Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam sana tardim etmiş etmesinede bu kıza bu yardımı kendine bağlayıp cinsel olarak istifade için yapmış. Adam seninle evlenecek söz kesecek ise evlenene kadar arkadan yapsak diyebilir. Öyle bir niyeti yoksa sakın yapma. Yaptığı nedir daha 19 yaşında kızsın yardımı bir iki yıldır iki yılda senin en değerli şeyini alıp seni hamile bırakıp süründürür öyle iyilikte olmaz olsun. Bana kıyma sen cinsellik istiyorsan git bir kadına parasını ben vereyim beni ve geleceğimi kirletme de asla verme bugün arkadan ister yarın diğer yerden seni zor duruma düşürür, hatta böyle ahlaksız teklifte bulunan Adam konuşma bile bu baban dahi olsa yapma
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği önemsemiyormuş gibi yapıp seni alttan alta ikna etmeye çalışmak yerine isteğini böyle açıkça dile getirmesi bile takdire değer. Seks yapma beklentisi ve isteği olduğu için onu suçlamaya gerek yok, herkesin hakkı. Sen istemiyorsan, ayrılırsınız, o da evlenmeden seks yapmaya sıcak bakan bir sevgili edinir. Onun seni seks yapmaya zorlama hakkı olmadığı gibi, senin de onu seninle birlikte sekssiz bir ilişki içinde kalmaya zorlama hakkın yok.
00 Yorumla
+1 yıl- Dinle bu insanları. Saf ve temiz duyguların daha fazla israf olmasın. Öyle diyen biri hakkında artık olumlu düşünmeyi bırakman gerekiyor. Zalim biri. Hislerine, sana ve bedenine hiç saygısı yok. Duygularını bir kenara bırakıp aklına uymanın en iyi zamanı. Bitir onunla. Çok yanlış biri o.
132 Yorumla
Soran+1 yılİnanın ki elimde değil öyle zor öyle çaresiz hissediyorum ki en zor zamanlarımdan birini geçiriyorum ve yanımdaki tek kişi o giderse tek başıma kalicam çok korkuyorum ona ihtiyacım var.
- +1 yıl
Her ne yaptıysa karşılıksız olarak yapmamış, sevgiyle yapmamış. Şimdi de karşılığını istiyorum. Diğer yorumlara yazdığın görüşlere baktım. Bana da ona yalakalık sayılacak bir şey yazarsan sana çok pis söverim.
- +1 yıl
"istiyorum" değil "istiyor"
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor onu bırakacak gücüm yok
- +1 yıl
şu an ki bu algın ya onun seni yanlış yönlendirmesi ile olmuş ya da ailenden kaynaklı. Ama sorun değil. Güce veya eyleme gerek yok. Yapacağın tek şey: hiçbir şey.
- +1 yıl
Bak bu saçma ilişki zaten bitecek. Bugün bizi dinleyip bitirirsen üç birim acı çekersin. Bitirişi onun yapmasına izin verirsen ilerde 20 birim acı çekersin.
- +1 yıl
Bugün 3 birim acı için gücüm yok dersen; o gün 20 birime ne yapacaksın. Bizi dinle her türlü kardasın.
- +1 yıl
Biraz daha buyuyunce anlayacaksin ki bu hayat yolunda en iyi yardımcın sensin. Öyle zamanda karsima çıktı, öyle oldu, böyle oldu hikaye. Kendine yönel. İnancın varsa duasız kalma. İnancın yoksa başkasına tapacagina kendine tap.
Soran+1 yılHer söylediğinde çok haklısın bi kaç gün önce benle alakası olmayan bi nedenden dolayı ayrılmak istedi hiç bir suçum yokken bugün de seninle bu şekilde yapamıyorum ya izin ver sana dokunmama ya da bitsin çok zor dokunmadan yanında olmak benim için dedi.
- +1 yıl
Sana zerre değer veriyorsa ben de insan değilim. Yorumlara yazmışsın "öyle olsa para verir yaparım" demiş. Onunki sadece takıntı. Sadece bunu yapmayı kafasına koymuş o kadar. Sevdiğini söylediği birine 'olmazsa giderim' diyen biri sence başkasıyla parayla veya parasız zaten yapmıyor mudur? Seni manipüle etmeye çalışıyor.
Soran+1 yılOna istemediğimi söylemem gerek
- +1 yıl
Şimdiye kadar yanlış düşünüp yanlış sonuca varmış olabilirsin. Ama şu an hata yaptığını ve doğrunun ne olduğunu görüyorsun. Bak ilerde yine aynı hataya çekebilir duyguların seni; o sıra bu anı hatırla. "Onu istemediğimi söylemem gerek" diyebilmiştim diye düşün.
- +1 yıl
Az önce takip atıp geri çektin mi?
Soran+1 yılGerçekten çok haklısın yanlış kararlar aldığını ve aldığı kararın beni uzecegini bile bile bana bunu yapmak istiyor böyle biri beni zaten sevmiyordur.
Soran+1 yılHayır yapmadım
- +1 yıl
Sevmiyor. Kendi zevkini, egosunu seviyor. Yarın öbür gün sana "evlenmeden bunu yaşayan biri ile evlenmem" der. "Kafana silah mi dayadım" der. "Fa. hişesin" der. belki tehdit ve şantaja kadar işi götürüp senden defalarca faydalanmaya çalışır.
Soran+1 yılBunları yapacak biri değil evlilik tarzı bi durumunuz olamaz zaten yine de haklısın bitirmek en doğrusu olacak.
- +1 yıl
Belki bunları yapacak biri değildir. Ama sadece bu tavrı bile bitirmeye yeten ve artan bir sebep. Ve elbette herkes "o bunları yapacak biri değil" diyerek birşeyler yaşar. kimse bana bunu yapar diye düşünerek kendini kullandırtmaz. Ama sonuçta başına bu tür şeyler gelen bir sürü kadın var. Bu da aklında olsun.
- +1 yıl
Biraz daha kalayım mı? Uyumak için müsadeni isteyeyim mi?
Soran+1 yılİyi geceler
Soran+1 yılSöylediğin her şey için çok teşekkürler gerçekten iyi geldi
- +1 yıl
☕
- +1 yıl
Bu kişiye karşı tetikte ol.
Soran+1 yılHaklı çıktın ayrıldık istemicem Bi daha asla bu bizi, kötü etkiliyor dedi Bi iki gün sonra yine aynı en son da ayrıldik işte
- +1 yıl
Gözün aydın.
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler geçenki tartışmadan kendimi hazırlamıştım tek damla yaş dökmeden bitti gitti burukluk var, sadece ama suçum yok o yüzden içim rahat.
Soran+1 yılVe söylediklerimin büyük etkisi var çok teşekkür ederim
- +1 yıl
"Ohhh be" di mi? :)
- +1 yıl
Rica ederim.
Soran+1 yıl🥰🥰Çok sağ ol
- +1 yıl
🌹.,
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen o zamana kadar yaparım ki sevdiğime vermezsem kime şettcem kxkxk
Her neyse bunu tehdit olarak koşması sana değer vermediğinin büyük bir göstergesi zaten seven insan seçenek koşmaz. Cidden önemli olan bekaret değil ama tehdit ediyorsa bırak ya da istiyorsan ol onunla sana kalmış.
Eğer bırakırsada bırakır dr var diker😂 böyle erkeklere müstahak keyfine bak olacağına varır her şey ama o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor bunu bil.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnın da ayrıl.
Cinsellik için şart koyuyorsa. Cinsellik ten sonra zaten gidecektir.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaynı şeyi zamanında sevgilim demişti 6 7 ay gecmişti ya cinsellik ya da bitsin dedi bende çok seviyordum o sıralar ama yinede istediğini yapmadım ayrıldım 3 sene gecti o gün bugündür hala yazıyor pişman olduğu için bunların ki sevgi değil bidaha yapmıcam deselerde yine patlak verir zorlarlar sen kötü hissedersin, bence uzatmadan bitir sonra pişman olma canım
11 Yorumla
Soran+1 yılDediğin harfi harfine çıktı istemicem dedi 3 gün zor dayandı
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılOnu dedikten sonra çok sevdiğin kişi olmaması gerekiyor, oluyorsa ciddi sıkıntı vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılVar bi sıkıntı zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılhakkaten sal aak sınız demi bu gerçek demi cicişler gibi tertemiz bir beyin
12 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle ne yaşadığımı bilmeden çaresiz hissediyorum
- +1 yıl
allah yardımcın olsun yargılamak bana düşmez ben yanlış dedim kusura bakma bide o yav sakttan kurtul tamamen uzaklaş belliki seni kullanmanın derdinde senle yattıkdan sonra kendi gidecek zaten iyisimi sen bırak kullandırma kendini
Yanlış adamı sevdiğinin kanıtı bu. Ben olsam koşarak uzaklasirim olay mahalinden
14 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu elim kolum bağlı şu an kaçamıyorum. Kaçmak istemiyorum.
Soran+1 yılZaten bir ömür olmayacağını biliyorum yine de şu an yaşadığım bu durumda ona çok ihtiyacım var
Hiç de zor durumda olunacak bir şey değil. Cinsellik istiyorsanız yaşarsınız ama başkası sizi buna mecbur kıldığı için değil. Bence ona bir daha selam bile vermeyin.
10 YorumlaBugün normal ister yarın arka der devamlı sınırı aşar sonra evlenmek için sana bakmaz heleki zarında esnekse kan gelmezse bak sen işe
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılVer eline kendi gibi bir top sektirsin gitsin seksi kendim için yaşarım kimse beni ya benimle seks yap ya git diye tehdit edemez o hakkı vermem.
10 Yorumla Bırakmayı göze almışsa sırf bu nedenden. Senle cinsellik için beraberdir. Ayrıl gitsin
38 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyormuş beni amacım o olsa para verir yaparım ben seni istiyorum dedi
Soran+1 yılElimi kolumu bağladı en zor anımda oyle çok destek verdi ki bana teslim ettim kendimi bende
Soran+1 yılHaklısın çok haklısın hemde kendimi öyle çaresiz hissediyorum ki
Soran+1 yılKendimi onun karşısında öyle aciz hissediyorum ki nefret ediyorum kendimden böyle davrandıkça
Tehdit ediyor dengesize bak. Böyle insan çok sevilir mi bilemem de değer verilmez kardeşim. Seni kendisiyle tehdit ediyor neden çünkü senin ondan vazcemedigini biliyor. Hataya dusme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Ver kurtul aşkım. Ama bu dangoza değil. Bırak s. ktirsin gitsin bu. Sonra başka biri elbet olur ve onunla doyasıya seviş. Bu adam tam bir mal ve dangoz.
00 Yorumlaİlerde cinsellik olacaksa ilerde yaşariz dersiniz sorun yok. Ama hemen yapalim diyorsa, sizden bir an önce faydalanmak istiyorsa acele ediyorsa biraksin boşverin.
00 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi bende ona ya benimle adam gibi ilişki yaşarsın ya da ayrılırız olur biter demiştim ve ayrılmıştık 😀😀
10 Yorumla
+1 yılBen cinsellik yaşıyorum zaten ama yaşamayan biri olsaydım ve mecbur tutan bi sevgilim olsaydı güle güle derim
10 YorumlaBenzerini yaptım. Ya benimle ol ya da erkeklik ihtiyaçlarım için başkasıyla tatmin olmama müsaade et, dedim. Kabul etmedi. Ben de kendisine yol verdim. Oralla filan idare et işte sen de.
00 YorumlaSen değer vermişsin de o vermemiş demek ki
37 Yorumla
Soran+1 yılVerdi ama yani öyle hissettirdi
- +1 yıl
Biraz gerçekçi olun. Vermemiş ki sana kıyabiliyor. İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz derler. Eski insanları beğenmeyiz ama onların doğru söylediğini ve en güzel sevgileri onların yaşadığını da biliriz. Kendinizi kullandırtmayın lütfen. İstediğini verdiğinde senin değerin kalacak mı? Hiç sanmıyorum. Birkaç sene sonra bırakacak. Gerçekler acıdır
Soran+1 yılHaklısın ama en zor anımda yanımda oldu çok bağlandım ona şimdi giderse napicam
- +1 yıl
Ya yaşın genç ya da gerçekten ayrılıklar, gerçek acılar görmedin. Bir süre sonra insan gidene de gelene de o kadar alışıyor ki. Yeni insanlar illaki çıkacak karşına ve onlar da günü dolduğunda gidecek ve buna alışacaksın. İnan değmez. Gitmesi senin için çok çok daha iyi olacak. Boşlukta olacaksın ama bir süre sonra sonra o boşluk dolacak ve bu sefer sen artık gelse de görmek istemeyeceksin. Sadece aklına geldikçe gülümsersin o kadar.
Soran+1 yılBu zor dönemde onun da gitmesine nasıl alışırım onu bilmiyorum işte..
Soran+1 yılHaklısın galiba ne olursa olsun kabul etmemeliyim
+1 yılAmmmmmiiiiinnnnnaaa billlleree korrrummmm. 😂😂😂Ne yapcan başka
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılBunu kabul edip pişman olan birini tanıyorum... Ve sende içten içe biliyorsun ki seviyor olsaydı bu teklifi sunmazdı...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bana desin cehenneme kadar yolun var derim o ne demek seven kişi onu asla demez
10 Yorumla
+1 yılNet olarak sana bir duygusu yok o gitmesin diye cinsellik yaşasan da seni yine bırakıcak
10 YorumlaAman terk ederse etsin. Buna bakıp tehdit eden biriyle nereye kadar bir ilişki yaşanabilinir ki?
00 Yorumla
+1 yılSen belki çok seviyorsun da o seni sevmiyor belliki. Bu şekilde bir zorlama hangi sevgiye sığar?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Adam değilmiş tehdit ediyor eğer kendine saygın varsa vur tekmeyi
00 Yorumla
+1 yılBırakmazsan adam değilsin derim herşeyin yeri zamanı vardır verdiğim değer o dakika biter sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence bitirmelisin. Sadece sen sevip sen deger veriyorsun sevgilin sana senin kadar deger vermiyor. Amaci sadece cinsellik buyuk ihtimalle iliskiye girip gidecektir
00 Yorumlaİstemiyorsam 2 dünya bir araya gelsin bırakırım, kimse kral veya kraliçe değil
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşayınca zaten seni bırakacak pişman olacağın bir şey yapma en azından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEyvallah derim duyguların esiri değilim derim seven gerçek seven yanımda her daim olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşi bitince bırakacak zaten seni. Derdine dert ekleme
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bana bunu söylerse şu soruyu sormadan s.. ktir git demiştim bile
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyemicek kadar çok seviyorsan peki
Soran+1 yılÇok zor
Soran+1 yılAlışmak çok zor
+1 yılSahip olup bırakmak için öyle diyor bırak gitsin alacağı istediğini verme ona
00 YorumlaAdını bile anmam yüzüne tükürüm niyeti belli derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüle güle demen lazim bunda dusuncek bişey yok
00 YorumlaDefol derim
29 Yorumla
Soran+1 yılDefol diyemicek kadar çok ihtiyacın varsa ona
Soran+1 yılAma kendini kullandırmak olmaz mı bu gün sonunda yine bırakıp gider mi
Soran+1 yılKullanamıyorum işte çok değer verdi bana yani öyle hissettirdi
Soran+1 yılKeşke yapabilsem
+1 yılmecburdegilsin. istemiyorsan gule gule dersin. o adamin derdi seni duzmek sorada gitmek
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım aptal olma kızım sikilip bırakılıcaksın
17 Yorumla- +1 yıl
O senden ayrılmasın diye seks yapıcaksın ama o birgün yine sıkılığ gidicek sen kullanıldıgınla kalıcaksın sonra bekaretim gitti diye ağlanırsın
Soran+1 yılBeni bırakmasını istemiyorum yok mu bi çözüm?
- +1 yıl
Baştan beri seni kullanmak için senleymiş altına yatsanda yatmasanda birgün senden ayrılıcak yanlış adamlasın böyle bir adamı sevmemelisin bile
Soran+1 yılÇok zor bu durum üstesinden gelemiyorum
- +1 yıl
Sen bu kafayla sikilip bırakılırsın ya yaparız ya ayrılız diyen birisinin senle evlenceğinimi düşünüyosun sen bu kafayla sikilip atılmayı haketmişsin zaten, ne desek boşsana
Soran+1 yılÖnce bi oku dinle arkadan yapacak sadece ve zaten evlenmek gibi bir durumumuz yok
- +1 yıl
Sadece arkadan yapınca ne oluyor hala bakireyim mi diceksin ilerde evlendiğinde elşme erkek eli değmedi diyip kandırıcakmısın
Bırakırım nolursa olsun böyle tehdit olmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen birakirim
28 Yorumla
Soran+1 yılÇok bağlandigini düşün ona cok ihtiyacın var.
