Evt yapmadım ama seveceğimi de sanmıyorum kadınlara göre dğeil şimdi sen meme görünce bile etkilenmiyor musun ya da çıplak bir kadından p*rno felan izleyince
Bnce zevkli dğeil kaıdn için erkek için zevkli kadına işkence kaç tane kız arkadaşım var birisi övmedi sadcwe işte memeni falan elleynce emnce zevk varmış
Çok kız arkadaşım oldu hepsi de 2. Sefer için kendileri arıyordu. Sizin orası nerdeyse hiçbir erkek işi bilmiyor sanırım köyde misin Yoksa. Benimle birlikte olan kadın zevkten bayılırdı adeta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben de bu zamana kadar hiç yapmadım beni soğuttular cinselliğe karşı çünkü. Sanırım sadece çocuk için yaparım. Yaşın kaç senin?
sevişmeyi bilmeyen oral yaptığını zanneden hiç kimse vermez
Ben varım. Düşkün değilim. Eşim olacak kişi istemezse de yapmam
Yaa çok iyi
Sadece 3 sefer yapmak isterim
Naısl üç sefer
Gerdek, 1. Çocuk, 2. Çocuk
Sende haz almıyor musun cinsellikten
Sitede misinn
Evt yapmadım ama seveceğimi de sanmıyorum kadınlara göre dğeil şimdi sen meme görünce bile etkilenmiyor musun ya da çıplak bir kadından p*rno felan izleyince
Kndi kndne klkmyr my
@oziist34 noldu 😁😁
Haz etmeyen erkek olur illa ki
Yaa çok iyi bn de haz etmiyorum öyle birini bulursam evlenirim
Peki çok var oyle bulursun illa ki
İnşallah ya bnce çok gereksiz iğrenc içine bri şey sokuyorlar acıyor adam sevdiğin birisi olunca daha kötü resmen sevdiği kadını skyr
Hiç yapmadın sanırım
Ypmadım
Acımıyor icine sokunca. Zevkli birsey aslında yanılgı icindesin
Bnce zevkli dğeil kaıdn için erkek için zevkli kadına işkence kaç tane kız arkadaşım var birisi övmedi sadcwe işte memeni falan elleynce emnce zevk varmış
Çok kız arkadaşım oldu hepsi de 2. Sefer için kendileri arıyordu. Sizin orası nerdeyse hiçbir erkek işi bilmiyor sanırım köyde misin Yoksa. Benimle birlikte olan kadın zevkten bayılırdı adeta
onlara biz iktidarsız diyoruz
Çocuk için mi o kadar mi korkuyorsunuz
Tadına varınca beğenmeyen de ne bileyim
Çk mu zvkli
Hiç şüphen olmasın, anlatmak bile imkansız
Yaaa pki diyelm ki hiç yapmayan brii var yaşı da 31 felna ilk yakınlaşmads kendini tutr mı yoksa tutamaz yapmak mı ister
Kişiliğine bağlı, yaşı ya da tecrübesinden ziyade kendisine bağlı, denememekte fayda var, istemeden de içine kaçabilir
bu tip adamlar war nadirde olsa
Vardır da nerededir bilmek zor.
Düşkün değilim ama severim
çok var.
Çok iyi bana göre
İllaki vardır
gay olmuştur
Ben düşkün değilim.
Sanmam
mal mısın mk
Partnerim e bağlı
Sanmam