ahaha yahu o da lazım allahın rızası olmadan olur mu hiç allah istemese nefes bile alamayız burada ölür giderik önemli bence ee daha daha ne var neyok :D
konu anlaşıldıysa benim için sıkıntı yok kaldırmak kırmızı çizgimiz :D anlasılsın istedim onun dışında burada şimdi acık açığada ne konuşulur ne yapılır annatılmaz ki ayıp utanırım ben :D
bu bit mucize diyip de dibine mum yakanlar olmadı çok şükür gine okadarla kaldı da unutulup gidiyor (allahım tez vakitte aklımdan cıkar yarabbi) bidaha olmaz insaallah
yok tabiki de tutmuyorum ama kolay kolayda unutulcak bir durum deyil ben bi fazla sinirlendim olaya zaten sevmedigim bi tip di hani bi kavgada beklemedigin yerden bi yumruk yersin ya öyle oldu :D resmen
hayat mücadelesi insanı çok cabuk geliştiriyor insanların algılarını acıyor ya en basiti düz yolda yürürken bile dolandırılmamak için caba sarfediyosun memlekette
Öyle elbette ama bundan bertaraf olmak yerine ders almak lazım ve ne güzel ki algılarım açık demek gerek polyannacilik değil demek istediğim ama bununda enerjimizi çekmesine müsade etmemek lazım 🤞
ederim ben korkarım öyle ormana falan gelemem zaten demin bagırdın kızlar gelin burada kaldıran biri var diye benim hayatımın garantisi yok şu an saat 12 gecdi ne oluyosa bu saatten sonra sitede herkesin modu deyişiyo kızlar kurt kadına dönüyo bi acayipler :D bunlara ne oluyosa herkes en iyinin peşinde :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Dua edip uyuyorum genelde 😊
Seni seviyorum kelimesi
o benim yastıgım , yorganı çekeleme , ışığı kapat
Çekelemeyin😂😂
çekmedende olmuyo
Himm ne desek bilemedim
allah işini ras getirsin de :D
Amin inşallah getirsin tabi 😂😂
amiiin amin inşaallah seninde ras getirsin sende gör sende yaşa inşaallah
Amin amin 😂😂konuya bak muhabbete bak 🤦
ahaha yahu o da lazım allahın rızası olmadan olur mu hiç allah istemese nefes bile alamayız burada ölür giderik önemli bence ee daha daha ne var neyok :D
Önemsiz değil ama bu sorun üzerine trajikomik oldu 😝😂
öyle bakma ben de dalgaya vurdum yoksa yoldaki taşı dikeni kaldıran adamım ben yaaa :D
Kaldır kaldır batar filan 😂😂🤦
ahaha :D öyle daa allah muhafaza işimize mani olur engeller neme lazım ben kaldırayımda bi kenarda dursun
Aferin akıllı bıdık seni 😂😂
demi bak aklın yolu bir işde neme lazım
ama bide su var herkes kaldırsa ortalıkta taş kalmazdı o da kötü herşeye bi denge lazım anlıycan :P
Denge şart 🙄hem fikiriz
aynen bencede şart yeterki kaldıranlardan tarafta olayım :D
Hahah tamam fazla kaldırma kelimesini kullandık😝
konu anlaşıldıysa benim için sıkıntı yok kaldırmak kırmızı çizgimiz :D anlasılsın istedim onun dışında burada şimdi acık açığada ne konuşulur ne yapılır annatılmaz ki ayıp utanırım ben :D
Ayyy kıyamam sana açık konuşma bak kızlar peşini bırakmaz bu adam kaldırma kuvvetine sahip diye 😂😂
aahahahaha :D bu çok iyiydi yaaaa dur hele korkutma beni öyle
Hahahha ben korkutmam 😂😂
inan arşimet zamanında bu kaldırma kuvvetini bulmuş olmasaydı ben kesin bulurdum :D kesinlikle kacmazdı benden
Oooo hanımlar toplanın burayaaaa 😋😂😂😂😂
dur dur bagırma tamam kaldırıyorumda herkülde deyilim ezerler beni
Bilemem kaldırıliyor dendi bi kere ama bana varrrr dendiiii😂😂Kerimcan sesiyle oku
ona kalmaz o olmasın hatta kalktıysada iner onu karıştırma
Hhahaha o cümle için dedim yahu ben
korkutuyon ya öyle bi anda söyleme acıkla ürkütme beni düşünmesi bile kötü
:D
Hahahha ne var oda kaldırdı bı aralar 😂😂😂
hheee sonrada linc edeceklerdi adiyi
bununda bi adabı var öyle heryerde kaldırılmazki :P
Normal değil mi sen kalkmiyormus gibi algı yarat sonra kaldır 😂😂😂
bu bit mucize diyip de dibine mum yakanlar olmadı çok şükür gine okadarla kaldı da unutulup gidiyor (allahım tez vakitte aklımdan cıkar yarabbi) bidaha olmaz insaallah
Aklında mi tutuyordun her geçen dakika beni sasirtiyorsun bay kaldıraç 😂😂
yok tabiki de tutmuyorum ama kolay kolayda unutulcak bir durum deyil ben bi fazla sinirlendim olaya zaten sevmedigim bi tip di hani bi kavgada beklemedigin yerden bi yumruk yersin ya öyle oldu :D resmen
Oooo kavga da ediyoruz iyi kaldirdigimiz gibi de 😝
oda oluyor oda oluyor işimiz geregi hepsi oluyo bizde heryol var yok içki kumar 3 beyaz onları bıraktım onlar yok :D
Aferin aferin bırak bırak 😝😂😂😂
sen ne yapıyon okuyonmu çalışıyonmu
Calisiyom 😂😂
:D allah güç kuvvet versin maşaallah :D
yanliz hayran kaldım espiriler ince bile olsa farkediyon hatta yapabiliyon çok iyi
Aaa sen beni buradaki ergenlerde mi karistiriyorsun 😂😂lütfen
estafurullah eyiliyorum su dökemezler
Hahaha ha şöyle aferin 😂😂😂herkes dokmesin zaten
hayat mücadelesi insanı çok cabuk geliştiriyor insanların algılarını acıyor ya en basiti düz yolda yürürken bile dolandırılmamak için caba sarfediyosun memlekette
israfı sevmiyon ondanmı yoksa temiz diyemi :D
Öyle elbette ama bundan bertaraf olmak yerine ders almak lazım ve ne güzel ki algılarım açık demek gerek polyannacilik değil demek istediğim ama bununda enerjimizi çekmesine müsade etmemek lazım 🤞
bu siteyi seviyorum yeni insanlarla tanışmak konuşmak cok hoş oluyor
Doğrudur 😍
katılıyorum oooh mis gibi dağ havası demenin bi anlamı yok bencede :D biliyonmu o lafı
Hahhaa biliyorum 😂😂😂
poliyanayı kaçırıp dağa kaldırmışlar ooh mis gibi dağ havası demiş :D bizimki de o hesap olmasın
Yok yok olmaz merak etme 😂
Ahaaa uyudu
ederim ben korkarım öyle ormana falan gelemem zaten demin bagırdın kızlar gelin burada kaldıran biri var diye benim hayatımın garantisi yok şu an saat 12 gecdi ne oluyosa bu saatten sonra sitede herkesin modu deyişiyo kızlar kurt kadına dönüyo bi acayipler :D bunlara ne oluyosa herkes en iyinin peşinde :D
Hahhaha çok ciddiye alma buradakileri yaa benden tavsiye çok başını sisirdim bende kusura bakma iyi geceler 🤞
uyumadım ya ben sabaha kadar burlardayım nöbetteyim
bu gün
allah rahatlık versin iyi geceler
Sana da Allah kolaylık versin o halde 🤞🤫
tesekkür ederim saol
Ni demek efendim zor işler gece çalışmak
yok cok da zor deyil burdaki görev kolay bir çeşit istikbarat diyelim burada olan olayları Ankara'ya bildiriyoruz pek bi sakin bu gün allah bozmasın
Amin amin maşallah diyelim nazarim değer filan 😂
amiin masaallak şeytan kulana kursun :D
sen ne işinde çalışıyodun
Çok uzun olmadı mı yorum 😂😂
he ya aşa inene kadar yoruluyorum :D inanki
Ekle beni bakiyim 😂
aç kapat yapmadan yeni yorumuda göstermiyo yazacam bunları KS ye düzeltin bunları beni aya kaldırmayın diycem :D
Hele beni ekle bakarız orasına şikayetler hemen ederim 😂😂😂
geldimi bak bakalım hayal ettigine benziyomuyum
Bir sürü var sen adının başlangıcını filan söyle😂
ahahaha :D anlatanlat
Konuşmayı pek sevmem sohbet yeri değil orası
Biraz daha ağzına sok hadi, domal, SUS, daha bitmedi.
uyuyamadığım gecelerde yastığımla dirty talk yapıyorum
Sağımı dönüyorum boş solumu dönüyorum boş konuşursam deli ederim kendimi
bunası güöt ln böyle hıı seni hımını godduuumn rrrrspuusu siniiii
Yattım maşallah kalkarım inşallah ölürsem eğer eşhedüenlailaheillallah
sağıma dönüp uyuyorum ben yatakta pek konuşmuyorum.
Genelde ben yattığımda kedimde geliyor yanıma hah bi sen eksiktin diyorum :D
Argo kelimeler taraftariyim ben küfür dozunda 🙈
Yazarsam görüşüm kaldırılır muhtemelen
yeter yoruldum :)
olabilir..
“İçinde kaymaya bayılıyorum”
Henüz daha kullanmıyoruz onu 🤣
5 dakika daha
Sen vakvak diyorsun heralde xD
ahh geliyorum sende gel hadi ohhhhhhhhhhhhh
Küfür ilişlide partnerin çok hoşuna gider
Burdan yazmam onlari