- +1 yıl
Ne olursa olsun bırakırım adamın niyeti belli
Soran+1 yılÇok istiyormuş o yüzden ya benden uzak kalması ya da yaşamamız gerekiyormuş amacım o olsa para verir yaptırırım seni istiyorum dedi
- +1 yıl
Sacmalamis ya acil birak
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun siz erkeksiniz daha iyi anlarsınız birbirinizi
- +1 yıl
Evet öyle
Soran+1 yılÇok değer verdi sürekli yanıma oldu en kötü anımda bile tek amacı o mudur kesin
- +1 yıl
Kesin
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılBunu hala bize mi soruyorsun şaka gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇaresiz hissediyorum
- +1 yıl
Ver abla ver herkese ver
+1 yılCehennemin dibine kadar...
00 Yorumla
+1 yılİnsanları tanımak ne kadar da zor değil mi?
00 Yorumlaİnanma sakın seni kullanıp atacak bir kenara.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Tehdit ettiği için sal gitsin..
00 Yorumla
+1 yılGötürür kerhaneye bırakırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. aşık mısın? bakire misin?
08 Yorumla
Soran+1 yılIkiside
Soran+1 yılGaliba öyle olacak
Soran+1 yılAynen öyle olacak bu sefer pişmanlık da olacak
Soran+1 yıl19 29
+1 yılDirekt onu bırakır başkasıyla yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBas tekmeyi o sapık abazaya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVazgeçerim iki dakikalık zevk için deymez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istiyir senden?
032 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik
Cevap sahibi+1 yılseni cok mu seviyor?
Soran+1 yılÖyle hissettiriyor
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç senin
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yıldaha gençsin bu işe girme bence onun yasi kac
Soran+1 yıl29
Cevap sahibi+1 yılhmm sen istiyor musun onu peki?
Soran+1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsen istemiyorsan bu is olmaz olmamali
Soran+1 yılAma o istiyor
Cevap sahibi+1 yılsenin isteyip istememen onemli olmasi icin onun değil
Soran+1 yılTanımıyorsam gelirim
Cevap sahibi+1 yıltanimiyorsun bekloyorum
Cevap sahibi+1 yılhadii
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler naber nasıl gidiyor?
Soran+1 yılAyrıldık bugün
Cevap sahibi+1 yılçok üzüldüm inan
Cevap sahibi+1 yılboş ver senin gibi birini kaybetti
Soran+1 yılÜzülecek bi şey yok hayırlısı böylesiymis.. Teşekkürler yine de
Cevap sahibi+1 yılne yapıyorsun iyi misin
Soran+1 yılGayet iyiyim uzandım şimdi uyurum birazdan
Cevap sahibi+1 yılgzlden cjksam geljr mjsjn
Soran+1 yılHayır neden geliyim
Cevap sahibi+1 yılburadan cok uzun olmaya basladi sayfa zor oluyor o yuzden
Soran+1 yılKonuşacak Bi şey kalmadı ki zaten
Cevap sahibi+1 yılkonusuruz neden kalmasin ki ben kotu biri degilim vana guven
Soran+1 yılKötü biri olduğunu söylemedim zaten sana sadece bu konu hakkında konuşacak benim Bi seyim yok herhangi baska bir konuyu da sizle konuşmak istemiyorum iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılseni anlayabiliyirum ama sen bilirsin yine de
Soran+1 yılAnlayışın için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim sadece seni tanimak içindi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBırakırım. Kimse bana hiçbir şeyi şart koşamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞart koşan kimse doğru kişi olamaz
00 Yorumla
+1 yılDeğer vermiyorum 😅
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. S. git derim
10 Yorumla
+1 yılSeni bırakıp gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Yaşarim
00 YorumlaYaşamicamsin
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılBırakırım
00 Yorumla
+1 yılKoy bitarafına gönder yaşayınca zaten bırakacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkey derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBıraksın
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne