Erkek arkadaşım saniyeler içinde boşalıyor ben hiç bir şey anlamadan acaba beni sevmediğinden mi oluyor bu durum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne alaka var. Bende de öyle. Hatta ön sevişmede bile bitiyorum. Sonrası size kalmış. Uyandırmanız gerek bizi. Nasıl deme. Biz bitikten sonra hemen oral yapacaksınız tekrar hareket
01 Yorumla- +1 yıl
:):):)
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun sevip sevmemek ile alakası yok.
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler. Şimdi kendine sor bununla bir ömür gecer mi017 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmez mi gerçi hep böyle ya ilerleme yok
- +1 yıl
Düzelmez. Tadavisi var deselerde su sekilde.
Şimdi geciktirici vericek bir süre sonra bağışlık sağlayacak. Ve geciktirici sebebi ile ereksiyon kaybı yaşayacak ve bir zaman sonra kuş ölecek.
Soran+1 yılBelli zaten onun pili bitmiş o zaman
- +1 yıl
Yaşlar kaç peki
Soran+1 yıl42 yaşında o ben 36
- +1 yıl
Bunun yaşla alakasi yok ama Cidden aşırı mastürbasyon yapmanın bedeli bu. Bende 41 yasindayim ama böyle bir sorun yaşamadım bile
Soran+1 yılAnladım haklısınız teşekkür ederim
- +1 yıl
Eğer sizi tatmin ermiyorsa ciddi bir iliski için bence bu yükü çekmeye gerek yok
- +1 yıl
Hatta sadece seks odakli ise hiç gerek yok çünkü bu yaştan sonra düzelmez
Soran+1 yılEvet en iyisi sadece arkadaş olarak görüşmek
- +1 yıl
Siz bilirsiniz. Ama şunu unutmayın. Bir erkek seviştiği kadınla normal arkadaş kalmak istemez. Siz sevismeyi red edince bakın tavrı davranışı nasıl degisecek
Soran+1 yılKendi de yaklaşmaya çekiniyor zaten yetersizlik hissinden dolayı
- +1 yıl
Ee yani normal. Gitsin mastürbasyon yapmaya devam etsin.🤭🤭
Soran+1 yılBence de hiç uğraşamam artık 40 ını geçmiş adamı düzeltecek halim yok kendi düşünsün ki bu yaştan sonra düzeleceğini de pek sanmıyorum
- +1 yıl
Aynen hiç düşünme düzeleceğini. En istekli yaşlarını onu iyilestirmek için heba etme. Nerede bozulduysa orada düzeltsin senin vazifen değil
Soran+1 yılAynen öyle👍 Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. mutluluklar 🤗🤗
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevip sevmemekle bunun ilgisi yok ki psikolojik nedenler olabilir heyecandan dolayı olabilir yasida azcok etki edebilir bu duruma.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
38Cevap
Bu sevip sevmemek ile alakalı değildir bence. Çok bildiğim bir konu değil ancak bir rahatsızlığı olabilir. Veya çok Mastürbasyon yapmış olabilir zamanında. Bunların hepsi bir sebep olur diye duymuştum.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evet sevmiyor: seven şerrrrefsiz sevdiğine öncelik verir onu bir kaç kez boşaltır sonra kendi boşalır
erken boşalan erkek güzel kardeşim
çünkü boşaltmadığı kadın onu boynzlar. ya da boynuzlama hakkı doğar00 YorumlaHayir, sevgi ile alakasi yok. Cinsel bir sorun, doktora gitmek lazim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma problemi var demekki doktora gitmelisiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılYok sevmekle alakalı değil çok heyecan yapıyo geciktirici filan kullansın prezervatif
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Sen le alakası yok arkadaşında var sorun benide beraber oldugum kadın şikayet ediyor boşalmak bilmiyon saatlerce diye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkeğin boşalma süresi farklıdır ki bugünü ile ilgili bir şey geciktirici kullanabilirsiniz
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl değişir peki ilaç kullanmadan
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seni bosaltmadan bosaliyorsa kötü, o zaman sen bu ilişkiden zevk almadan kalkarsın yazık sana ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok fazla sevdiği için de olabilir. birlikte bu durumu düzeltmek için yapabileceğiniz bazı şeyler var. eğer işbirliğine yanaşmazsa onu terketmeniz daha hayırlı olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece utanıyor kızarıyor muhabbetini bile yapmıyor bu durum sürekli tekrarlanınca cinsellikten de kaçıyor şimdi terk etmek en iyisi olacak bu yaşa gelmiş adam biraz zor düzelir
kesinlikle önemsemediğinden emin olabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAma çok utanıyor öyle olunca mahcup oluyor morali bozuluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşım derin nefes alıyor, benim oksijenimi de içine çekiyor sizce sevmiyor mudur? Ben derin nefes alan birisi değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun süre yapmamak heyecan bu tür şeyler en büyük etken
