İnsan da karakter yoksa KARAKTERSİZ oluyor. Kendi bacısına ya da Annesine yapılsa Aslan kesliler. Sorsanız Delikanlıdırlar. Her sırtına Ceket giyeni Adam sanmayın.
Şunu da belirteyim. Kadın ve Erkek birbirleri için yaratılmışlardır. Sevgili olsunlar diye değil. Eğer kişi sevdiğine sahip çıkamayacaksa sevgili de olmasın, evlenmesinde. Ayrıca oyalamasında.
Sevgililik sadece günü kurtarmaktır. Gün gelir yolda bırakırlar. Yolda beraber yürümek vardır bir de Yoldaş olmak vardır. İkisi de aynı şey değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelamun aleyküm öncelikle hayırlı cumalar. Bizim nilletimiz cinselliğie aç bir millet olduğu için evlenip ayrılmış hanımablalarımıza hanım kardeşlerimize cdirekt olraka cinsel objeymiş gibi bakıyorlar nasıl olsa bu kolay lokmadır diye bu algı tamamen yanlış bir algıdır rabbim hidayete erdirsin herkesi hepimizi. 🌹🌹
06 Yorumla
Soran+1 yılAmin din kardeşim
- +1 yıl
Yani sizede hak verıyoruk iyi bir insan oturaklı bir insan sevilmek sayılmak ve aynı duyguları karsı tarafa vermek sixre istiyorsunuz ama bu zamanın şartlarında böyle birinide bulmak zo maalesef!
Soran+1 yılİmkansiz değil ama zor.:)
- +1 yıl
Ya tabi imkansız değildir ama zor ne zamandan beridir eşinizden ayrısınız ablacım?
Soran+1 yılNapcan
- +1 yıl
Sordum ablacım bir şey yapacağımdan değil ne yapayım ki ne zamandan beri ayrı oldugunuzu hemen bu sorumda lütfen art niyet aramayın
Zihniyet ve düşünceler değişmesi gerekir. Sözde herkes sevmek sevilmek istiyor ama iş icraate gelince her şey yalan oluyor. Çok nadir insanlar var gerçekten seven ve hakkını veren
00 Yorumla
Hayırlısı olsun tabi boşanmış olunca hemen akla bakire olmadigin geliyordur çok kaba bir söylem ama bunu yatağa atarım rahat rahat diyordur neden bosandiniz ve yaşınız kaç acaba
05 Yorumla
Soran+1 yıl31. Aldattı :)
Soran+1 yılSalla be
- +1 yıl
O kadar diyorsun neden peki insanlar doyumsuz oluyor eşi yetmiyir anlamıyorum gözünü haramdab sakinmiyor özellikle evlenince hani sabahları kalkarken gelipr seni opmuyor veya sarilmiyor günaydın demeyi çok buluyor görüşürüz demeyi günün hayırlı geçsin demeyi çok buluyor veya eve geldiginde güzel sözler söylemiyor arada bir gelip de bir akşam yemegine cikarmiyor ayaklarına ovalamiyor ya da başını omzuna koyup sohbet edemiyor TV izlerken sana bakıp seni seyredemiyor vs... hadi şeyler biraz saçma geliyir bana yıl donumleri özellikle yapmam demiyorum ama saçma geliuor 😂 kadının tek katlanamayacagim zorlanacagim huyu tripli olması galiba 😂 bazen yürüyüş yaparsin mesela güzel sohbet edersin gelecek planları yaparsin... tabi sevgilik dönemi de önemli kafa yapısının uyuşması karakteri insanlığı anne olur mu acaba ondan mesela... çok konuşuyorum ne yazdım yine 😂
Bunun dul olmakla alakası yok karşına çıkanlar karaktersiz. Iki güzel cümle söylediklerinde ya da niyetim ciddi gibi şeyler söylediklerinde bizi inandırdıklarını zannediyor y*vşaklar. Umarım kalbi, karakteri güzel insanlarla karşılaşırsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılBir kısım erkeğimsinin saçma sapan fanteiz merakı işte... Dul mu? Aranıyordur, erkek özlemiştir, ihtiyacını karşılayamıyordur gibi pis kirli düşüncelere sahipler.
Kendi anneleri, ablaları kardeşleri olsa konu ama mangalda kül kalmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. millet cinsel açlık çekiyo dullara direk kolay lokma gözü ile bakıyolar nasılsa canı istiyodur hemen verir kafası ile yaklaşıyolar. karşındakinin insan olduğunu duyguları olabileceğini kimse düşünmüyo. insanlar sapıklaştılar iice. bu yüzden bu ülkede kadın olmak zor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen abi
+1 yılDul deyince sanki açmış bekliyor mantığında olan bir çok şerefsiz var.
Ahlaksız insan çok ama şunu biliyorum kadınların bir çoğuda yalancı ahlaksız erkeklere kanıyor oysaki ne sevdalar yaşayacak insanlar var keşfedilmemiş
00 YorumlaKafasizlar iste. Sevgili olsalar, sevseler zaten sonrasi yatak olacak. Sonucta dul birisin, isteklerin var ve bu istekleri karsilamak isteyeceksin. Bunu sevgilinle yapma istegin en dogal isteğin
00 Yorumla
+1 yılBende bu durumları defalarca yaşadım. iki kelime ediyor suran güzel buran söyle deyip cinsellige gelmek istiyorlar. Kalp pis olunca temiz bir şey beklemeyin. İyi insanlar var sizede öyle biri denk gelsin isterim
00 YorumlaBende dulum erkek olduğum halde seni çok ama çok iyi anlıyorum. İnsanlar acımasız ve gaddar. Toplumumuz cahil ve iğrenç. Onlar adına ben özür dilerim 🙏
00 Yorumla
+1 yılDedikleriniz çok doğru maalesef bu bir toplumsal sorun keşke dediğimiz gibi saygı sevgi anlayış empati olsa
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen hocam
- +1 yıl
Teşekkürler ☺️
Soran+1 yılEmpati öğrenmemisler
- +1 yıl
Maalesef empatiyi bir çoğumuz bilmiyoruz bu da saygı kavramının anlamınıda anlamamızı sağlamıyor her şey bencilliğe dönüşüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef öyle bir algı var dul kadın ilişki diye yanıyor gibi düşünülüyor halbuki önce aşk sevgi gerektiğini kimse umursamıyor
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen abi
- +1 yıl
Aşk sevgi olursa zaten cinsellik karşılıklı istekle olan bişi istenirse yapılır yani
Soran+1 yılE yani
- +1 yıl
Türkiye de dul olmak gerçekten çok zor
Soran+1 yılÇok çok çok zor
- +1 yıl
Cinsellik aşk sevgi olayını geçelim eski koca dehşeti yaşayanlar çok çok fazla
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
En güzeli sevip güveneceğin birini bulup evlenmek ama bu durum sadece Türkiye için geçerli Avrupa da yaşıyorsan millet saygı duyuyor tek başına yaşıyor güçlü kadın imajı oluyor
Soran+1 yılEevts
- +1 yıl
Sizin yaş kaç çocuğunuz var mı
Soran+1 yıl31-0
- +1 yıl
Hmmm çok güzel gençsiniz daha umarım düzgün biri çıkar karşına
Soran+1 yılİnş diyelim
- +1 yıl
Hayırlısı diyorum ben 😊
+1 yılEvet insan sevgiye ihtiyac oluyor neden ayrılsın herkes
30 YorumlaKadın diyor ki; önce sevin beni ödülünüz hazır. Ama siz direk meme istiyorsun. Ürkütüyorsunuz beni...
Gari haklı beyler 😝
00 Yorumla
+1 yılAnlamadığım şey şu illaki muhabbetim sonu oraya gelicek neden zamana bukadar takiliyorsunuz erken ya da geç diye
00 Yorumlaİnsanlarımızın kötü zihniyeti taa eskilerden Türk filmleri yapımında gelme maalesef ve şimdiki yeni nesil dizilerde çabası
00 Yorumla
+1 yılyasiniz. gencse evlenin insanlar. maalesef hep o gozle. bakiyor kimse. kimsenin ne cektigini bilmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey var ama neden var acaba ona bakmak gerekiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılKişi kendinden bilir işi:)
- +1 yıl
İşte onu sana sormak gerekiyor dul olan sensin ben değilim gerçi mesele Türk kadını olmak oradan bakılıncada ne olduğu neden böyle olduğunu bilmek de çok zor olmasa gerekiyor görünen köy klavuz istemez sonuçta bildiğin yolda navigasyon kullanmazsın toplumun ne olduğu belli
Soran+1 yılNey :))
+1 yılToplumun millete dayattığı yanlış düşünceler. Eee bu halktan ne bekleyeceksin ki kafadi hep başka şeylere çalışıyor herkesin 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef ki herkes öyle düşünmüyor dul mu dul yürü gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
herkesi aynı kefeye koyma ama. adamına göre değişir.
00 YorumlaDul kadinlar her anlamda daha olgun ve tecrübeli olduğu için bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Trole gel sen söylemesen kim bilecek dul olduğunu
00 YorumlaSen çevreni takıldığın yerleri değiştir bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. bence yanlış düşünüyorsun, dul olmayanları da yatağa atma derdindeyiz :D :D :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip ayrılmış bir kızla yuva kurmaya çalıştım, sevmeye çalıştım ben kendim hiç evlenmedigim halde. Her erkek de bir değil adam gibi sevenlerde var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik türk toplumu işte benim eşimde duldu hiç aklıma öyle bir şey gelmedi karakter meselesi biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal
Cevap sahibi+1 yılSende takma boş ver bizim toplum değişmez çünkü
Gizli Üye(36-45)+1 yılDul simdi yaniyodur derler hep ama artik evli bekar dul kimse yanmiyor dul oldugu jcin. Eskidenmis o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDul avradı buldumu kökleme derdinde millet.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılBu arada tanışmak isterim sizinle.
Soran+1 yılNiye
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılZihniyet öyle maalesef haklısın ama değiştiremezsin kimseyi
00 Yorumla aynı muameleyi analarına yapsalar napacaklar acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlış anlama da açılmış kapıdan biz de kolay gireriz kafasındalar onun için bence
00 Yorumla
+1 yılsevince ya da sevgili olduğumuzda senin ile ya da başka dul bayanlar ile o zamanda gene seks olacak hayatımızda çünkü siz dul bayanlar cinse istek ve arzularınız daima ağır basıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir niyetimiz yok, düzgün insanlarla, arkadaş olursan peoblem yaşamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilletimiz canım, aklı fikri o işlerde. Her insan evladı sevmek sevilmek ister mutlu olmak ister ama milletimiz böyle düşünmüyor ne yazıkki
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen maalesef
Cevap sahibi+1 yılSen canını sıkma ve kendini üzme hayırlı bir yuva kurmak istiyor musun
Soran+1 yılMuhakkak
Cevap sahibi+1 yılYaşınızı öğrenebilir miyim
Soran+1 yıl31
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın camiden yeni çıktım. Benden 2 yaş büyüksünüz ve sorun olmazsa ciddi anlamda tanışabilir miyiz
Soran+1 yılDul musjn ki
Cevap sahibi+1 yılDul değilim, illa dul mu olmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılCevabınızı bekliyorum
Soran+1 yılNe blim
Cevap sahibi+1 yılİsterseniz öncelikle bi tanışalım birbirimizi tanıyalım ona göre karar veririz
Soran+1 yılZuahhaa
Cevap sahibi+1 yılBunun neresi komik?
sevgili olunca yataga atılmıyormu sonuc değişiyormu :)
00 YorumlaBence de ya yanlış düşünce yanlis kisislere denk geliyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes nefsinin kurbanı olmuş. Şaşırmamak gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklisn çiçek abi
- +1 yıl
Sende haklısın soran😊kardeşim
Soran+1 yıl:):))))))
- +1 yıl
😉👍
+1 yılBakis acisi inlardaki
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bı bakış
- +1 yıl
Insanlar isine nasil geliyorsa oyle bakiyorlar senin dedigon gibi dulmu hemen yatak dusuncesi var cok nadir iyi dusuncelisinj bulmak
Soran+1 yılVardır ya muhakak :):) sevgili Kırklarelili arkadaş
- +1 yıl
😀😀teskkurler memlekwtini bilmedigim arkadas
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. sevgısız yatak paylasımı olmaz:D:D:D
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤦🤦
konuşmak dertleşmek istersen yazabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye :)
+1 yılBekarım ve ciddi bir ilişki istiyorum de.
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye yalan ataym
- +1 yıl
Hangisi yalan? Bekar olmak bakir olmak demek değil ki.
Soran+1 yılDeğil. Dulim çünkü :/
:)- +1 yıl
Eşinden ayrılmış bekar bir kadınsın. Sen dulum demeyi seviyorsun gibi.
Soran+1 yılGerçekler
lan hastayım olm güldürmeyin :d
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsn
+1 yılTurkiyede dula bakış malum kolay kolay değişmez
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Evet aynı dertten muzdaribiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. senin bir erkegi begenmen cok cok zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim ile yatmam
00 Yorumla 12 dk da 33 mavi yorumdan belli degil mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Dullar çok ateşli oluyor buda bir gerçek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. dul olmasanda yatağa atma peşinde olurlar
00 YorumlaBunları bize değil yapana söyliceksiniz
00 Yorumla
+1 yılkadın haklı, dağılın beyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Haklısınız önce sevgi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen dulları dah çok severim
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Ne istediğini bilir daha ciddi sıcak samimî zevkli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire değilsin ya ondan
Çocuk var mı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de haklısın açız biz kusura bakma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAciksinua
05 Yorumla
Soran+1 yılNey
- +1 yıl
Yani sxilmeye hazirsin
Soran+1 yılSeni ayrı yaşını ayrı
- +1 yıl
Nasil yani
Soran+1 yılSiiiii
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk var mı peki
09 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun İl
Soran+1 yılNapcan :)
- +1 yıl
Ciddi bir arkadaşlik
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Benimde hayatımda kimse yok yeterli mi
Soran+1 yılVardır herkeste
- +1 yıl
Benim yok düşünürsen yaz tanışırız
+1 yılSana kötü insanlar denk gelmiştir 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılGeneli mi be ')
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş hayatında mısınız?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok.
+1 yılboş ver takma
10 Yorumla
+1 yılFinal hep aynı dulum diye kendini kötü hissetme
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç evllik dusunuyonmu
00 Yorumla
+1 yılSevince sevgili olunca sevişiliyo işte
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!