@Laviedemoi kendi hayal dünyamda çok şey var. Bilgisiz bir kadın değilim vücudumda ne var ne yok nasıl hoşuma gidiyor her şeyin farkındayım ama evet sıradan birinin bana dokunma düşüncesi iğrenç
Hmm gerçekten ilginç, hem bu kadar cinselliğe düşkün olup hem de gerçekten her şeye rağmen yaşamayan bi kadın. Çok güzel. Çok fazla kadın tanıdım, evlenmeden olmaz diyor ama her şeyi yapmış bi yapmadığı tek şey kalmış. O yüzden şaşırdım ama çok hoş
@Laviedemoi Evdekiler beni hiç sıkmadı büyütürken onun da etkisi olabilir. Kimse bana kızsın sen erkeklerle düşüp kalkma demedi. Düşüp kalk da demedi. :) Kendi kendime böyle bir yol çizdim bende.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Param yoktu
Ben istemedim
Şu sıralarda anlık istiyorum
Ama iş icraate gelince vazgeçebilirim belli olmaz
Bakire olmak bir eksikligin var bu yüzden bakiresin anlamına gelmez
Şaka gibi soru jdjzhzh bakir/ bakire olmayanın yeni tesellisi galiba :/
bakir kalmadım o yüzden eksikliğim yok mu diyoruz bu durumda
Bakire kalan var mı 🤔 varsa bile bence tercihi içindir
Yaşayacak erkek çıkmadığı için. O kadar çok bekledim ki çıkarsa da hemen veremem artık korkuyorum hadi ordan
Türkiye'de bir kadın olarak yaşayamamak, wtf
@Laviedemoi anlamadım.
Yani ortalık abaza dolu, cinsellik yaşayacak erkek nasıl bulamadın anlamadım.
@Laviedemoi olay cinsellik yaşayacak erkek bulmakta değil. Hiç sevgilim olmadığından. Onun sebebi de aşık olmadım kimseye. Yoksa erkek bol biliyorum.
Hmm anladım. Sen de duygu hissetmeden yaşayamayanlardansın sanırımç
@Laviedemoi kendi hayal dünyamda çok şey var. Bilgisiz bir kadın değilim vücudumda ne var ne yok nasıl hoşuma gidiyor her şeyin farkındayım ama evet sıradan birinin bana dokunma düşüncesi iğrenç
Hmm gerçekten ilginç, hem bu kadar cinselliğe düşkün olup hem de gerçekten her şeye rağmen yaşamayan bi kadın. Çok güzel. Çok fazla kadın tanıdım, evlenmeden olmaz diyor ama her şeyi yapmış bi yapmadığı tek şey kalmış. O yüzden şaşırdım ama çok hoş
Bu ülkede ilişkiye girmeden önce bir de güvenlik sorunu var.
@Laviedemoi Evdekiler beni hiç sıkmadı büyütürken onun da etkisi olabilir. Kimse bana kızsın sen erkeklerle düşüp kalkma demedi. Düşüp kalk da demedi. :) Kendi kendime böyle bir yol çizdim bende.
Evet bunun etkisi büyük, baskılanınca tam tersi cerayan ediyor çünkü.
Karşıma bu hissi ilk defa yaşamaya değer biri çıkmasını bekledim çıkmadı. Napalım papaz oluruz artık biz de bu saatten sonra
benim bakirlik durumum kalmadı el değmedik yerim kalmadı 😂😂
Eksiklikten yapıldığına inanmadigim tek duygu seks jfjf
Fağkir, fağkire kaldım.
Namus fazlalığımdan. :D
Bakirelik eksıklık demek degıl dır
Bunun eksiklik ile alakası yok
Eksiklik değilde dini inancımdan dolayı
Çekingenlik ve asosyallik yüzünden bakir kaldım.
Slk. Eksiği olanlar mı Bakire kalmış
Organın eksikliği yüzünden.
tercihim sebebiyle
bakir kalmadım
Eksikliğim yok sadece eşimle yaşamak istiyorum
Eksiğim yok, tercih