AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır hareket edemez sperm dışarda 5-6 dakika sonra etkisizleşir..
Cikar cikmaz peçeteyle silindikten sonra kalan kuru kalıntılar ne durumda oluyor
Söylediğim gibi 5*6 dakikada ölür etkisini kaybeder..
Anladım teşekkürler
perm dışarda 1 dk içinde ölür. kuruyken zaten ölüdür
Kesin mi kuruyken öldüğü
Peçeteyle silince kuruyor ya o kuruluktan bahsediyorum bu arada
tamam peçeteyle siliyor. ama hala penisinin ucundakiler yaşıyor. peçetedikler ölü. penisin ucundakiler de kuruyunca ölüyor
Penisin ucundakilerden bahsetmiyorum zaten peçeteyle silinince vücudun vajina disindaki herhangi bi bölümünde peçeteyle silindilten sonra yaşayan sperm kalır mı
yok yok kalmaz tabii ki
Peki bi sey daha sorucam 24 saat sonra duş alınca vücudun herhangi bölgesinde kurumus olan spermler yani 24 saat once kurumuş olan spermler su yoluyla vajinaya falan girme riski yok değil mi ölmüş olurlar o zamana
girseler bile hiçbişey olmazç ölü sperm çünkü. sperm değil artık onlar hatta
Anladım teşekkürler
rica ederim. endişe etme. aynı peçeteyle temizlendiniz sanırım
Hayır karnimdaki spermleri sildim karnim kupkuru oldu ama kalan kurulukta yasama olasiligini merak ettim bir de üstüne suyla yıkadım yani birde ellerimi sabunla yıkadım bolca sonuçta ister istemez vajinaya değiyor ondan ds bi endise ettim.. Sonra iste ertesi gün duş aldim bide ondan endise ettim stresten sacma şeyler yaşıyorum zaten.. Bazıları dalgaya alıyor ama cidden kötü bi psikoloji
sperme karşı çok hassassın. bu tarz kişilerle sohbetim olmuştu. inan göbeğinde 10 dk bekleyen sperm hiçbir işe yaramaz. suyla yıkamasan, elini sabunla yıkamasan, elinle vajinanı tekrar ellesen de bişey olmazdı
10 dk beklemeden yani peçeteyle temizledikten sonra suyla yikadim ben bi su damlası vajinaya doğru indi ama üst taraflarda durdu aşağı inmeden sonra sildim peçeteyle tekrar kuruladim internette bazı yerlerd yazıyor vajinanin etrafindaysa çeker kendine spermi diye böyle bo sey olabilir mi sizce :(( evet cok korkuyorum açıkçası icimi rahatlatacak şeyler duymak istiyorum gibi
Birde şu havludaki babasının spermiyle hsmile kalan kızın olayı var düşünüyorum imkansızzss o nasıl olmuş diye..
kendine spermi çekmek kadar saçma bişey olamaz internette okuduğun. bilen bilmeyen her şeyi yazıyor. sakin ol. o suyla karışık şey vajinana inse deliğinden giremez. deliğinden girse içlere ilerleyemez. içerdeki vajina salgısı ise tam bir sperm düşmanı. düşünsene milyonlarca sperm içine girse sadece 1 tanesi dölleyecek. geri kalan içerde bile ölüyor. o kadar kolay değil gebe kalmak. ilerde evlendiğinde görürsün. istesen de hamile kalamıcaksın hemen
Anladım çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın sağol...
rica ederim. babasının spermiyle hamilke kalma hikayesi 20 yıl önce de vardı. merak etme o bir hurafe
Ama google da var haberi dna sonucunu bilmiyorum ama haber var bilemedim kii
aynı haberde mümkğn değil diyen uzmanlar da var. o işte başka bi iş var.
Inşallah gercekten de imkansızdır
senin işin zor ama bu tedirginlikle
Stresten sacma şeyler yaşıyorum ondan böyle ya
işte her üzerine boşalma böyle sonuçlanırsa derdin çok olur
Evet eskiden böyle değildim cok takıntılı olmaya başladım bunun sebebi de her şeyi cok bilmek arastirmak bazı şeyleri bilmeden once bu kadar da takmıyordum ya
Evet çok okumak ama yanlış okumak. Araştırman tam değil. Ya da bizler yaşadığımız için gebeliğin ne kadar zor olduğunu gördüğümüz için biz daha cesur olabiliyoruz
Doğru olabilir ama gerçekten İnternet bilgi kirliliği psikolojim bozuldu artık kendimde belirti arıyorum ve sanki belirti bekliyomusum gibi bi anda ortaya çıkıyorlar stresten böyle şeyler yaşamaya başladım
Takmamaya bak. İnternete baksam şu an kanser bile çıkarım. Doğru yer değil internetten bilgi almak. İnternette doğru kaynaklara bakmak gerekir
Evet gercekten öyle. Sizinde başınızı sisirttim boş kuruntularimla..
Sorun değil. İlk değilsin :)) alışkınım
kuruyana kadar kaç kere ölmüş olur
Peçeteyle silinince kalan o kurulukta sperm ölmüş oluyor mh
evet ölmüş oluyorlar
Teşekkürler
rica ederim
Benimkiler halay cekiyo , not sivasliym
ahaha bu soru ne böyle ya
Sadecee icerdeyken işlev görür.
Eder amuda bile kalkar hey allam ya
11 e 11 maç bile yaparlar :D
kuruyken işi bitmiş olur edemez