sekste canı çok yananlar var çok istekli olsanda yinede canın yanar mı?
Bu yüzden evliliklerinde sorun yaşayanlarda var çünkü. Bu yüzden seks yapmayanlar
sekste canı çok yananlar var çok istekli olsanda yinede canın yanar mı?
Bu yüzden evliliklerinde sorun yaşayanlarda var çünkü. Bu yüzden seks yapmayanlar
Seks işi iki kisininde zevk aldığı sürekli o zevki tatmaya yönelik bir etkinliktir. Bu etkinlik ilk ilişkilerde bazen sorunlar yaşanıyor olabilir bunlar eken bosalma bazende kadınların aşırı kasması nedeniyle birtakım sorunlarla karşılaşsada bunun çözümü iki tarafta bu işe ilk başlayıp acele ederek sulanmadan ilişkiye girmek, bayan partnerin gereksiz tabuları acır kanar gibi gereksiz tabularıla korkutulmasından kaynaklanmaktadır. Bu tabuları başına geleceği verilen kadın aşırı kasarak ilişkiye girmekte zorlanırlar buda hem kadında hemde erkekleri sıkıntıya sokar. Ayrıca partnerler cinsel hastalıklar konusunda da bilgisizlik sozkonusudur. insanlar evlenirken cinsel hastalıklar konusunda ve bu işi nasıl yapacağını belirten yazılı bir kitapçıklarla bilinçlendirmek iyi olur. Herkese keyifli gunler
Bunun cesitli sebepleri var. Seks kadina aci veriyor diyemeyiz.
*kadinin düşünceleri (baskilanmasi, korkutulmasi, toplumdan ve cevreden olumsuz yorumlar duyması)
*kadinsal rahatsizliklar
*kadin rahat olsa bile partner kaynakli aci çekme.
Simdi ilişkide erkege fazla iş düşüyor. Yani erkege %70 lik is düşüyorsa kadina %30. Kadin beyinen rahat olacak kasmayacak, olumsuz dusuncelerinden arinacak, o yataga berrak bir zihinle girecek. Bedenini sevecek, dişi olmaktan utanmayacak. Kadinin yapacagi sey bu. Bunlar biraz zor olsa da kadina düşen seyler bunlar.
Erkege ise daha fazla is düşüyor. Erkek kadini korkutmamali ve kadin bedeni ve işleyişi erkek gibi degil. Hemen vites birdeyken beşe geçemiyor kadin. Yavas yavas artiyor vites kadinda. sira sira artıyor. O yuzden ulkemiz erkeklerinin en buyuk eksikligi ön sevisme. Ön sevisme yapmayan ve sevmeyen cok kişi var. Bu da kadinin aleyhine oluyor. Kadinin ön sevişmeye, kivama gelmeye islanmaya ihtiyaci var.
Cok erkekten duydum. Kadin her turlu iliskiye girebilir. Kaldirmasi gereken bir aleti yok bizim gibi. Direkt sokar cikarirsin delik orada diyen. Bunlardan bu ulkede az degil. Bu sitelerde falan atip soyle yaparim, boyle iyiyim diye atip tuttuklarina bakma.
Ayrica bizimkilerde kadini istemedigi seylere zorlama cok fazla. Videoda gordugu seyleri istiyorlar, kadini zor bir durumda ve baski altinda bırakıyorlar. Bu da aci cekmeye ve cinsel sogumaya kadar gidiyor. Kadinin yapmamak istemesine saygi duymakta ne yazik ki yok. Bu da psikolojik bir aci diyebiliriz.
Diger mesele. Ulkenin erkeklerinin sert seksten ve hoyratca davranmaktan kadinlarin hoslanacagi yanılgısı. Bu yanilgidan dolayi ve sirf kendileri oyle zevk aliyor diye sert git geller, tokat atmalar, filmlerde gördükleri bogaz sikmalar falan absurt absurt seyler yapiyorlar. Bu da kadinin canini yakıyor.
Kadin biraz sertlik istese zaten soyler ya da iliski öncesi konuşulur bunlar. Her kadin sert sevmiyor, sevmek zorunda da degil. Mesela gidip gunharca gogus sıkanlar falan var. Can acitmaktan zevk duyan erkekler var. Kadin dur yapma, aciyor, orama dokunma deyince de beyefendiler bozuluyorlar bu duruma. Aynisi kendilerine yapilsa tutup seylerini ceksen, acıtsan neler neler etmezler o kadina. Ama kadinsin ya katlanacaksin diye dusunuyorlar. Saygi yok.
Diger konu erkeklerimizin seksi filmlerden öğrenmesi. Kadina mastürbasyon yaparken kadinin organiyla hunharca oynaması, sert davranmasi, fazla bastirmasi... Birlesmede yine oyle ayni şekilde. Bilincsizce ve bilgisizce hareket ediliyor.
Bu ulkede saglikli bir cinsellik bekleme. Kadin olarak keyif almayi beklemekte biraz sıkıntı. Seksi videolardan ögrenen, gidip parayla yapanlardan cokta bir sey bekleme.
Ha sevgilisiyle ya da tek gecelik iliskisi olan birfen fazla kadinla yatmis olan erkeklerde işini biliyor degil. Cogu kadınımız erkegin egosu incinecek, bana kizacak, kufur edecek, elinden ters bir sey cikmasin diye rol yapiyor. Zevk almadığını, yetersiz oldugunu karsi tarafa soyleyemiyor. Erkeklerimiz bu durumla yuzlesebilecek olgunlukta degiller. Bu olumsuz durumlari duymaya tahammulleri de pek yok cogunun. Bu bircok kadinla yatan erkeklere olumsuz bir sey desen senden oncekiler zevk aliyordu ama diyerek kendi beceriksizligini kadinin ustune yikarlar.
Yani boyle erkeklerin elinde canınızın yanmayacaginin garantisi yok. Bizim ulkede kadin 2. sinif vatandastir ve erkege zevk vermek icin vardir. Cogunun kafasi da boyle calisir. Cogu, kendisi zevk aldigi takdirde kadina zevk verme geregi de duymaz. O yuzden orgazm olamamis, zevk alamamis kadinlarla dolu bu ülke.
Kadinlardaki ve erkeklerde saydigim durumlar duzelmedigi surece ulkemizde seks yasantisi kaliteli olmayacak. Ne yazik ki bu ulkede yasayan kadinlar olarakta dişiligimizi ne kadar hissedebiliriz orasi buyuk muamma.
Boyu kadar cocugu olup sadece kocasının zevkinin aracısı olan cok kadin var ne yazik ki. Yeni nesil icin de becerikli diyemem. Mesele tecrübede degil. Bizim erkekler ders cikarmiyor ve her kadina ayni tarz seksi uygulamaya çalışıyor ya da cogunlukla kadinin istediklerinin bir önemi olmuyor.
Bu devran boyle devam ettigi surece orgazmlar vs hayal. Acı çekmekte cok olası. Dogru yapilan, kadina deger verilen, saygi duyulan bir cinsel iliskide kadin kolay kolay aci cekmez. Kadinin cani yaniyorsa kadinsal bir durumdur ya da erkek kaynaklıdır.
Disparoni olabilirsin sakın ihmal etme bu hastalıktan anlayan ihtisas sahibi bir doktora muhakkak görün çünkü zaman geçtikçe ilerleyecektir. Eşimde vardı zamanla geçti ama süreç uzun ve yorucu oldu...
Disparoni Nedir?
Disparoni; cinsel birleşme esnasında ağrı, acı, batma ve yanma hissedilmesi durumu olup ‘ağrılı cinsel ilişki’ veya ‘cinsel penetrasyon’ olarak da adlandırılır. Hastalar genelde cinsel ilişki sırasında beklenmeyen bir acı çekme ve ağrı hissetme şikayetleri ile başvurur ve vajina ile kasık bölgesinde ağrı, basınç, yanma ve şişlik tarif ederler.
Disparoni başlama vaktine göre 2’ye ayrılır:
Primer (birincil) disparoni: İlk yaşanılan cinsel ilişki deneyiminden itibaren ağrı, batma, yanma şikayeti mevcuttur.
Sekonder (ikincil/sonradan oluşan) disparoni: Şikayetler hayatın herhangi bir döneminde ortaya çıkar.
Hissedilen ağrının derinliğine göre de 2’ye ayrılır:
Yüzeysel disparoni: Vajinanın girişinde tam cinsel birleşme olmadan önce hissedilen ağrı hissedilir.
Derin disparoni: Erkek cinsel organı olan penisin vajinaya girmesiyle birlikte vajinanın derininde hissedilen ve kasık alt bölgesine yayılan ağrı.
Herkesin hayatının bir döneminde başına gelebilecek bu durum çoğu zaman göz ardı edilse de cinsel hayatı ciddi anlamda etkiler ve bu durum çiftler arasında sorunlara yol açabilir. Bu sebeple uygun doktora başvurulup altında yatan nedene göre tedaviye başlanması gerekir.
(Kısa bir bilgi için attım sen internetten detaylıca araştırabilirsin. Sağlıklı cinsellikler dileğiyle...)
Kadının psikolojisi sebebiyle seks konusunda Türkiye çok büyük problemler yaşayan bir ülke.
Baskı, tabu, hemcinsin domine etmesi, cinsel bilgisizlik, tatmini yaşayamama, çevreyi özel hayatın içine sokma, çözüm üretme kabiliyetsizliği...
Ama en büyük sorun nedir derseniz, bu ülkede kadınların sorun çözme kabiliyeti yok. Yapmadıklarından, tembelliklerinden değil, beceriksizler.
Cevap
20Cevap
Acele olmamak lazım aslında okuduğum ve araştırmalarıma göre acele etmemek lazım can yakmamak için once iyi ıslanmak lazım 2 tarafında ne kadar kaygan olursa ve ne kadar sakin olursak daha zevkli ve acıtmadan güzel bir birliktelik olur aslında
Bu tamamen p*rno filmlerdeki abartı sekslerin olması, herkes izliyor ve kadınlar etkileniyor. Aslında çok zevkli bir şey duyguların butunlestigi an seks özellikle boşalma sırası...
yağ ile yapınca sorun olmuyor bendede bu sorun var. badem yağı kullanıyorum. hiç problem olmuyor
Bagdem yağını nasıl kullanıyorsun?
eşim sürüyor
Kendisine dimi
Kendini kasan olur bence. Bende bakireyim bekareti alırken acıyormuş gerisi ıslanmaya bağlı diye araştırdım
Islanmaya bağlı derken anlamadım
Merhaba hanımefendi hayırlı sabahlar bende yeni 2 aylık evliyim bu iki aylık süre zarfında eşimin cok canı yanması sebebi ile ilk gece zaten zar zor oldu ondan sonra hiç bir şekilde tam manası işe birleşme yaşayamadık ve hala bir çözümde bulamadık.
Sekste can 8lk baslarda yansada sekse alisan kişi partnerler isi bilip ön sevismeyi uzun tutarsa kadinin cani yanmaz.
Kayganşaştırıcı var su bazlı. Hem daha fazla ıslaklık veriyor hem de her iki tarafa büyük bir haz veriyor..
Evet var ve bu saglik sorunu oluyor. Vajinismus deniliyor
evet bunu yasayan bırı de benım kadınların bazırlarında vajınusmus hastalıgı vardır o sebebten sizdede var mı
Cinsellik yaşamadım
Bende de var doktora gittim sorun yok stresden dedi
Ne gibi stres oluyor
Gündelik stres ama bence dogru degil
Gundelik stresleri cok fazla yansitmamak gerekiyor Şu an birsey olmasa ileridr bu stresin yansitmalariniz sorun acabilir. Bence o ana odaklanmak o anin keyfini zevkini yasamak daha guzel zaman gecirmenizi saglar. Ne kuruluk kalir ne baska birsey
Odaklanamiyorum oda var cünkü esim oldu bittiye getiriyor
Odaklanamaman normal. Belliki esin bu konuda cok bencil. Senin cinsel yönden nelerden keyif aldigini biimiyor tanimiyor. Konusmayi denedin mi
Denedim ama faydasini görmedim… oral yapmiyordu yapmalisin dedim acidan agladimi gördü yapmasiyla bitirmesi ayni oldu yani 1 dk sürek yanlis oral olsa ne olmasa ne. Fanatzilerimden bahsettim hakaret yedim
Cok bencil cok kaba ve duygusuzca bir hareker. Oral yapmak sevilmezmi ya. Oral yaparken kadinin gozlerine icinr bakarak yapmaliki kadinin aldigi zevki keyfi gordukce daha sert opusmeli orayla. Bu bencilligi yuzunden isgenceye dondugu gibi orgazmda olamiyorsundur
Hayir hic olmadim bu hep böyleydi oral yapan taraf bendim o bir kere yapti onda da isirdi ve konusmamizdan sonra sacma sekilde 1dk yapti. Erken bosalmada var 2. kalkmiyorda üstelik kapali kutu her türlü fanteziye kapali. Yani böyle aci cekmem normal. Doktor esinde de suc var dedi bunu kendisine söyledigimde havalara girdi nasil olur bendekide 30cm degil ki diye bende boyla alakali degil aci cekmem senin odun olusundan dedim kizdi kesin öyledir diye
Kabullenemiyor hatali oldugunu birde yaptigini dogru saniyor. Afedersin ama odunmus ruhu okuz adamin. 30 cm olsa ne olucak kadinini tanimiyorki kadinin neden zevk aldigini ne istedigini bilmiyor. Dilini bile kullanamiyor ve okuzlugu yuzunden seni o zevklerden mahrum birakiyor. Bence bi psikiyatriye gitmeli. Erken bosalmasinin sebebide belli olsun bitsine getirdiginde halbuki uzun uzun oral yapsa ilgilense o sicakliginla islakligini hissetse seni zevke getirse ona neler yasaticaginin farkinda bilr degil
Gitmez ömür boyu beni böyle süründürür ama ne doktora gider nede ilac kullanir
Gitmek zorundam sana karsi sorumlulugunu yerine getirmeli. Kac yaslarindasiniz
Böyle köseye sıkıştirinca topu bana atiyor sen kafanda kuruyosun sende sorun var gibi
Ben 25 o 30
Hem kalkmiyor hem erken geliyor hem oral yapmiyor hem senin vucudunu tanimiyor hem ruhunu tanimiyor hem islandiramiyir sonra sen kafanda kuruyorsun. Iste okuzluk ve kabullenmemek boyle birsey erkekligine yediremiyor laflarla kabahati sana atiyor. Halbuki sorunlarina cozum aramayi denese daha mutlu olucak. Yaşlarinizda cok genc. Ve tam kadinligini yasiycagin yaslarda zevkin doruklarini tadicagin yaşlarda isgence cekiyorsun iyi sabirlisin
😔😔😔😔
Ozur dilerim seni uzmek ustemezdi. Ama bu kkadar sinir bozucu ben bile burada sinirlendim.
Takiplsskmi arada dertlesiriz
Ne dersin
Özüre gerek yok söylediklerine üzülmedim basimdakine üzüldüm ve bu konuyu daha fazla konusmak istemiyorum
Tamam olur. O zaman farkli sylerden konusalim
Burcun ne
Bu yüzden seks yapmayanlar olduğunu sanmiyorum ben ilk iliskide oluyor aci oda vajina dar olduğu için sonrasindaki tamamen psikolojik
Vaginusmus denilen bir rahatsızlık o ve tedavisi var
Belki 100 den fazla kadınla birlikte oldum, vajinal ilişkide canı yanana pek denk gelmedim, Analda eğer gerektiği gibi yapılmazsa canları yanıyor.
Hayvan gibi şey yapmazsan bir şey olmaz. Başka acı verir sonra zevke dönüşür
Hayır neden acıdan bahsediyorsun zevk kısmında bahset korkularını yenersin
soda şişesi falan sokanlarda var
Oha neden
doymuyo napsin arsiz bir organiniz var ksks
Alakası yok ilk zamanlar acır sonradan alışırsın
Takiplessk0mi arada dertlesiriz
Yanan kız arkadaşım olmuştu
Sen oyle misin
Nasıl mıyım
Canın yaniyo mu
Yasamadigim için sordum