Cinsel Yaşam Bütün erkekler anlaşma yapıp 1 sene boyunca bütün kızlardan uzak dursaydık nasıl olurdu? JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellik olsun aşk olsun yavşama olsun herşeyiyle uzak dursak yokmuş gibi umursamasak hiç o zaman bu düzen degisir işte 😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl ... Bütün erkekler anlaşma yapıp 1 sene boyunca bütün kızlardan uzak dursaydık nasıl olurdu? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kızların egosu kalmazdı hatta kızlar yazardı her erkeğe 0 1 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Tabi öyle olurdu kanka ama biz bunlari bizim abaza erkeklere nasil anlatacagiz skxkc
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz kızlar da birbirimizi boşaltırdik napalim hdjahdj 2 14 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Derde bak skdkckg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee napalim Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl aklı fikri orada:):) Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Bizim durum daha vahim skxkck Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahhdjaj yazık size biz en azından birbirimize yalatip içimize herhangi bişey sokabiliriz ama siz nereye sokacaksiniz bdjahda Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Yinede herşeyi sokma aşkoo 😂😂 Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl buna mı sevıncen o zmn :):) bisex kızher zmn hemcınsını bulursan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kii hdisjd Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Zararli içinde falan kalir ugrasamazsin sonra skdkvkv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişey olmaz hdkahca Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Libidomu yükselttin bak skdkckc Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl katılıyorum cesar a :):) Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl cesar ın hakkı cesar a :p Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl sağlıkdan önemli mı :):) Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İyi olurdu kafamızı dinlerdik 0 7 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Sen dinliyorsun zaten kafani 😂😂 Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Daha da dinlerdim Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Yav butun erkekleri bir araya toplayip 1 sene uzak tutsam sizden varya erkeksizlikten kudurursunuz skfkckvk Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Yooo ben zaten yalnızım hep bana koymaz hajsjjsjsjsj Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Doru sen kalpsizsin Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl İftira atmayalım arkadaşlar usjdksksk Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Sus sus taş kalpli Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. O zamanda birbirinize kayardiniz 0 5 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Yav sanki kizlara kayinca dünya bizim oluyor naziyla niyaziyla ugrasiyoruz akdkckc Yorumla MyᏇorld +1 yıl O allahin emri sjsj Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Bu kadar erken yanit vermeseydin ya 1 ay daha bekleseydin 😂😂😂 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Ohaaa 24 gün mü olmussss ben yeni gördüm yeni sandim 😂😂😂 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Asirlar olmuş akdkfkc Yorumla
Bugra170198 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ee kamışa nasıl su yürüyecek 🤣 0 3 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl 1 sene ne pelin ne selin en iyisi sag elin akdkckc Yorumla Bugra170198 +1 yıl Sen öyle mi yapıyorsun bakayım 😇 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Benim libido yuksek kanka sen bana bakma ben sabahtan aksama kadar seks yaptigim gün aksam eve gidip üzerinede mastürbasyon yapiyordum Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Keşke mümkün olabilseydi ama nerde... 0 1 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Kizlar dedim Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Biz ne halt edicez kardeş 0 5 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Os1 kanka Yorumla SadeceErenn +1 yıl On senedir os1 devam zaten usandım Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl 1 sene daha sık dişini sonra kendileri atlar ustumuze akckv Yorumla SadeceErenn +1 yıl Tamam ben iletişimi kesiyorum o zaman bütün kızlarla Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Bi senle benle olacak şey degil keske hepimiz birden bu dedigimizi yapsak bak nasil atlarlar üstümüze akdkck Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızların egosu kalmazdı hatta kızlar yazardı her erkeğe
Tabi öyle olurdu kanka ama biz bunlari bizim abaza erkeklere nasil anlatacagiz skxkc
Biz kızlar da birbirimizi boşaltırdik napalim hdjahdj
Derde bak skdkckg
Ee napalim
aklı fikri orada:):)
Bizim durum daha vahim skxkck
Ahhdjaj yazık size biz en azından birbirimize yalatip içimize herhangi bişey sokabiliriz ama siz nereye sokacaksiniz bdjahda
Yinede herşeyi sokma aşkoo 😂😂
buna mı sevıncen o zmn :):) bisex kız
her zmn hemcınsını bulursan
Neden kii hdisjd
Zararli içinde falan kalir ugrasamazsin sonra skdkvkv
Bişey olmaz hdkahca
Libidomu yükselttin bak skdkckc
katılıyorum cesar a :):)
cesar ın hakkı cesar a :p
sağlıkdan önemli mı :):)
İyi olurdu kafamızı dinlerdik
Sen dinliyorsun zaten kafani 😂😂
Daha da dinlerdim
Yav butun erkekleri bir araya toplayip 1 sene uzak tutsam sizden varya erkeksizlikten kudurursunuz skfkckvk
Yooo ben zaten yalnızım hep bana koymaz hajsjjsjsjsj
Doru sen kalpsizsin
İftira atmayalım arkadaşlar usjdksksk
Sus sus taş kalpli
O zamanda birbirinize kayardiniz
Yav sanki kizlara kayinca dünya bizim oluyor naziyla niyaziyla ugrasiyoruz akdkckc
O allahin emri sjsj
Bu kadar erken yanit vermeseydin ya 1 ay daha bekleseydin 😂😂😂
Ohaaa 24 gün mü olmussss ben yeni gördüm yeni sandim 😂😂😂
Asirlar olmuş akdkfkc
Ee kamışa nasıl su yürüyecek 🤣
1 sene ne pelin ne selin en iyisi sag elin akdkckc
Sen öyle mi yapıyorsun bakayım 😇
Benim libido yuksek kanka sen bana bakma ben sabahtan aksama kadar seks yaptigim gün aksam eve gidip üzerinede mastürbasyon yapiyordum
Keşke mümkün olabilseydi ama nerde...
Kizlar dedim
Biz ne halt edicez kardeş
Os1 kanka
On senedir os1 devam zaten usandım
1 sene daha sık dişini sonra kendileri atlar ustumuze akckv
Tamam ben iletişimi kesiyorum o zaman bütün kızlarla
Bi senle benle olacak şey degil keske hepimiz birden bu dedigimizi yapsak bak nasil atlarlar üstümüze akdkck