eşimi çok seviyorum ve benim hayat felsefem düşünce olarak bile onu aldatamam aldatmam yani zevk almam diyorum. Fakat bazen aklımda bir erkek olsaydı ve cinsel ilişkiye girseydik zevk alırmıydım diyorum. Bir yanım sacmalama sen aldatamazsin eşinden başka kimseden zevk alamazsın diyor, Ama bi yandan içimde sanki zevk alabilirkm gibi geliyor bu duşuncelere engel olamiyorum ve kendi erkeğimden başka kimseden zevk falan almak istemiyorum bu duşuncelere nasil hakim olabilirim lutfen yardimci olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etmeyin böyle düşünmeniz çok normal. Hepimizin iç güdüleri var ve hepimiz içimizde birtakım arzular gizleriz. Her erkek ve her kadın bu arzuların en üst halini yaşamanın düşselini çoğu zaman aklından geçirir. Aslında bu mümkün. Tam olarak karşılıklı güvence ise çok önemli. Sonuç olarak bir kadının kadınlığını hissedebilecek hazza ulaşması en doğal hakkı. Bir erkek için de durum bir kadından farksız. Dilerseniz sırlarımızı birleştirdiğimiz iyi bir dost olabiliriz. Ben sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım, dinlemekten ise sevinç duyarım. Merhaba demek ister misiniz?
07 Yorumla
Soran+1 yılBen ne dertteyim sen ne derttesin ya cumlenin başlangici gayet iyide sonlarida seni bu yorum yapan kişiler gibi basitleştirdi. Ben eşimi aldatmak falan istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYalnız ben eşinizi aldatmanızdan bahsetmiyorum,
Soran+1 yılneyden bahsediyorsun o zaman? konumuz ne bizim?
Cevap sahibi+1 yılEvet konumuzun üzerine konuşuyorum ama sizi eşinizi aldatmanız yönünde baskıcı bir karakter sergilemiyorum. Sonuç olarak bu bir kişinin değil iki kişinin arzularının kesişiminde güven doğrultusunda realite boyutuna geçebilir. Bu anlamda bir ifadem söz konusu olmadı. Evet sırlarımızı bu platform formunda birleştirebiliriz dedim, lakin arzularınız yönünde özgürsünüz.
Soran+1 yılBen istemiyorum gercegi falan dokmeyi iyi gunler
Cevap sahibi+1 yılTabii ki, ben sizi bunun için de zorlamadım. Zorlamak ve ısrarcı tavırlar karakterim ile hiç bir zaman eşleşmedi. Tamamen eşit yaşamlarda olarak aynı düzeyleri yaşıyor olmamız beni size yakınlaştırdı ve bu anlamda burada iyi birer arkadaş olabiliriz hissini aldığım için ben size bu akışta yazmak istedim.
Soran+1 yıltamam
En İyi Cevaplar
Sen bu düşünce içinde fazla dayanamaz biriyle olursun eşin devamlı aynı seneryo olduğu için ilk beraber olucağın kişi seni ucurur ve sen devam edersin herşeyin seksin bile ilk 1 senesi güzel sonrası normal rahatlama dönüyor seninde böyle olduğu için sana yetersiz geliyor
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır sen sorunumu anlamadın konu yetersizlik veyadda cinsel sorun değil. Konu cok başka bir şey. Ben eşimi aldatmam asla. Bu duşunce sadece aniden kafama geliyor ve uzuluyorum ayni zamanda midem bulaniyor. Bu durumda eşimi nasil aldatabilirim beni tanimadan yargilama. Konumuz Şu an cok farkli
Soran+1 yılRüyama girmedi aklımada girmedi yani kafamda bir erkek falan yok. Sadece ben başka bir erkekten zevk alirmiyim diye duşundum ve midem bulandi o an o sahne gozumun onunde canlandi sadece. Yani istedigim birsey degil bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
+1 yılAnlaşın o ki sana vesvese geliyor bu kötü düşünceler şeytandan senin düşüncelerin değil Eğer sen bunları düşünmeye devam edersen düşünceler çoğalır Ama kendine bir iş bulursan kitap okursan zamanını dolu dolu geçirirsen aklına Bunlar gelmez Gelse de bunları tekrardan düşünmeyeceksin önemsemeyeceksin o zaman yoktur gider bu tarz düşünceler
13 Yorumla
Soran+1 yılCokkk tesekkur ederimm♥️
- +1 yıl
Eğer istersen Dua Verebilirim
- +1 yıl
Duanın Arapça yazılışının Türkçe okunuşu şöyledir;
Bismillahillezi La Yedurru measmihi şeyun fil ardi vela fissema ve hüvessemiul alim. Şeklinde okunabilen kısa dualardan olmaktadır.
