Her kadın farklı hisseder ve farklı hissettirir. Birlikte olduğun kadını önce ruhen hissetmelisin. Ruhen hissettiğin ve kendini hissettirebildiğin kişide dokunuşların, öpüşün dahi çok çok farklı etkiler yaratacaktır. Daha cinsel birleşme yaşanmadan, boşalma ihtimali dahi çok ama çok yüksektir. Kadının ilk boşalması sonrasında, cinsel birlikteliğin yaşanmasıyla cinsel partnerin ikinci kez boşalabilir. Bu süreç minimum 30 dk kadar sürebilir. Üçüncü boşalma sürecine oral ile başlayabilirsin. Muhtemelen, oral yaptığın süreçte üçüncü boşalma gerçekleşecektir. Akabinde cinsel birleşmeyi tekrar başlatırsan bu durumda tüm zevki nirvanada yaşayacak kadar uzun zaman olacağı için her pozisyonu rahatlıkla deneyimleyebilirsin...
Mutluluklar dilerim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKlitorisin erkeğe dokunanilen her pozisyon..
Misyoner
Kadının üstte erkeğin sandalyede oturduğu
Kadının üstte erkeğin sırt üstü yattığı pozisyonlar daha etkilidir kadın orgazmına
Ama bu, kadın sadece bu pozisyonlarda orgazm olur ya da bu pozisyanlarda mutlaka orgazm olur anlamına gelmez.
Kadın orgazmı çok grift bir olgu..51 Yorumla- +1 yıl
😎👍
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendimiz konuya hakim olursak tabii ki kendimiz yönlendirdiğimiz için daha çabuk orgazma ulaşırız diye düşünüyorum o yüzden kesinlikle kadının üste olduğu pozisyon diyorum başta cowgirl
204 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
akıllı kadın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKadının üste olduğu pozisyon
11 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Sorunu açıkcası çok yüzeyel buldum. Orgazm dediğimz şey gitgellerle ayarlayabileceğimiz tek kriter belirleyebileceğimiz bir şey değil. Neticede ruhlara da dokunmak lazım. Fiziksel doyuma ulaşmak için öncelikle o fixiğe gereki zamanı ayırmalı her santimiyle ilgilenmelisin öye değil mi?
bunun yanısıra pozisyonlardan önce kendi G noktalarınızı keşfetmek ve haz almak için arttırmak için bu noktaları değerlendirmek de önemli bir faktör.
partnerinle olan uyumun zaman içinde yerine oturabileceği için birbirinizin en fazla doyuma ulaştığı ve zirveye tırmandığı pozisyonu bulmak lazım. şimdi birisi burada sana mutlaka kucağına al dese, kucak sevmeyen birine denk gelir zortlarsın. o sebeple karsındakinin ve senin isteklerin önemli zaman içinde birbrinizi tamalarsınız
72 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
Aşk ile olsun, tam olsun...
+1 yılOrgazm fizyolojik bir durum olsa da ulaşmak konusunda psikoloji de son derece etkilidir. Ancak burada sorunun ruhuna uygun olarak cevaplamak gerekirse:
İnsan anatomisine göre, dişi bireyin sinirsel yoğunluğu olan bölgelere uyarı yollayarak orgazma ulaşma şansının maksimum olduğu iki pozisyon vardır.
Bu pozisyonlar "prone bone" ve " cow girl" olarak adlandırılır. Pozisyon detaylarına internetten ulaşabilirsiniz...
41 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Cinsel ilişki pozisyonları kadınların orgazma ulaşmasını kolaylaştırmak için çok çeşitlidir. Örneğin, kadın üstte olsa bile, kadına derinlik veya hassasiyet sağlaması için göğüs altı veya önüne karşı doğru bir pozisyonu vardır.
Kadınlar için orgazm oluşturacak daha güçlü pozisyonlar da vardır. İkili pozisyonlar, kadınların klitoral uyarılmak için daha derin bir teması sağlayabilir.
Örneğin, yüzüstü uzanmış pozisyonda, partnerinin üzerinde yatması veya aşağıdan gelen uyarıların klitorise daha doğrudan ulaşmasını sağlayan pozisyonların hepsi kadınların orgazm oluşturmak için etkilidir.
41 Yorumla- +1 yıl
çok güzel yorumlamışınız arkadaşım tbrikler
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. parnere baglı partner iyi ise pozisyonun pek bi önemi olduğunu düşünmüyorum iyi partner her pozisyonda mutlu eder
102 Yorumla- +1 yıl
😎👍
- +1 yıl
Aşık olmadığım hiç bir kadın ile yatmadım, yatmam da. Aşık isem de her türlü yürürüm, ne eksik kalırım, ne de haddimi aşar darma dağın ederim. Her şey sen ve ben kadar, ötesi yok zaten...
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKadının üstte olduğu erkeğin altta olduğu pozisyon kadın için en zevkli olanıdır mantıken kadın istediği açıda penisi alarak klitorise doğru açıda hareket eder erkeğim bulamama ihtimali yüksek kadından kadına değişir ekstra olarak üstte olan kadının göğüsünün ellenmesi veya emilmesi dahada zevk verebilir bir artısıda kadın bu pozisyonda genital bölgesinide istediği gibi ova bilir
11 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Cowgirl pozisyonunda olabilir. Ama çoğu zaman klitorisi okşayarak oluruz
242 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Bana göre fark etmez. ama klitorisim hazzın doruklarına çıkmam için bir sebeptir.
195 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
Her kadın Klitorisini keşfetmeli ve onu nasıl uyaracağını öğrenmelidir ve bunu istemeli ve almalıdır da... Bu işin kadını erkeği yok. Nasıl ki bir sofraya oturduğumuz da sevdiğimiz ve sevmediğimiz şeylere bakarak seçe seçe alıyor ve doyuyor isek, seks esnasında da ne istiyor isek almalı, doymalıyız...
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şu an misyoner ya da Doggy istiyorum nedense 🤪🔥😻
111 Yorumla- +1 yıl
😎👍
En önemlisi kadının kendini senin yanında rahat hissetmesi ve senin varlığından duygusal ve dokunuşsal açıdan tahrik olmasıdır. Beynini etkilemeyi başarabilirsen pozisyon kısmı teferruat olur. Ama illa bir pozisyon soruyorsan onu kucağına al ve içine girip kendisini orgazma ulaştırması için kontrolü ona bırak tabi bunu yaparken o orgazma ulaşıncaya kadar boşalmadan beklemeyi becerebil. Her kadının belli bir pozisyonda ve giriş açısına göre daha fazla etkilendiği yerler olabilir ama genellikle üstte kontrol kendisinde olduğunda daha çabuk orgazm olurlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoggy style, Yatakta uzanırken oral seks, Kadının yatakta uzanırken bacaklarını yukarı kaldırıp, çarpı pozisyonu yaparsa. Ve adam Çömelip kadına ayakta iken oral yaparsa. Duş kabinde ki doggy style pozisyonlar daha çok zevk veriyor. Keyifli sevişmeler.
131 Yorumla- +1 yıl
Vuuhhhhhh
+1 yılDoggy oluyor genelde ama ben pozisyon tercihlerini erkeğe bırakmayı seviyorum kontrol erkekte olacak eğer bana sorup bırakırsa soğuyorum hemen
132 Yorumla- +1 yıl
erkeğin arzulayan olması, kadıonın arzulanan olması kadın açısından daha tahrik edici dimi
Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. Bir kaç bir şey yazacaktım baktım Derya hanım zaten bahsetmiş
Ekleme yapayım, Orgazm için ruhsal hazırlık- güdülenme- rahatlama da olmazsa olmazdır...
21 Yorumla- +1 yıl
😎👍
+1 yılilişki esnasında klitorise temas edecek pozisyonları tercih ediyorum partnerim için.
Zaten Derya hanım gerekli açıklamayı yapmış, bize de teşekkür etmek düşer. ^^
21 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstekli ve her şeye açık olan kadınlar sekste daha kolay orgazm olabilir bence hangi pozisyon olursa olsun, ama içine kapanık, utangaç ve isteği fazla olmayana grup yapsanda ulaşmazı çok zor
51 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının üstte olduğu her zaman kadın orgazm olur hakimiyeti kadına verceksin
82 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Cevap sahibi+1 yılBeğenen kişilere teşekkür ederim doğru. Olan bu
COWGİRL, MİSYONER, ORAL, dayanılmaz seçimler sonrasında renklendirilir :)
31 Yorumla- +1 yıl
😎👍
+1 yılMisyoner genel tercih diye dusunuyorum sonuçta ama zevk meselesidir.
31 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Pozisyondan ziyade ön sevişme ve ruha dokunuş gibi bedene dokunuşlar kadında istek ve arzuyu arttırır özel bölgelere temas dokunuş kulağa söylenecek bir iki etkileyici söz şevketi arttıracaktır, pozisyon olarakta klitorise teması kolaylaştıracak pozisyonlar seçilmelidir bazı çifler sevişirken orgazmı ve zevki hızlandırmak adına fanteziler konuşurlar
10 YorumlaSadece pozisyon ile alakalı değil orgazma ulaşmak.. kadin duymayı ilgiyi sever ve kendini tanımak neyi isteyip istemediğini bilmek karışıkli. sekste zevkin doruklarına çıkmasına kolaylık sağlar
61 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle erkek gerçekten sevmiyorsa bile o yataktayken dünyadaki tek kadın kendisi gibi hissetmek istiyor hatunlar :)
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBence bunun bir pozisyonu yoktur. Kadını uyarmak önemlidir bunun içinde pozisyon değil erkeğin hareketleri önemlidir diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
😎👍
erkek gerçekten kadın ruhundan anlıyorsa ve tutkularını işleyebiliyor ise her pozisyon mükemmel sonuçlar verir. Sonuçta kontrol erkekte ve biraz sert olmalıdır. Dokunuşlarla konuşmalar buna daha çok şehvet katar ve aşırı konsantre mutluluk getirir...
00 Yorumla
+1 yılKadının yüzüstü uzandığı, erkeğin motosiklete biner gibi oturduğu pozisyon çok ideal. Hem kontrol, tempo açısından rahat, hem de kadın poposunu istediği kadar kaldırıp, ittirebiliyor. İki tarafı da fazlasıyla memnun ediyor. Üstelik sırt, ense, boyun da öpülebiliniyor.
00 Yorumla
+1 yılCowgirl bu konuda bir numara diyebilirim partnerim bu pozisyonu çok iyi uyguladığı için müthiş zevk alıyor hani ata binersinde delicesine koşturursunya işte tam onun gibi altta ezilen ben o ayrı bir konu penis kırılma noktasına gelmiyor degil yani..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hem klitorisin hemde g noktadinin uyarılarak orgazma ulaşma im en iyi pozisyonu cowgirl pozisyondur.. zkadin hem istedigi gibi oynamasını sağlar hem erkeğe istediğini yapar.. Goguslerini bastırarak ve ağzını erkeğin ağzına kapatarak tam seks ortamı yaratır ve bulutlara uçar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılmisyoner cowgirl ve doggy pozisyonları bence.
11 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Klitorisin uyarılması, kontrolün kadında olması ve tam birleşme sebebiyle en ideali cow girl
11 Yorumla- +1 yıl
😎👍
üste olup kontrolu ve ritmi ona verdiğinde daha rahat oluyorlar
sürtünme ile31 Yorumla- +1 yıl
😎👍
+1 yılaşıksam anal olmadığı sürece sorun yok bence :)
212 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- +1 yıl
boğaz pastilini aldın mı bugün
+1 yılBacak omuza seviyorum
202 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Kişiden kişiye değişir. Ama genelinin ortak pozisyonu kucakta olmaları
31 Yorumla- +1 yıl
😎👍
+1 yılBen dominant birisi olmama rağmen onun beni dominantlığı altına almasına bayılıyorum. Bu yüzden onun kontrolünde olan pozisyonlar ayrı hissettiriyor.
40 YorumlaAyak bileklerinden tutup bacaklarını ayırıp vura vura
40 YorumlaKişiden kişiye muhakkak değişen bir durum bu, ayrıca kişinin de kendi içinde değiştiği zamanlar bile var 🤣
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüzyüze güzel olur içindeyken bakiscaksiniz kadın bacakları ile beline saracak sen soktukça oda kendine çekecek inlemeler odanın içini saraçak ve boşalmayı aynı ana getirip birlikte bisalcaksiniz
10 Yorumla Tek bir cümle ile bu sorun çözülebiliyor oda : Gocanda seni böyle Sevebiliyur mu :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüz yüze pozisyonları çok anlamlı bulurum ve kadının sırtının dönük olduğu onu tüm bedenini saracak kadar sarılıp, teslim alacağımı bildiğim pozisyonları da çok zeviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacaklar yukarıı veya doggy
112 Yorumla- +1 yıl
Seviyo musun doggy pozisyonunu
Cevap sahibi+1 yılEvett
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Doggy bebegim ama oraldan sonra ben tatmin oldugum icin kendimi partnerime birakirim
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O an kadının hissettikleri ile alakalı pozisyon farketmiyor
10 YorumlaG. whiz / cowgirl
41 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Pozisyondan ziyade partnerin nereye dokunacağını bilmeli
70 YorumlaAzgınsa dokunsan boşalır :D konu bu kadar basic arkadaşlar.
20 YorumlaKadın altta yüzü yukarı bakar şekilde bacaklar bitişik, öyle bir pozisyonda yapabilen varsa 15 dk da boşalır!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfotodaki gibi karnına yastık koyup son noktaya kadar girince en çok zevki öyle alıyorum ben...
51 Yorumla
+1 yılMisyoner ❤️
202 Yorumla- +1 yıl
😊👍
+1 yılçorap giymesi olaya saygısını gösterir. Kendisinin daha çekici olmasının faydası vardır.
10 Yorumla
+1 yılİlişki olsa kolay yaa
21 Yorumla- +1 yıl
😎👍
bu resimdeki osisyon harika bence ya da tam terside güzel
00 Yorumla
+1 yılBacaklarını partnerin omzuna atarsan o şekilde girerse daha çok zevk alırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKucakta, misyoner, doggy ben orgazma ulaştırıyorum hep
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak penisin, vajinanın ön duvarına baskı yaptığı pozisyonlar. Malum, G noktası.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprone bone. final pozisyonu bu olmalıdır.
180 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende yüzyüzecilerdenim. hele bacaklar üste olursa.. bayılıyprum.. doggy de fena değil
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılDuvara karşı yapmak harika ya
11 Yorumla- +1 yıl
😎👍
+1 yılÖnemli olan kadını rahat olması
11 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Köpek pozisyonu ya da bacak omza pozisyonu.
11 Yorumla- +1 yıl
😎👍
Bunu burada yazamam 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu resmin linkini istiyorum kendimi buldum burada
22 Yorumla- +1 yıl
Bende videosu bile var linki nereye atıyım
Cevap sahibi+1 yıl@GevezeGenc gerçekten var mı varsa atsana cidden bak
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılreverse cow girl de orgasma ulaşamayan kimseyi görmedim
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba!
Bir kadının boşalabilmeli ve orgazma ulaşabilmesi için sadece pozisyon kafi değildir. Öncelikle erojen belgeleri ile gereki teması yapmalısınız. Ayrıca kadın iltifattan ve güven duygusunu besleyen konuşmalardan, aynı zamanda güzelliğinin dile getirilmesinden hoşlanır. Duygularına dokunun ki sizinle cinsel hayaller kurabilsin. Sonra kadın, erkeğin vajinal kanala yaptığı giriş ile değil, klitorisine temas ile zirveye çıkarak boşalır.
Bu bilgilerden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki koit esnasında ( genital organların birleşme anı) erkek cinsel organının kadın klitorisine temas ve darbe uyguladığı pozisyonlar kadının orgazm olmasına yardımcı olacaktır.
😎👍
birşeyler kattı bana tsk ler derya alageyik
Çok dogru sanırım bende neden vajinal orgazm olamıyorum diyorum. Her kadın sanırım böyle klitorisi uyararak boşalıyor
vay arkadaş bunca yıldır yanlış yere oynuyormuşuz ya biz :)))
Vajinal orgazma hikaye mi o halde?
@carpediemmi Vajinal orgasm hikaye değil. Klitoris denen dişil organ ucu vajinanın üstünden başlayıp döl yolunun üzerinde içeriye doğru uzanan bir organ. Vajinaya girdikten sonra o organa içeridende dolaylı temasla ulaşılabilir ve bal gibide kadın orgasm olur
o pozisyon ne işte bacım. benim canım çok açıyor ayaklarımı kaldırdığında.
@Nage_han çok mu acıyor
abuu bebek kumru :)
@Nage_han bahsettiğin pozisyon rahmin en kısa olduğu , yani en derine girilen pozisyon , sadece sende değil bir çok bayanda aynı olay var
Paylaştığınız bilgilerden anladım ki ben bu işi iyi öğrenmişim, saygılar. ❤️
@Nage_han bu pozisyondan çok partnerinizin cinsel ilişki anında size nasıl davrandığı ve nasıl girdiği ile alakalı bence, partneriniz aletini tam olarak nasıl kullanacağını bilmezse zevkten çok acı çekersiniz.
@Selen411 gel nasıl yapıyorum seni
@Selen411 benim arkadasim 5 yilik evli birdefa bile vajial bosaladim hep kilotoris oksayarak
@Selen411 yok öylede demeyelim klitorisin alt ayakları vajina kanalını kapsar durumda o nedenle doğru uyarılma ve vajinal ilişki boşalma sağlayabiliyor.
@carpediemmi elbette hikaye değil klitoris vajina kanalını da saran büyük bir organ, vajina kanalına yapılan giriş elbette orgazmı destekler ya da gerçekleştirir.
@Selen411 Zaten vajinanın yapısı belli. Vajina giriş deliğinden 3 cm sonrasını hissetmez. Yani 5 cm lik bir penis ile 25 cm lik bir penis te aynı boyda hissedilecektir. Boşu boşuna yok boyu şu olmalıibu olmalılarla zaman kaybetmeyin. Kilitoris gibi bir zevk sensörü vaken de penisi orada bur da gezdirmenin de hiç bir anlamı yoktur. Penis vajinaya sadece çocuk yapmak için sokulur aslında. Bu sayede yumurta ve sipermler bir biri ile buluşur. Başka hiç bir espirisi yok. Asıl haz duygudadr. Sarılın, öpüşün, elleşin, avuçlayın, ses verin, nefes verin, sürtünün, kavrayın, oral yapın, sürtünün. Asıl seks akılda, kalp te, ruhta ve bedenin üzerinde yaşanır...
@Selen411 mesela kucak ve doggyy pozisyonu
@Erhancanlar dediklerine harfiyen katiliyorum.
@ArzuHannn Çünkü gerçekleri yazıyorum. Aşkı ıskalayan seksi de sıradan ve ucuz yaşar.
@Erhancanlar Tecrübeli insan farkı işte.
@Selen411 benim bayan arkadaşım 4 yıldırevlyim birdefa penis giriş çıkışıyla orgazm olmadım hep okşayarak oluyorum
Ama kadın ve erkek kendini tanımalı hangi pozsyonda haz aldığını orgazm olduğunu keşfetmeli
@derya-alageyik rica ediyorum bir konuda yardımcı olur musunuz?
@Selen411 Aynen öyle. Tecrübe aşkta aslında. Aşk yoksa her şey yalan ve boş...
Derya hanım doğru söylüyor ancak penisin klotorise temasını sağlamada kadının gayreti çabası çok önemli cinsel ilişkiyi arzu ettiği kadar cinsel doyumu yakalamak için çaba ve gayreti de o kadar önemlidir.
@Selen411 Aşkın olmadığı hiç bir ilişkiden beklediğimiz hazzı alamayız. Mekanik git gel başka şey, aşk, tutku, şehvet, ihtiras ve duygu ile yapılan bam başkadır...
🖒😘😘😘😘⚘mükemmel
@Selen411 uyarıcıya da bağlı