10 YorumlaDoktorrrr.
Doktorrrrrr.
Doktor var mı sitede?
00 Yorumla
+1 yılAdam da sıkıntı var. Başkasıyla fa bi deneyim yaş ki karşılaştırma imkanın olsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Sevmekle alakalı bir durum değil bi düzenli seks hayatı varsa ve devam ediyorsa basit tedavileri olduğunu duydum denenebilir. İstekliyse sevgilin seks konusunda bence sorun çözülmüş sayılır😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. erken boşalma sorunu da varsa ön sevişme ile seni boşaltır sonra kendi boşalır. bunu ona söyle utanmana gerek yok. eksik kalıyorum dersin.
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma sorunu var boşaldıktan sonra ikinciyi deneyin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bence sen ateşlisin :) nerden?
15 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılAkrep
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamda sorun bundan yola çıkıp beni sevmiyor demene yıkıldım jfjf
12 Yorumla- +1 yıl
Bende de var o sorun
Cevap sahibi+1 yılHiç cekilmezsin hemen doctor git
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma otunu olduğundan ne alaka sevgiyle bunu nasıl bagdastirdin
06 Yorumla
Soran+1 yılHemen bitsinde kurtulayım diye mi yapıyor acaba diye düşündüm de gerçi boşaldıktan sonra morali çok bozuluyor utanıyor hatta cinsellikten uzaklaşmaya bile başladı sürekli tekrarlanınca özgüvenini kaybetti sanırım
- +1 yıl
Normal bir şey o şekilde olması kendini yetersiz hissedecektir seni mutlu edemediğini hissedecektir yani imkanı varsa tedavisi vardır mutlaka doktor veya terapist desteği ile aşabilir diye düşünüyorum ama seni sevmedigi anlamına gelmez veya bitsin diye degildir
Soran+1 yılzaten üzgün halini görünce elinde olmadan olduğunu az çok hissediyordum ama yine de acaba diyordum içimi rahatlattınız teşekkür ederim açıklamanız için 🙏
- +1 yıl
Rica ederim mümkün mertebe on sevismenizi uzatın ve öncelik sen ol gerekirse sen yönlendir
Soran+1 yılDestek olacağım kendisine
- +1 yıl
👍
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. s... kmekle sevmek ayrı şeylerdir bu ikisini nasıl başdaştırdın birbiri ile
00 Yorumla
+1 yılPanik yapıyor ne karşılaşacsk diye ilkmi yapıyor arkadaşınız?:)
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir sevişme anında zaten durup nefes alıp veriyordu çok heyecan var diyordu anlamadığım bu heyecan nedir yani neden yapılır bu heyecan anlamadım
- +1 yıl
Evet aynı doğru panikliyor erken boşalmaya sebep oluyor doğru
- +1 yıl
Peki sen ilişkiye girme isteyin var mı sana çok güzel bir tavsiyede bulunaçam
- +1 yıl
Senin. içinde onun içinde faydalı olacak emin olabilirsin
- +1 yıl
Rahat olursunuz basit zor değil
- +1 yıl
:) cevap bekliyorum
- +1 yıl
Bu tavsiyem bir ödev gibi ders gibi yazılı olacak inan bana :)
Soran+1 yılKendisi cinsellikten kaçıyor artık yetersizlik hissinden dolayı bir de peşinden mi koşacağım uğraşamam
- +1 yıl
Hayır rahalatacan
- +1 yıl
Arkadaşım
Soran+1 yılKendisi düşünsün uğraşsın benim sorunum değil artık
- +1 yıl
:) bak dinle yatak odasında yağın üstüne uzansın hiç bir şeyi beli etme rahat olsun sende yavaşca yaklaş ellerinle kalbin üstüne koy ve kalbin yavaşlamasını bekle sohbet edin güzel konulardan bahsedin kalp ritimleri yavaşlar kendini unutup rahatlayacak uyku gbi dinlenecektir kendine doğru yüzü çevir ellerini arkadaşını yanarını okşa onu sevdiğini söyle sonrası kendin üste çıkarsın adamın göğsünü ovala kendini iyi hisseder
- +1 yıl
Benimde başıma geldi panik yapmak çoook yanlış
- +1 yıl
Ve kendimi beyin sinirleri rahatlatım okadaki iyi oldumki anlatamam hep partnerim mutlu ettim hem de kendimi rahat uzun bir seks yaşadım
- +1 yıl
Ve öğrendimki vay be panik heyecan yok artık rahatım önce birbirimize yardımcı olmak lazım
- +1 yıl
Bütün yeni evlenen arkadaşlara söylerim çokta memnun yaşıyorlar bir çok tavsiyelerde bulunurum partnerin hakkını vermek güzel bir romantizm renkli bir geçe hayatı uzun sürer ömür uzatır bunu bil hiç kimseyi suçlama sakın saygı sevgi hürmet teselli vermeyi öğret kaçma.
yok sevdiğinden heycan yapıyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu iş böyle olmaz ama
10 YorumlaTam tersi, çok istediği için
10 Yorumla
+1 yılacelesi ne neyse zamanla duzleir belki ya da
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Sevmediğinden değil erken boşalma sorunu vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam erken bosaliyo. Sevmeyle alakasi yok. Fazla heycanlaniyor
10 YorumlaYok erken boşalma sorunu var
10 Yorumlaaynen öyle insan sevmediği birisiyle cinsellik yaşarsa sonuç böyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılAcemi ablası acemi biraz idare et eğit😂
01 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli ama yıllarca evli kalmış çocuğu var artık bunun acemiliği mi kalacak başka bir şey bence bu
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mastürbasyon yapmış sevdiceğin
10 Yorumla
+1 yılNasil zevk aliyosaa artikk
05 Yorumla
Soran+1 yılYani almıyormu benden zevk ondanmı oluyor
- +1 yıl
Nasil oluyoo peki girince ne kadar surede bosaliyo
Soran+1 yıl2-3 saniye hatta bazen giremeden
- +1 yıl
Himm skinti ya sende zevk alamiyosunn
- +1 yıl
Seni bosaltmasi rahatlatmasi lazimm oralk falan yaparak
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana daha hiç giremedi mi
00 Yorumla
+1 yılBiyolojik bir durum o
00 YorumlaBencilde olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alakası yok tecrübesizlikten boşalıyodur hemen
00 Yorumla
+1 yılGaliba 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılAksine istemeyince boşalamıyormuşsun
- +1 yıl
Çok haklısın
Soran+1 yılYani partneri beğenmiyorsan hoşlanmıyorsan boşalamıyormuşsun yanlış anlaşılma olmasın
- +1 yıl
Niye gizlisin
+1 yılSevmiyor silkiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yapamıyor
- +1 yıl
Senin hatan
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yazık sana
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yıltedavi olsun
00 Yorumla
+1 yılsev yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen herkesi seviyor muyum?
03 Yorumla
Soran+1 yılYani ilgisi yok diyorsunuz👍
Cevap sahibi+1 yılGec bosalıyorum kızı pek farketmıyor
Cevap sahibi+1 yılKişi***
+1 yılBırak onu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri