Iyi ki bi sexting yaptığımı ve kriterlerime uyan bir partner aradığımı söyledim. Yüzüne asla bakmayacağım onlarca kisi yazdı.
Evlisi, kıllısı, ergeni, esmeri, tipsizi. Ya ben napim sizi midem bulandi yeter artik öğk
Iyi ki bi sexting yaptığımı ve kriterlerime uyan bir partner aradığımı söyledim. Yüzüne asla bakmayacağım onlarca kisi yazdı.
Evlisi, kıllısı, ergeni, esmeri, tipsizi. Ya ben napim sizi midem bulandi yeter artik öğk
"Bana da verir" diye düşündüklerini sanmam. Şanslarını deniyorlar.
Seksten bahseden ve partner arayışı içerisinde olduğunu belli eden birisiyle de şansını denemek oldukça mantıklı. Nesini anlamadın bunun asıl o kısım garip.
Evli diyorum?
Yani?
Partner kriterlerinde bekar diye belirtmemişsindir belki. Kriterlerini görmedim, bir şey diyemiyorum.
Cevap
11Cevap
Geçenlerde evli olanlara baya sert yarum yapan hatun değil misin sen? :') evli olanlara dikkat et hahahaha
Bu soru ondan önceydi
Kendine uyan bi partner istediğini söylediğin için onlar da şansını denemek istemiş -ki onlara bakan olduğunu sanmıyorum
Hoslanmadigin kişiyle cinsellik kenarda dursun BİM e bile gidilmez😂
Asıl sevgilimle yapmam.
Cinsellik aski öldürür, net.
Cinsellik bağlayıcı dir aslında
Hic degildir dayi. Denedim onayladim bunu.
Sevgilim olduğunda ne zaman cinsellik yaşasak fbody olayina dönüyor sonunda iliski bitiyor
O zaman biyerde problem var normal değil bu
İsteklerin beklentilerini tam belirt öyleyse. Em azından onurlu ve karakter sahibi olanlar senin kriterlerine uyuyorsa yazarlar.
Erkek olmadan erkeğin neden cinselliği çok sevdiğini asla anlayamazsın ne kadar anlatılsada
Anime kızları gerçekmiş 🤸♂️
Ne alaka knk
Ahagsh kadın haklı beyler
hiçmi düzgünü denk gelmedi :)
Henüz büyüme aşamasındalar ablası kızma onlara
Yazışarak ne zevki oluyor anlamiyorum
siz aşk yaşamak mı istiyorsunuz yoksa cinsellikmi?
Doğru kişiyi bulmak zordur
öylesin çünkü OBJEEEEE :dd :ddd:d:
Aynen anonim. Kesin reddetmişimdir, hatta mesajına yanıt bile vermemişimdir. Kudur burada.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?