dogum etki ediyor mu diye hayır dedi. Ben kendi esimde dogumdan sonra da farklilik hissetmedim. Vajina lohusalikta zaten kendini toparlamaya çalışıyor ve eskisinden ckkta farki olmuyor dedi. Kiloyla ise hic ilgisi yok.
Arastirmalarin ve ogrenmelerin yetersiz kalmis. Kadin bedeni hakkinda yanlis bilgilerin var. Önce kadin bedenini anotomisini öğren sonra uzak doguya gecersin. Daha yanindaki kadinin vajinasindan bihabersin bir de uzak dogulara yoneliyorsun.
Bizim ulkenin erkekleri kadin bedeni konusunda gercekten cok cahil ya. Iste bir tek tıp mezunları bilgili oluyor onun dışında böyle kafadan dolma bilgileriniz var. Yok kilolu kadinin ki genis, yok kadinin yürüyüşü şoyleyse arkadan yapmıştır, kadinin kalcasi su sekilse arkadan yapmistir. Ne guzel teorileriniz var öyle.
Sonra turk kadinlari niye sekste zevk almiyor, niye orgazm olmuyor. Nasil olsunlar bu kafalarla, bu sacma sapan dusuncelerle dolu cogu erkegin kafasi.- +1 yıl
Seni Bi Erkek Doyuramadığı için Böyle Etrafa Saldırıyorsun
Eğer ki Sana Kadınlığını Sonuna Kadar Yaşatabilseydiler
Üst üste Defalarca Orgazm Olsaydın Sakin olurdun
Sen Kudurmuşsun Bi An Önce Zenci Arkadaşlarınla Görüş
Cevap sahibi+1 yıl@Parapsikoloji2 klasik tc erkegi. Edecek laf bulamayinca küfür eden. Annene de kufur eden cok oluyordur bunu farkinda olsan iyi olur. Cok iliskiye girmis olman bir anlam ifade etmiyor. Yillardir iliskiye giren ama yataktaki kadini tatmin edemeyen cok erkek var degil mi? Sana mi inanayim 6 yil tip okumus,4 yil uzmanlik okumus adama mi inanayim? Tecrube her sey degil. Ne tecrubeliler gorduk kendini mukemmel sanan ama kadinlar arkasindan cok kötüydü diyerek yorum yapan. Bildiklerini kendine sakla. Simdi s*ktir git. Senin gibi seviyesizlerle uğraşamam. Sana bu yorumu yazmam bile hata. Benimle konusacak seviyede bile degilsin cunku. Kendi kendine yorum yap dur burada. Iyi günler.
- +1 yıl
Vücut Genişledikçe Vajinada Genişler Bunun Aksini Söyleyen Vajinaları Hiç Tanımamıştır
- +1 yıl
Hanım Efendi Öncelikle Merhabalar
Benim Kusuruma Bakmayın Lütfen
Çok Bildiğim için Kızdım
Hakkını Helal et - +1 yıl
Artık bildirim Almıyorum
İyi Günler - +1 yıl
Sana yatakta kötü davranan erkekle olmaya devam ediyorsan bu erkeğin suçu değil senin suçundur o insanı sen seçiyosun
- +1 yıl
Biraz kadınlar tarafı açısından hafifçe bencilce ve bir kaç abartlılı cümle dışında genel olarak yazdıkların doğru katılıyorum.. Ayrıca bu zekice düşünceler ve yazı için de tebrik ediyorum, akıllı kadınları severim.. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKadına göre teçhizatımız daha mekanik. Kadınların haz alması zihinsel unsurlara daha bağlıyken, erkeğin mesele daha görünür ve etki-tepki kuralları dahilinde, çok şaşmaz yani, anatomik sınırlar içerisinde yaşanıyor. Tabi her insan kendi sınırlarını esnetebilir, ve de ben de aynı soruyu kadınlara yönelterek sorabilirim. Veya bir hayatım daha olsaydı kadınlığı merak ederdim sırf anatomik avantajlarınızdan ötürü. Öte yandan, bizde de nedense kadını büyüleyen, tarih tersine dönse hala hayran duyacağı, üstüne -nedense- destanlar, entrikalar, vs dönen bir garip et parçası… ‘zahmetsiz’ ise iki tür için de kullanmayacağım bir sıfat açıkçası…
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aslında büyük sorumluluk dev o büyük yolcu gemisinin kaptanı olmak gibi... Çünkü sexin ana teması kadına zevk vermek zevki yaşatmak ve karşılığını almaktır.. Kadın cinselliği ile gurur duyduğu zaman erkek görevini yapmıştır.. Egoizm ile seks yapan erkek kendini tatminden başka işe yaramaz. Kadına zevk vermek ve yaşatmak kaymaklı ekmek kadayıfı yapmak kendine kadından yansıyan zevki yaşamak ise o baklavayı afiyetle yemek demektir.
10 Yorumla
+1 yılYani bizim toplumumuzda erkeğe zahmetsiz geliyor normal şartlar altında eşit görevler ve paydalar yüklü iken , biz kadının erkeğin cariyesi gibi olduğunu düşündüğümüzden dolayı kadın erkeği mutlu etse yetiyor kadının mutlu olmasına gerek yokmuş gibi algılanıyor aslında çok yanlış bu durumun farklında olup değiştiren insanlar da var
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek olmak her anlamda apayrı bir zevk hazdır, hatun kızı altına alması bile başlı başına bir haz, altında inleyip kıvranmalarını seytermesi daha bir başka haz, kökleye kökleye git gel yapması ayrı zevk, git gel yaparken memelerini sıkıp okşaması daha bir ayrı haz... erkek olmak, bir kıza sahip olmak, peniste hissedilenler bammbaşka bir haz. evet olan kadına kıza oluyor, zevk alıyorsa ne âla ama kızların çoğu tam anlamıyla zevk alamıyor tatmin olamıyor, ilişkide altta kalıp acı çekiyor belki, hamile kalıyorsa o ayrı sıkıntı yük aylarca, doğum desen başlı başına ağrı sancı, çocuk doğuyor yıllarca rahat bir uyku bile uyuyamıyor kadın, erkek mipp geçiyor her halukarda zevkini alıyor boşalıyor... kadınların çoğu orgazm bile yaşayamıyor...
22 Yorumla- +1 yıl
aga okuyana yaşatıyorsun emxkkskkdkckksckf
- 4 ay
Harika tespit
+1 yılZahmetsiz mi senin gözlerin iyi görmüyor sanırım😇😶😇
Taşına kadar bir zül, yatağa geçene kadar başka bir zül, yatakta kadın pozisyonlarında çok azı hareketli olduğu pozisyon var. Sırt üstü ya da domaling ya da bacak omza vs yatarsın adam orada cebelleşir git gel git gel.
Nankör olmayın emeğe saygı lütfen 😇😶😇😶😇😶😇11 YorumlaZaten bu ülkede nedense her olan kadına oluyp değilmi?🤣 bu olay iki kişi arasında geçen bir etkileşim yani iki tarafta bundan memnun (taciz tecavuz dışında) ve zevk almak için yapılıyor. burada iki tarafta bişeyler yapıyor ve erkek yoruluyor maalesef türkiyede çünkü kadınlar saoösun sadece yatıp bekliyor başka bir etkileşim yok. Altından olduğu için bişey yapmaya ihtiyaç duymuyor, normalde 2 tarafta birbirini mutlu etmeli ama nedense asıl olan erkeğe oluyor ama gören yok
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık, ağlama krizleri, sahip olma merakı, kadın bedenine olan hasret, kabul görmeme, yaşı itibariyle gec kalmıştım duygusu, birine sarılma isteği, arzular, bastırılmış duygular, kadının bedeni basittir. Kadın verir vermez ama erkek bir şekilde de mesaneyi boşaltmaya çalışır. Testetron baskısı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Asıl zahmet erkeklerden zorlaşan kirilir yumuşak olman lazım rahatlatman lazım küçükse millete rezil olursun çok büyükse kimse almak istemez orta olması lazım hormonların zirvesinde kızı kacirtmaman lazım o kadar emek var kadın bosaldikca zevkten zevke geliyor adam erken bosaldiysa vay haline kız ilk fırsatta kaçar uzun uzun yapsa a. im kurudu olur bosalamadan biter neler neler kadınlar her türlü zevkinde zaten
00 YorumlaHiç alakası yok. Cinsellikte erkek pişirir kadın yer. Hiçbir zahmeti yok. Öylece uzansa bile, çok yorgun olsa bile, ne performans ne de bir şey bekletisi var. Her türlü seks yapabilir. Erkek ise her şeyi hazırlamak, ikna etmek, kadını kıvamak getirmek zorundadır. Günün sonunda kadından çok daha fazla zevk alır. İnleye inleye gözleri zevkten kayar. Erkekler öyle çok büyük bir zevk almaz.
00 Yorumla
+1 yılGayri meşru değil, resmi nikah ile kurulan yuvada'ki eşlerin, özel ilişki uygulamasında empati ve ortak çaba ile bir birlerinin ihtiyacını gidermeleridir esas doğru yol ve yöntem. Aksi uygulamalar problem olur ve adil değildir.
10 YorumlaSizi zevke getirmek kolay mi, sadece sok çikar olmaz, yalanmaniz okşanmaniz öpülmeniz lazim ön sevişme lazim. Anal deliginiz için acimasin diye masaj lazim yumuşatmak lazim önce falan
00 Yorumla
+1 yılPerformans açısından baktıgımız zaman seninle aynı fikirde değilim.
Yorucu bir aktivitedir ve ülkemiz kadınları maalesef genel olarak uzanmaktan başka bir şey yapmamaktadırlar.10 Yorumla
+1 yılTabii canım o hareketleri o hızlanmayı yavaşlamayı bükmeyi emmeyi koklamayı yalamayı sen yap bak bakalım kim daha hızlı daha enerjik daha Atik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılnasil yani erkeye zahmetsiz geliyor, erkek daha cok yoruluyor ve daha cok enerji kaybediyor, kadin sadece yerde yatiyor veya üstüne cikiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. çalışan biz oluyoruz ve siz de zevk alıyosunuz ama?
00 YorumlaDoyurmak için neler neler çekiyoruz onuda hesapladınmı
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir duygu vallahi Anlatılmaz yaşanır yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kız baştan sona erkeğin yaptığı bir eylem nesi zoruna gidiyor
00 Yorumla
+1 yılZahmetsiz mi her işi yapan zaten erkek asıl eforu harcayan erkek zahmetsiz nasıl oluyor 😂
00 Yorumla
+1 yılErkek olmak daha iyi güzel. Bence olan kadına oluyor
00 Yorumla
+1 yılCok yorucu erkek olmak, butun agir isleri biz yapiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana öyle geliyor. Sizi doyurabilme sorumluluğumuz var. Ee sizde biraz sertliğe alışacaksınız yapcak bişey yok. Seninde canın ister zaten alışınca 😃
10 Yorumla
+1 yılİki kişide zevk yaşıyor neden erkek zahmetsiz geliyor?
00 YorumlaYaaa eşim gibi diyosun sende 😂😂😂 bi s*kilsen anlarsın diyo ama bende yoruluyorum Olayı ben götürüyorum git gellerle pompalamayla bende yoruluyorum ama
00 Yorumla
+1 yılManitayla yapıldığı zaman acaip güzel bir aktivite içine giren sadece penis değil sanki ruhunda onun içine karışıyor gibisinden bir his. Seks iyidir jhgghh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma kadın erkekten çok daha fazla zevk duyuyormuş o nasıl olacak 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların çoğu yatıyor erkek herşeyi yapıyor zahmetini biz çekiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek daha fazla efor sarfediyor bazı durumlarda, genel olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur mu yaaaa olan yazık garibim erkeklere oluyor maf oluyor maf 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 968 cevap paylaştı. Girip çıkmak o kadar kolay mı sanki kadın bacağını açıyor zevkine bakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger kadınını doyurabiliyorsan çok güzel bi duygu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBerbat birsey. Ne sevecek bulabiliyoruz, ne de sevisecek
00 Yorumla
+1 yılbunu çok merak ediyor musun gerçekten? eğer öyleyse sana çok güzel bir tavsiye vereceğim
00 Yorumla
+1 yılHiç cinsellik yasamadim bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte kadın istiyo kadın zevk alıyor
00 Yorumla erkek çok zahmet harcıyor 😊bütün gücü gidiyor 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe karşıyız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyooo bizde yoruluyoruz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar zahmete biz giriyoruz siz değil
00 YorumlaHerkeste hissedilmiyor bu duygu kadini erkegi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendin diyorsun zahmetsiz diye işte.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kalpten ölen çok erkek var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor geliyorsa yapmasın ya ne sacma soru
02 Yorumla
Soran+1 yılAklıma geldi sordum ne var cevap verme
Cevap sahibi+1 yılDkdkkd
Herkes doğası gereği rolünü oynar..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur mu yorulan biziz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahahaaha yorucu ya gecen 2 yi yapamadım
00 Yorumla
+1 yılKadina noluyor peki