Cinsel Yaşam Zengin kadınla sevişirken utanır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Eğer fakirseniz Zengin kadınla sevişirken utanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır yani fakir değilim ama benden daha iyi durumda yaşça büyük biriyle beraber olduk hiçde sorun olmadı bu durumun zenginlik fakirlik vs alakası olmaz bnce hiç 0 0 Yorumla
Maxthon Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 65% +1 yıl Benle sevişiyorsa o an düşündüğü zenginlik para değil, benim erkeksi zenginliklerimdir. Hiç utanmam. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kemal Sunal’ın filmi aklıma geldi hem fakir hem şeyi büyük Allah’ın cezası diye evden kovuyor du 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yatağa attinmi zengini fakiri olmaz, iki taraft azami zevki hedeflemelidir 0 0 Yorumla
Eymen_36 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Büyüklük konusunda rahat olduğum için o an kendimi çok rahat hissederim 0 0 Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Zengin kadın bu fakiri koynuna alirken bilmiyor muydu fakir olduğunu 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Fakir hemcinslerin zengin adamlardan utanmadıklarına göre 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok komik bir soru o anda kimse zengin fakir düşünmez o işi yaparken. 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sevişmeyi paraya göre değerlendirmiyorum. Zengin de olsa performansım etkili olacaktır. Bu da paradan daha değerlidir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fakir olsam hamile bırakmaya oynardım. Hep kızlar mı yapacak birazda erkekler yapsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seviştim ve hiç utanmadım birkaç defadan sonra para bile verdi yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sevişen kız egolu değil ve karşılığını vermekte mükemmelse bunun önemi varmıdır 0 0 Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Niye utanalım ki para güzel kardeşim yakışır 0 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl ben fasfakirim zen zenginsen hep istediğim biriylen yatakta seksi dibinde yaşamaktır fizik hersey süper olamlı 0 0 Yorumla
huseyincan_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Fakir değilim ama fakir biriyle birlikte olmuştum 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Utanmam, sonuçta evlenecek değilim 😃😃 0 0 Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hayır tabikide utanmam ve onu zirveye taşırım 0 0 Yorumla
Selcukdonmez3435 Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Neden utanayım? O yapılırken utanacak mı? 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yoo neden utanayım. Zevk veriyorum sonuçta 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sevişmede zenginlik fakirlik işlemez 0 0 Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Güzel soru 0 0 Yorumla
Val_val Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Nıye utanayım kı 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. :) umrumda olmaz 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Hayır yani fakir değilim ama benden daha iyi durumda yaşça büyük biriyle beraber olduk hiçde sorun olmadı bu durumun zenginlik fakirlik vs alakası olmaz bnce hiç
Benle sevişiyorsa o an düşündüğü zenginlik para değil, benim erkeksi zenginliklerimdir. Hiç utanmam.
Kemal Sunal’ın filmi aklıma geldi hem fakir hem şeyi büyük Allah’ın cezası diye evden kovuyor du 😂😂😂😂
Yatağa attinmi zengini fakiri olmaz, iki taraft azami zevki hedeflemelidir
Büyüklük konusunda rahat olduğum için o an kendimi çok rahat hissederim
Zengin kadın bu fakiri koynuna alirken bilmiyor muydu fakir olduğunu
Fakir hemcinslerin zengin adamlardan utanmadıklarına göre
çok komik bir soru o anda kimse zengin fakir düşünmez o işi yaparken.
Sevişmeyi paraya göre değerlendirmiyorum. Zengin de olsa performansım etkili olacaktır. Bu da paradan daha değerlidir.
Fakir olsam hamile bırakmaya oynardım. Hep kızlar mı yapacak birazda erkekler yapsın.
Seviştim ve hiç utanmadım birkaç defadan sonra para bile verdi yani
Yatakta ayıp yok daha önce çok zengin kadınla birlikte oldum
sevişen kız egolu değil ve karşılığını vermekte mükemmelse bunun önemi varmıdır
Niye utanalım ki para güzel kardeşim yakışır
ben fasfakirim zen zenginsen hep istediğim biriylen yatakta seksi dibinde yaşamaktır fizik hersey süper olamlı
Fakir değilim ama fakir biriyle birlikte olmuştum
yoo nıye olsunkı :D
Utanmam, sonuçta evlenecek değilim 😃😃
Yatakta utanma mı olur ya
Hayır tabikide utanmam ve onu zirveye taşırım
Neden utanayım? O yapılırken utanacak mı?
Yatakta zengin fakir yok ki
Yoo neden utanayım. Zevk veriyorum sonuçta
Fark etmez - Robin hood
Yatakda utanma olmaz
sevişmede zenginlik fakirlik işlemez
Ya biraz ezik büzük hissederim
Yok daha sert yaparım acısını çıkarmak için
Neden utanayim. O başka o başka
Güzel soru
Nıye utanayım kı
hayır onu öyle bir ezerim ki o devamını ister
Ağlayarak yiyişirim başka soru