Bismillahillezi La Yedurru Duası Anlamı
Bismillahillezi La Yedurru duasının Türkçe anlamı şöyledir; Yüce Allahın ismi ile hareket ederim.
O yüce Allah ki onun mübarek ismi ile hareket edildiğinde gökte ve yerde hiçbir şey onu okuyana zarar vermez. Anlamına gelmektedir.
Dürüst olucam her şekilde zevk alırsın bu gerçek bişey. He aldatirsin ya da aldatmazsin oda başka bir konu insanlar hayallerinde sınırsızsir ama samimice zevk alırsın başka erkekten
09 Yorumla
Soran+1 yılYorumun cok kirdi ve uzdu beni. Zihnim Şu an çok şeyle çelişiyor
Soran+1 yıl:) Cevap vermicem
Soran+1 yılEşimle sevişirken baskasini hayal etmem ben. Çunku o benim eşim ve onunla cinsel temasta başkasini duşunmemin mumkunati yok. Cunku o kisinin esim oldugunu biliyorum o kisinin eşim olup beni tatmin ettiğini biliyorum. dediklerinizi sindirmicem cunku sorumu sende cozemedin :D birazdaha dusunup bunu acikliga kavuşturucam
- +1 yıl
Valla sorunu çözmek ile ilgilenmiyorum zaten ya canın sıkılıyor şu an oyun oynuyosun ya da gülüp geciyosun zaten o yüzden eğlenmeye bak bence aklına düşmüş senin bu eşinden başkasından zevk alirmisin bı gün dener bakarsın sonra da daha çok zevk aldığını görünce de yıkılma ama yasak olan her şey daha fazla zevk verir bu hep böyledir
Soran+1 yılSenin duşuncen. İyi gunler
bu genelde herkesde olan şey arkadaşım bazen duygularına fren koyamıyorsun ve birinn oynunda buluyorsun kendini bence suçlama inan snein gibisi çok var
013 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istemiyorum ben sadece kendi erkeğimden zevk almak istiyorum baskalarindan degil
Soran+1 yılTamam biliyorum muhakkakki farklı fanteziler deniyorsunuzdur bizde öyleyiz çeşit çeşit fantezileriniz var bizimde. Fakat konu o degil konu ben baska birisinden zevk falan almak kafama getirmek istemiyorum bunu nasil onlicem kafamda
Soran+1 yılburdanda konuşabiliriz
Soran+1 yılDetaylı anlatmaya falan gerek yok konunun bizim eşimle ne gibi fanteziler uyguladığımızında bir ilgisi yok. Ben o fantezilerimin etkisinde kalsam zaten kendi erkeğimden başkasını düşünmem. Yani konu fantezi etkisinin altında kalmak değil.
Soran+1 yılHiç bilmiyorum ama bu her neyse direkt aklimdan silmek istiyorum
Soran+1 yılRuyalarimda falan gormuyorum aslında. Sadece baska bir erkekle cinsel iliskiye girme hayali bir an bir sahne gozumun onune geliyor ve uzuluyorum nefret ediyorum kendimden
Soran+1 yılAynen oyle hemen toparliyoeum devamini asla getirmiyorum
+1 yıloyle oldugu zaman baska biseyler. le oyalan veya esini ara konus o duaunceye kapilirsan sıkinti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence deneyebilrsin yads en azından dokundurabilirsim dokunuş hoşuna giderse ilişki daha hoşuna gidecektir, denemek istersen bana ulaş ortamınızdan farklı bri olursa daha güvenli olur
020 Yorumla
Soran+1 yılYa ne saçmalıyorsun sende kendi uçkuruğunun derdindesin. Ben eşimi hayaayta aldatmam bırak yapmayi dokunmayi duşunmem bile.
Cevap sahibi+1 yılO zaman böyle birşeyden dolayı çekinmene ya da dert etmene gerek yok
Cevap sahibi+1 yılİlişki sırasında eşin senle yeterince ilgileniyormu peki
Soran+1 yılevet ilgileniyor sorun eşimin yetersizliği değil. Ustelik aldamayi normalleştirme ben neden eşimi aldatayim niye deniyeyim hayatta yapmam
Cevap sahibi+1 yılİyide neden düşünüyorsun peki demekki bilinç altında bedeninin böyle bir açlığı var
Soran+1 yılBilmiyorum ama bunu nasil önlicem bunuda bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yapsana ilişkiden sonra eşine belli etmeden yasa eşşne devam etmek istediğini söyle dmekki boşalamıyorsun
Soran+1 yılBak sen anlamıyorsun. Ben eşimden gayet memnunum ben cinsel anlamdada eşimden çok çok memnunum. Bizim cinsel sorunlarımız yok. Ben gayet doyup tatmin oluyorum ne icin gidip ilişkiden sonra aklımda baskasini kurgulayip mastürbasyon yapayim? Bunu zaten yapmam ki bu aldatmaya girer.
Cevap sahibi+1 yılSenin dersin ne o zaman
Soran+1 yılSen zaten bastan derdimi anlamamissinki boş ver :)
Cevap sahibi+1 yılSenin derdin başka yrklar bunu kabul et hayal edince suların akıyor inkar etmek fayda vermez snaa
Soran+1 yılTamam güzel kardeşim bak Ruh sağlığı deliler hastanesinden kendine randevu al oldumu? Hadi baybay
Cevap sahibi+1 yılNiye bana çakıyorsun şimdi , benim sana çakmam lazım, o istekli vajinan alevler içinde sönmesi lazım
Soran+1 yılAnnenle bu hayalleri kuruyorsun herhalde. Yazık ensestmisin sen uzuldum
Cevap sahibi+1 yıliçinde penisi hissettiğinde fışkıran sulrın aldatmanın pişmanlığı ama zevkin çekiciliği
Soran+1 yılGülüyorum sana sadece yazık şu kurduğun senaryolara 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNeden yazık ben kurdum diyemi.
Soran+1 yılİstersen afganistan kackini ol farketmez
Cevap sahibi+1 yılAcayip naptım şu an bir görsen kemik
Cevap sahibi+1 yılAcayip.. kalktı alev alev bir a ma girmek için çıldırıyor var mı sende
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu fikir aklına düşmüşse o deneyimin zevkini bi kere olsun yaşamak isteyeceksin. ziraa başka tadlar her zaman cezbedicidir
05 Yorumla
Soran+1 yılAsla oyle birseyi denemem asla.
Soran+1 yılO senin kendi iradesizliğinden kaynaklı bir durum. Ben bu hayatta neye asla yapmam etmem dediysem yapmadım. Demekki ben irade sahibi bir insanim. Karakter farklılıkları bunlar
Soran+1 yılYapmak isteseydim zaten yapardim. Ben aldatmam. Ha boyle birsey yaparsam bile bosanirim usulunce yaparim. Ama ben sevdigime ihanet etmem ve sen beni bilemezsin. Bu zamana kadar neyi yapmam dediysem yapmadim
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşko inan herkes öyle kendini suçlamana gerek yok.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılabi herkesin içinden başkaları geçer önemli olan duygusal veya fiziksel bağ kurmamak
Soran+1 yılAma ben hic kimse icimden gecsin ya da onu duşuneyim istemiyorum gercekten istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen bundan suçluluk duyduğun için istemiyorsun
Soran+1 yılEvet hem suçluluk duyuyoeum hemde eşimi aldattiğimi duşunuyorum. ben eşimden baska kimseyi zihnimde gecirmek istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkeste oluyor o Emin’in eşinde de olmuştur bizde de aynısı oluyor ama işte her şeyi eşiyle konuşamıyor insan
04 Yorumla
Soran+1 yılEşinde oyle duşunuyor diyince dahada morelim bozuldu. Onun baskasidan zevk almasini hayatta istemem ayni sekilde bende. Birbirimizden zevk almak istiyorum ben sadece
Cevap sahibi+1 yılAma işte insan bi süre sonra değişiklik istiyor
Soran+1 yılİstiyor ama bu noemal degil değişikliği git eşinke yaşa neden başkalariyla yaşiyorsun
Cevap sahibi+1 yılTM eşinle yaşa diyorum bende
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZevk olacağını hatta eşinden fazla sende biliyorsun eşin artık sana yetersiz seni aelrzulayan kalın büyük hayal et şu an bile isterseun
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk öncelikle sözcükleri doğru yazmanızı öneriyorum. İkinci olarak ben eşimden gayet memnunum sorun eşimde falan değil eşim bana fazlasıyla yetiyor ve penisinden memnunum. Üstelik şu an falanda istemiyorum ne saçmalıyorsun? benim derdim başka benim soruduğum soru bu değil
- +1 yıl
Tamam afedersiniz hanımefendi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinden yapmasını istediğin bazı şeyler var ve yaşamak ister gibisin
09 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum hic bilmiyorum inaninki fakat başka bir erkekten zevk falan almak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir erkek sana eşinin yapamadığı bazı şeyleri daha güzel yaparda sana zevk verirse zaten eşin senin için biter belki de özellikle sevişmelerde yapmasını istediğin şeyler vardır
Soran+1 yılKonu eşimin yetersizliği değil eşim cok guzel ilgileniyor benimle. Konu benim aklimdaki bu seks duşuncesi. Yani baska bir erkekle cinsel iliskiye girsem zevk alirmiyim diyorum. Hayir tabiki almam ben erkeğimden baskasini asla dusunmem diyorum ama bir yandan icimde cok hafif bir kipirti oluyor. ben bu duyguyu nasil yokedebilirim onu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBana garip geliyor ama her konuda mükemmeli yaşayan biri neden başka birisi nasıldır diye düşünür ki
Cevap sahibi+1 yılŞu olmalı ki başka bir erkekte neler farklıdır neleri nereleri nasıldır diye
Soran+1 yılhayır bak konu merak konusuda değil. Konu o penis içime girince zevk alirmiyim onu merak ediyorum ve bu cok sinirlerimi bozuyor
Cevap sahibi+1 yılİnan mutlaka zevk alırsın ama şu var eğer daha iyi yapıda bir penis ise daha fazla zevk alırsın birde en iyisi hangisi ise o her zaman aklında kalır da böyle düşünceleri silmek çok zor ama
Soran+1 yılSorumun cozumunu buldum ben yorumlarinizada katilmiyorum tesekkurler yinede
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılPeki bunu surekli mi dusunuyosun ve baskasiyla olsam vs ddiye dusundugunde istekleniyomusun
06 Yorumla
Soran+1 yılİsteklenme değil sadece icimde cok az bir kipirti oluyor bu kadar. Fakat o kipirti olsun istemiyorum ben bu dusunce surekli aklima gelip beynimi meşgul ediyor
- +1 yıl
Biraz zor dusunmemem lazim o zaman ugras kafani baska seylere yor mesel esinle seks aninda aklina geliyomu
Soran+1 yılYok asla esimle seks aninda hic aklima dahi gelmiyor. Bu sadece yalnizken bu dusunceler kafamı buğuluyor
- +1 yıl
Yanlizken tabi alismis kafab
Soran+1 yılİste bu dusunceleri kurgulamak falan icimde kipirti olmasini falan istemiyorum
- +1 yıl
Kagani baska seylere yor dsgit o aklina gelmesib
+1 yılÖzel konular bunlar zevk alabilirsin belki de gizli olması tahrik eder ama düşünme bunları bence
010 Yorumla
Soran+1 yılama birşeyleri duşunmeden ve netleştirmeden ustunu kapatmak istemiyorum :(
- +1 yıl
Aklında kalıyor doğal olarak meşgul ediyor seni bu his. Ama geç bence bu konuyu 😄
Soran+1 yılGecemiyorum galiba sorunlu bir insanim
- +1 yıl
Hayal kurdun mu ki başkasıyla yapma hayali
Soran+1 yılEvet kurdum ama şöyle kurdum bir an bi sahneyi gözümün önüne getirdim ve biraz midem bulandı üzüldüm ve kendimden nefret ettim
- +1 yıl
Tamam bu hoşlanmicağını gösterir 😄
Soran+1 yılAma bir yandanda icim cok az kipraşti işte ben o kipraşmayi yok etmek istiyorum
- +1 yıl
O kıprışma olur malum konular illaki kıprışır 😅
Soran+1 yılama ben istemiyorum
- +1 yıl
Ahahaa ya ne deyim içinden atamazsın biyolojik bir şey bu
- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılDene istersen
015 Yorumla
Soran+1 yılAsla denemem niye deniyeyim neden aşkıma yuvama ihanet edip zarar vereyim
- +1 yıl
Ne diyeyim ki. Diline dolanan şarkıdan kurtulmak için o şarkıyı baştan sona kadar bir kere söylemen gerekiyormuş
Soran+1 yılKonunun şarkıyla bir ilgisi yok. Bunu böyle basitleştirip çozumu boyle bulamazsiniz. En azindan ben bulamam. Kendinizce orneklerle bu durumun cozumunun bu oldugunu gostermeyin
- +1 yıl
Çözümün o olduğunu söylemiyorum da sen neden gerginsin
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılgergin degilim
- +1 yıl
Gerildinn
Soran+1 yılhayir gerilmedim sadece sinirlerim gercekten bsouk
- +1 yıl
Bu düşünceen dolayı mı
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Tkp atmak ister misin
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Konuşurduk başka niyetim yok😊
Soran+1 yılBen istemiyorum sagol
- +1 yıl
Sen de sağol
+1 yılalırsın zevkte esin varken ne geregi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evliyim dilersen fikirlesebiliriz
04 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yorumunu belirt o zaman
Cevap sahibi+1 yılBende mesela cok seviyot ve cok asigim.
Meselahic farkli bi kadin dusunmedim yaomadmda bazen istek gelebilir ama hic yaklasmadim
Ama bendede farkli bisey olusuyo onu izlemek cuc*0ld turunde oyle etkiliyo bende bazen ne yapcagimi bilemiyorm
Soran+1 yılCuckoldmu? dahada igrenc duşunuyormuşsun sen? Bu dusunceleri bize şeytan veriyoe vesvese hepsi ya cok igrenc cunki kim eşini paylaşmak ister
Cevap sahibi+1 yılAynen haklisin ama iste
Potansiyel var yaparsın
07 Yorumla
Soran+1 yılKonu potansiyel değil yalniz?
Soran+1 yılAma bende bu dusunceleri nasil yok edebilirim diye fikir arıyorum ya hani?
Soran+1 yılO senin dusuncen
Soran+1 yılO senin dusuncen. Daha ismimi bile bilmeyen biri benim hakkimda kesin ve net koşuyorsa o insani ciddiye almamam gerekir. iyi gunler :)
konuşmak istermiydin
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılBeni kimse uzmedi, m
Soran+1 yılHayır eşim falan beni üzmedi eşimle gayet memnunuz ve konu "aldatma isteği" değil. Ben eşimi aldatmak ve icimde oyle bir istek oluşmaz. Eşim bana gayet yetiyor
Soran+1 yılYa sen beni anlamiyoesun boş ver sen konuyu cok başka anlamişsin
farklı şeyler deneyin
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi farklı
+1 yılNasıl aldattın
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadım sorumu okudunmu sen?
- +1 yıl
Yok ezbere sordum.:):):):
+1 yılHeyecan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimi aldattığımı düşünüyorum kendimden nefret ediyorum haklımıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat