Bende farkındaysan seks demedim ama şu sitedeki dayıların dünyanın en tecrübeli cinsel hizmetini veren insanlar gibi konuşmasını anlamıyorum mevzu yaş değil ten zevk ve tutku istek uyumu kendinden büyük birisiyle daha mutlu olması mevzu değil yani
@Crawled ten uyumu yoktur yaptığını zevk alarak severek yapan birisi her tene uyar yaşananlarda teni birbirine çeker dyı diyorsun ya her ne olursa olsun yaşandıkça öğreniliyor
Ten uyumu yoktur diye bir şey yok bunu yaşadığın zaman anlarsın hiçbir şey yapmasan dahi o vücuda ne kadar büyük bir zevkle dokunduğunu hissettiğinde anlarsın kaldı ki bilgi yaş ile öğrenilmiyor bomboş 30 yıl geçiren biri daha deneyimli olmuyor yani boşa dememişler akıl yaşta değil baştadır diye bu konu içinde deneyim yaşla alakalı değil deneyimlediklerinle alakalı 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
değil, illaki kadın küçük olmak zorunda değil
18 yaşından küçüklere ilgilenmiyorsan sorun değil. 40 yaşında bir kadının sevgilisi 30 yaşında da olabilir. Uyum önemli.
Bence tuhaf değil. Sizin arzulariniz, tercihiniz, fantazileriniz, mutluluğunuz neleri istiyorsa o olur
Degıl aksınede erkeklerın cogu olgun kadınları daha cok sever
60 yaşında olup da 20li yaşlarda birinden hoşlanmıyosan sorun yok
Bence değil. Erkeklerin çoğu yaşlı gösteriyor zaten
Neden öyle dedin ki yüz olarak mı imaj olarak mı
eğer konu sevişmeyle alakalıysa tutkularını senden büyüklerin verebileceğini yaşatacağını bilmen gerekirdi
Genç ve enerjik bir beden her zaman daha iyidir bence 😂
@Crawled seks demedim iyi oku seks bir iki pozisyonda gir çıkla boşalıp yatmak değil olay bedene istediğini vermekte ayrıca enerji yaşta olamayabilir
Bende farkındaysan seks demedim ama şu sitedeki dayıların dünyanın en tecrübeli cinsel hizmetini veren insanlar gibi konuşmasını anlamıyorum mevzu yaş değil ten zevk ve tutku istek uyumu kendinden büyük birisiyle daha mutlu olması mevzu değil yani
@Crawled ten uyumu yoktur yaptığını zevk alarak severek yapan birisi her tene uyar yaşananlarda teni birbirine çeker dyı diyorsun ya her ne olursa olsun yaşandıkça öğreniliyor
Ten uyumu yoktur diye bir şey yok bunu yaşadığın zaman anlarsın hiçbir şey yapmasan dahi o vücuda ne kadar büyük bir zevkle dokunduğunu hissettiğinde anlarsın kaldı ki bilgi yaş ile öğrenilmiyor bomboş 30 yıl geçiren biri daha deneyimli olmuyor yani boşa dememişler akıl yaşta değil baştadır diye bu konu içinde deneyim yaşla alakalı değil deneyimlediklerinle alakalı 😊
bence değil.
büyüklerden etkilenmek ne ise o.
Büyük erkek küçük kadın istiyorsa sende küçük erkek isteyebilirsin gayet normal
bende benden küçük kadınlardan ve kızdan hoşlanıyorum cok cabuk resksıyon oluyorum
Benden etkilendiysen zaman geçirelim. Mevzu esnasında konuşuruz bunları..
Bence tuhaf bir erkek kendinden kğçüge bakımca sübyenci oluyor kadınlarda neden olmuyor 😂
Ne kadar kucuk olduklarina bagli:D
En fazla 4 yaş
Yok degil tuhaf keyfine bak
Değil
Bu işin yaşı yok
Yoo doğal hayatın nasıl istersen öyle yaşarsın
Olabilir seni mutlu ediyorsa sorun yok bence
Ne kadar küçük mesela
Benden de etkilensen keşke
Sana öylesi çekici geliyor doğal
Değil bende benden büyüklerle ilgileniyorum
zevk meselesi tuaflık degikl