Ben mastürbasyondan öyle çok bir zevk almıyorum. Baktığımda klitorisim içe doğru ve küçük acaba bunla alakalı olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani genelde onunla çok ilgili olmuyor. Mastürbasyonda farklı farklı yerlerine dokun hangisi sana daha yüksek haz veriyor onu hissetmeye calis. Bölgeyi bulmuş olsan bile elini nasıl hareket ettirdiğin, yaptığın baskı önemli oluyor. Deneye deneye vücudunu tanimlarsin
43 Yorumla
Soran+1 yılBir süredir yapıyorum aslında ama daha keşfedemedim sanırım
Cevap sahibi+1 yılBu uzun bir sürec. Bir gün biseyi seviyorken diğer gün sevmeyebilirsiniz değişkenlik gösterir her şey yerine oturuncaya kadar. Acele etmeyin sadece o anı yaşamaya bakın yavaştan alın biseyleri o zaman daha anlaşılır olacaktır
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle sanırım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kendi vücudunu daha tanıyamamışsin sanırım. Küçüklüğü ile alakalı değil yaptığın baskı ve noktayı bulmakla alakalı.. Bu işler de düşünce, odak ve beyin de çok önemli rol oynuyor. Sadece düşün ve okşa gerisi gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
kişiden kişiye değişiyo o ya ben de ilk keşfettiğim zamanlarda çok zevk alırdım sonradan almamaya başladım o kadar
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılhisteri diye bir hastalık var bir araştır manda fayda var
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım alakasını
Klitorisini doğru şekilde okşamayı bilmiyor olabilirsin. Yoksa böyle bir şey olmaz. Kendini aşırı kasıyor olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tesaduf bu konuyla ilgileniyordum bende , yardimci olmami ister misin😄
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden seninde mi klitorisin var
- +1 yıl
Yok onun abazalığı sapıklığı var dkdkkd
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 ibo karismasan olmaz demi 😂illa biyere maydonoz olacan , kizda biliyor neyin ne oldugunu birakin iki goygoy yapak ya 😂
- +1 yıl
Seviyorum sapıklara laf atmayı
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 erkekleri seviyorsun yani, tesekkurler ben erkeklerle ilgilenmiyorum , genede sagol
- +1 yıl
Sapıklara laf atmayı seviyorum lafını erkekleri seviyorsun diye algılaman nasıl bir iq seviyesidir şaşırttı gerçekten
Soran+1 yılBaşka yerde flörtleşseniz olur mu? Bildirim manyağı oldum burada
Cevap sahibi+1 yılSapik lafini ustume alinmadim, sadece goygoy yaptigimi en basta soyledim gordugunu okuyup anlamayan herkesi kendin gibi sanan ya seviyenle anlamaman normal kocum 😉
- +1 yıl
Sapıklığın adı goygoy olmuş bi kısa keste rahatsız olmasın kız
Cevap sahibi+1 yıl@ibrahimfurkan34 😂😂 sen azindan cikan herseyi dogru sananlardansin herhalde benim duygularimi yonlendirmeye calisiyorsun resmen ben goygoy yapiyorum diyorum aşikar belli zaten hala sapiklik diyorsun aksam oldu sen git 3.1 ini cek yat koçum daha cok firin ekmek yemen lazim , ve ayrica sen ortada yoktun , konuya kendin istenmeden çagirilmadan dahil oldun konu uzadi 😁ama iyi oldu ha erkekle konusmayi sevmesem de seni kiz gibi hayal ettim, ama artik yeter sus lutfen cekilmiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılonunla alakalı bir durum değil hassaslık ve senin hissetmene bağlı
00 Yorumla Fazlasıyla hemde
04 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla derken
Soran+1 yılBen klitoristen bahsediyorum ama. Darlık vs onunla alakalı değil ki. Onu ilişkiye girmeden bilemem sanırım
Ordaki duyu sinirle alakalı
015 Yorumla
Soran+1 yılBen beceremiyorum o zaman
Soran+1 yıl20
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılVideo izliyorum ama herkesin aynı değil. Herhalde zamanla keşfederim
Soran+1 yılGörüntü olarak farklı valla. Kimseninki birbirine benzemiyor bence. Bazılarının resmen penis kadar belirgin
Soran+1 yılAynı şey değil sanki
Gizli Üye(25-29)+1 yılpek ilgisi yok aslında
31 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamıyorum sanırım :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDelik deliktir farketmez
00 Yorumla
+1 yılKüçük olması güzel oral sekste çok güzel emilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen yapamıyorsun bence ve küçük güzel olur
00 Yorumla onunla alakalı bir durum değil zevk sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina da küçük mu
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüntü olarak evet
Cevap sahibi+1 yılSüper çok iyi
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alakası yok sen yapmayı beceremiyosundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tam olarak dokunmayı bilmiyor olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılEmince büyür
00 Yorumla
+1 yılDil atmam lazım.
00 Yorumla
+1 yılSen yapamıyorsun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı