Uzun boylu erkeklerin performansı iyi mi
Arkadaşımın sevgilisi bir doksan çok yakışıklı playboy penisi büyük diyor doğru mu bu sporcu bide tam istediğim
Uzun boylu erkeklerin performansı iyi mi
Arkadaşımın sevgilisi bir doksan çok yakışıklı playboy penisi büyük diyor doğru mu bu sporcu bide tam istediğim
yani ben uzun boyluyum ve birlikte olduğum kadınlar iyi olduğunu söyle ortalamanın da üzerinde evet genel bir kanı olabilir ama her uzun boylu errkek de aynı olacak diye bir şey yok arkadaşın anlatıyormuş işte demekki doğru , göz mü koydun arkadaşının sevgilisine
Cevap
33Cevap
boyla pekte alakası yok ama boy farkıyla alakası var xd
Eskiler vajinanın iyisi kısada malafatın iyisi köse de derler ama gercekten kısa boylu kadınlar da doyumsuz ve cok profosyenel oluyorlar
180 boy iri yapılıyım ve 19 cm penislim var yatakta çok sertim boğa burcuyum. Gerisini sen düşün.
İki meselenin de boyla bir alakası yok. O erkeğin ne kadar libidosunun yüksek olduğu ile alakalı
İstatiksel olarak ne performans ne de penis boyu ile bağlantı yok
arkadaşın şanslıymış, adam bir de zenginse her kadının hayalinde ki erkeği kapmış
Sorma ya çok şanslı
Benim boy kısa ama Allah aşağı vermiş 😀 17 cm
Genelleme yapamam ama boyum 185 ve penisimde gayet iyi hem ölçü olarak hem performans olarak...
Benim boyumda 1.90 iriyim cinsellikte hareketliyim ama bu daha çok performanstan ziyade güçlü birisinin kolları altında savunmasız çaresiz kalmasının verdiği heyecanla alakalı
Boyla alakası yok troid ve testestron seviyesiyle alakalı
Sevişebilirmiyiz
Alakasi yok güç belden geliyor beli güçlü olan kazanır jsjsjsjs
Bunu diyen arkadaşının boyu uzun ama aklı kısaymış, hiç mi o filmlerden izlemedin ve görmedin.
186 yım benimki 12 buçuk santim. Ne aç bırakır ne de zengin eder, iş görür
alakası yok. benm bi ark var at gibi çocuk ama penisin küçük ve. seks. performansı çok düşük ama baksan at gibi
Anlattığın gibi uzunum 1.90 hatta kilo da 90 civarı boyu orantısını falan bilmem ama 16 cm performans da iyi yani
Tanıdığım boyu uzun şeyi kısa
bende 190 boyundayım istersen yazabilirsin bana 😉
daha guclu ve buyuk 189 boyundayım bende
Çükle boyun bir alakası yok maalsef
Penis boyu onemli tabikii ama uzunla alakali degil
Alakası yok benim Kürt arkadaşım var 19 yaşında 1.65 boyunda p….. öyle böyle değil
performans boy ile alakalı değil yalnız
Burada okudum 190 12 cm diyordu kız
O arkadaşının şansıdır. penis boyu yanıltabiliyor.
Gayet ıyidir canını yakacak derece
1.88 saatlerce hemde
Boya bakmaz işlerimiz önemli
Foş onlar inanma
bende 1.67 ama alet 19
Doğru aynen öyle
Hayir
Benım boyun 182
daima
Evet
dogrudur evet