Arkadaşlar yaş 23 cinsel istek çok fazla, gün aşırı mastürbasyon yapıyorum, kız arkadaşım falan yok zaten evlenmekte istemiyorum. Cinsel istek nasıl azaltılır?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çalışmıyorsan ya da birşeylerle uğraşmıyorsan azalmaz eli boş biri misin
Alakası yok çalışıyorum
Eve gidince mı oluyor bu istek yoksa sürekli mı
Bende 18 yaşındayım her gün 2 defa mastürbasyon yapıyorum 3 bile çıkıyo nabıcam bilmiyorum sen bakir misin
Evet bakirim
Bende de var günde 7 posta attığım oluyor erken boşalma var birde b. ku yedim
7 posta ne ya bende 2 günde 1 posta yapıyorum diye üzülüyorum. İçin kurur be kardeşim bırak bunu
Kanka bırakmaya çalışıyorum bugün hiç yapmadım zor tutuyorum kendimi penisim sanki kaşınıyor gibi sabahtan beri
Ben geçen ramazan rekor kırdım hiç yapmadım aga ama haftada 1 rüya gördüm. Elini bağla gözünü bağla bir şekilde 1-2 gün yapma ilk 1-2 günü atlattıktan sonrası kolay alışıyorsun zaten. Hep yarın yapacağım de ama hep ertele
Kanka bende ramazanda 5 vakit namaz kıldım ama 2 3 gün dayanamayıp 2 posta atıp gusül alıyordum dediğin gibi birakacam ama böyle olmaz
Yaptıkça kendini kötü hissediyorum ben o yüzden bırakmak istiyorum yoksa en fazla yaptığım aynı gün içinde 2 postadır. Kendine oyalanacak başka bir şey bul, birde +18 çıplak olan şeyler izleme yoksa elin hemen pijamanın altina gider. Unut o işi knka belediyenin spor salonuna yazıl, ders çalış vs. Bir şey yap
Kanka elimden geldigince boş durmamaya çalışıyorum dediğim gibi odama girdiğim anda aklıma direk geliyor nedense. Arkadaşlarla dışarı çıkıyorum para gidiyor diye annem laf ediyor. İşe girecem inşallah iş olurda biraz duzelirim
İşe girmen iyi olur birde ben geçen yıl kyk da kaldım oda da 3 kişi olunca otomatik yalnız kalmıyorsun yani yapamıyorsun. Yalnız kalma yani
Aynen yalnızlık zaten sıkıntım
Şap al kanka ben de bir ara almayı düşünüyordum. Yemeklere at ki azmayasın.
Bende 23, sıkıntı ya.
Zararlı olur mu acaba
Ben baya araştırdım, hem askerlikte de verecekler azma diye falan. 😃
Knka nasıl alınır ki ya ne diyecem satıcıya abi bana şap ver denmez ya utanırım
Güzel bir yöntem aslında, ben de istekliyim bastırıyorum haftalık bir kere yapıyorum.
Trendyol, Hepsiburada, N11 falan alabilirsin.
Azaltmak için uğraşma tam tersi artır
Aktardan şap al
tek çare kesip atmak
En güzeli o aslında ama elalem ne der mevzusu var adımız dönmeye çıkar