10 yıllık evliyim eşimle cinsel birliktelik ten zevk almıyorum mastürbasyon yapmaktan da çok zevk alıyorum günde 2 3 defa mastürbasyon yapıyorum ve bana daha çok keyif veriyor ama ondan daha çok uzaklastığımı farkettim sizce bu yaptığım doğrumu bir şeymi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu tarz sorunlar hep erkeklerden beklerdim evli oldukları halde mastürbasyon yaptıklarını. İlk defa hanımefendi den böyle soru sormasını şaşırdım. Mastürbasyon yaparak daha çok zevk alıyorsan büyük ihtimalle okşayarak yapıyorsun. Okşamak sokmaktan daha çok zevk veriyor sana. Klitoristen bahsediyorum. Kocanız tecrübeli değil büyük ihtimalle sadece sokulmaktan zevk aldığını düşünüyor. Ben de zamanla öğrendim kadının sadece sokulmaktan zevk zevk almadığını. Klitorisi araştırdığımda çok şaşırmıştım. En çok sinir ucu olan ve kadının en çok zevk aldığı yer olduğunu. Bakire kızlar da okşayarak yapıyor. Kocanız araştırsın sadece seks pozisyonları işi bitirmiyor. Ön sevişmə kadınlar için en çok zevk verdiği kanıtlanmış. Kocanızın eksiği ön sevişmə yapmaması və klitoristen odaklanmaması sen de zevk alamamaya neden olmuştur. Zevk alamadığını göre kocan oral de yapmıyor sana. Oral yapsa zevkten uçarsın diyorlar daha yapmadım ben. Umarım doğru ve sevdiğim kişiyle yapıp tatmak istiyorum en kısa süre içinde.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sanlayisin için
Soran+1 yılAnlayışın
Soran+1 yılAyne öyle zaten 😔😔😔
- +1 yıl
Rica ederim bunuda yazmayı unutmuşun kocanız sadece hiç çık yapıp erken boşalıp kısa sürüyorsa yine zevk alamazsın. Kocanızla bu konuda konuşmanız lazım konuşarak halledilir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım anladığım kadarıyla eşin erken boşalan birisi, az bir öpüş sonra girip 3 dakikadada boşalan tiplerden ondan sonra sırtını dönüp yatıyor. Hanım sen boşaldınmı boşalmadıysan seni nasıl boşaltirm diyen tipte klasik bir erkek. Oysaki senin uzun uzun ön sevismeye, güzelce bir oral yaparak zevke getirip en az yarım saat içinde kalıp bosalana kadar devam etmesi gerekirken toplam 5 dakika yapıp sırtını dönüp yatıyor. Kadınlar duygusaldır 5 dakika yapıp yatması iyi değil. Acaba adamla konuşup on sevişmeyin uzun tutalım üst üste alt alta oynaşalım öyle ilişkiye baslayalim demelisin onu adama söylemiyormusun. Buna göre başka önerilerde bulunabilirim. Adamda erken bosalma var mı
00 Yorumla
Doğru veya yanlış lık bir durum yok bence. Ne yapsam daha iyi olur diyecek olursan eğer, eşine zevk almadığını söyleyemiyorsan kırmamak için yatağınızda oyunlar kurmayı dene. Ve masturbasyonu eşinin sana yapmasını sağla. Bu sayede hem zevk almış hemde eşin tarafından uyarılmış olursun. Buda bir sonraki eşinle sevişmene ve eşinin sana mastürbasyon. Yapıp seni tatmin etmesine seni sabırsızlıkla bekletir.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayın için
Soran+1 yılTm 😔😔😔
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl9 yıllık evliyim ben de. Bazı şeyleri zamanında söylemeyince sonradan söylenmiyor. Ama eşine ben artık zevk alamıyorum diyebilmelisin. Kadının zevk alması erkeğin işidir. Erkek bunu becerebilmeli. Yoksa masta yönelirsin ondan uzaklaşırsın. Halbuki ilişki daha da çok zevkli bişey. Gerçi ben de ilişkiden çok mastürbasyon yapıyorum. Seninle aynıyım
06 Yorumla
Soran+1 yılSen neden yapıyorsun peki
Soran+1 yılSenin buna yönelten şey nedir
- +1 yıl
Eşimin isteksizliği. Çok defa reddedilmek. İlişki sıklığının ya da onun dişiliğinin yetmemesi beni buna yöneltiyor
- +1 yıl
Ben de senin gibi eşimi seviyorum. Her şey güzel ama yatak berbat. Onu boşaltmadan uyumal istemiyorum. O ise boşal da bitsin derdinde. Aldatmak bile aklıma geliyor
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum ama senle ben bir değilim sen erkeksin gidersin bir eskorta bir kadına vss ihtiyacini giderirsin ama ben bunu yapamamki
- +1 yıl
Ben de onu yapamam. Çünkğ eskortun bana ihtiyacı yok. Ben doyurulmamış bir kadını doyurmaktan haz alıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
54Cevap
+1 yıleee bu gayet normal çünki hala tabularınız utangaçlıklarınız var yani birbirinize karşı dürüst deilsiniz ne istediğinizi nelerden zefk aldığınızı birbirinize söylemiyorsunuz duygusallık yok yani sizde oldu bittiye getiriyorsunuz yani kısacası eşin seni boşaltmadan başalıyo ve bitti diyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mi söyliyim bunu 😔😔 kaç yaşında insan ben sadece onu kırmak istemiyorum direk bunu söyleyemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. eşin demekki bu 10 yıllık sürede kendini geliştirmemiş hiç seni tatmin etmek için hiç çaba harcamamış. normalde bu süre zarfında birbirinizi keşfedip doyuma ulaştırmayı öğrenmeniz gerekiyodu. muhtemelen işi bittikten sonra seni boşaltmamış ve seni doyurmadığı için sende böyle bi yola başvurmak zorunda kalmışsın. bundan sonrada böyle gider. doğrumu yanlışmı diyemeyiz ama başka çaren kalmadığı için böyle yapman normal
00 Yorumla
+1 yılAşk Sevgi olmazsa eşler arasında cinsel hayatı da etkiliyor bence. Bazen zorunda mecbur olduğumuz durumlar vardır seninde yaşadığın şey bu. Siz kendinize bence mastürbasyona alıştırmayın !
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayatınızı etkiliyor derken eşim benim sevdiğim şeyleri yapmıyor ya da bana zaman ayırmıyor benim mutllulugumu düşünmüyor kendi işi bitince yatıp uyuyor ben mal gibi kalıyorum ortada bende eşimi aldatmak yerine böyle bir çözüm yoluna başvurdum ama bu bulduğum çözüm yoluda beni ondan sanki dahada uzakladtiritor aynı yatağa girmeyi bile arxu atmıyorum ama eşimle herhangi bir sıkıntımız evde yok aramız iyi sadece cinsel olarak beni mutlu etmiyor okadar
- +1 yıl
Türk erkekleri genel anlamda böyle, Cinsel anlamda yoksun toplumuz. Bence ön sevişme, küçük fanteziler ve kadının cinsellikte önemini daha iyi anlamamız lazım. Bir erkek ilişki sonrası uyuyorsa benim gözümde 0. İlişki sonrası eşinle birlikte duşa girer orada da ister istemez devam edilmeli ! Mutluluklar dilerim, inş çözüme kavuşur. Bu durumu eşinizle paylaşmaya devam edin, mutsuzlugunuzu ona gösterin. O bencilliği siz yapın bakalım kaç gün dayanacak 🤔
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışın icin
ne gariptir bende aynı durumdayım inan bana her ilşkiden sonra mutlaka mastürbasyon yaparım her duşta mastürbasyon yaparım daha zevkli geliyor birde istediklerimi o an aklıma getiriyorum arkadaşım
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle duygularıma hitap etmiyor ne sevdiğimi ya da hoşuma giden giden birşeyi yapmıyor klasik bir adam ben de bu durumdan sıkıldım en iyisi kendim mastürbasyon yaparak boşalıyorum video izliyorum ya da hayel gücümü kullanıyorum
Soran+1 yılÖyle birisini hayel etmiyorum video izliyorum ya da hayel gücümü kullanıyorum daha mutlu oluyorum böyle. En azından rahatlamış oluyorum ama diğer türlü eşim sevdiğim birşeyi yapmıyor ya da bana zaman ayirmiyorki beni rahatlatmadan da uyuyor buda beni aldatmak yerine böyle tatmin olma yoluna itti ama öyle bir seyki şimdi auni yatağa girmeyi bile arzulamiyorum o önce yatıyor ben sonra yatıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu anlattıkların erkeğin de hiç iş yok olduğunu gösteriyor seni yatakta çok eksik bırakıp moralini bozduğu için farklı antarnatif uyguluyorsun kendine tatmin doyum jazanmak için ki zaten yatakdaki iyi olsa mastürbasyon asla aklına bile gelmez di
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten onu aldatmak ya da üzmek istemiyorum ama buseferde ben üzülüyorum ağlayarak uyuyorum benim de duygularım isteklerim var düşünsene çok isteklisin yatağa girmişsin 5 dk sonra kalkıyorsun eşin boşalıyor ve uyuyor bense oturup ağlıyorum ve bundan onun haberi bile olmuyor anlatmasi gerçekten zor duygularımı
Cevap sahibi+1 yılBak sen o üzülmesin diye hep Kendi kalbini kırıyorsun hep kendini yoruyorsun ama bunları değişmek istemeyen biri için yapıyorsun peki onun bu sana yaptıkların hesabı ni kim verce göz yaşlarının hesabını verip kim silecek ona hep mucadeleler göz yaşların hep boşa çıkacak bir insan beyin anlayış yoksa her şey boştur onda Bey'in anlayış olsa sana tutumu farklı olur du düşünür dü ben karıma bunları neden yapıyorum o bunları hak etmiyor derdi eksiklik yaşayıp rahatsız etmez di hiç değilse değişme yi düşünür dü sana yaptığı yanlış devamlılık olmuş devamlılığı Olan yapılan şeyler artık bilerek yaptığı kasıtlı olduğu na girer çünkü doğruyu yanlışı ayrış etmek zor değil
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşmak istermisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoğutmaz da karşındakine karşı istekli arzulu olmazsın
Soğuk ve sıradan davranıyorsa seni mutlu memnun edecek kadar düşünceli ilgili değilse
Kendi kendine yetiniyorsun dur artık alışkanlık hali olmuştur02 Yorumla
Soran+1 yılEşimle normal ilişkimiz iyi evde bir sıkıntı yok sadece cinsel anlamda beni mutlu etmiyor bende eşimi aldatmak yerine böyle bir çözüm yolu buldum ama ve daha çok zevk aldığımı farkettim ama dediğiniz gibi bu biraz alışkanlık oldu eşimle aynı yatağa girmeyi bile arxu etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni memnun etse doyursa boşaltıp o zaman farklı olur ben boşaltmayı arzu ederdim
+1 yılEvlilik sekse en uzak şeydir. Evlilik tüm arzuların katilidir. Belli bir zamandan sonra mecbur kalıyorsun ya mastürbasyon ya kaçamak başka çaresi kalmıyor insanın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacin kalmadigi zaman ondan uzaklasirsin.
Esin peki seni istemiyor mu,
Karisik bir iliski konusmak istersen yazabilirsin08 Yorumla
Soran+1 yılAynen sanki biraz oldu çünkü kendim boşaldığım zaman daha mutlu olduğumu farkettim ona ihtiyacım olduğu zaman bana zaman ayırmıyor hoşuma giden şeyleri yapmıyor beni rahatlatmadan bırakıp uyuyor böyle daha mutlu olduğumu farkettim en azından istediğim zaman ve istediğim kadar yapıyorum ama ondan günden güne de uzaklaşıyorum bunu farkettim aynı anda yatağa girmeyi bile arzulamiyorum
- +1 yıl
Esin bencilmis insan partnerini mutlu etmeden nasil uyur ki.
Oyle durumlarda onemli olan iki kisinin mutlulugudur. Tek tarafli olmaz ki bu isler - +1 yıl
Konusmak istersen yazabilirsin
Soran+1 yılAynen öyle en azından böyle daha mutluyum eşimi aldatmak yerine böyle bir çözüme ihtiyaç duydum ama sindide onunla aynı yatağa yatmak bile bana keyif vermemeye başladı ondan uzaklastigimi farkettim ve ilk fırsatta mastürbasyon yapmaya başlıyorum.
- +1 yıl
Bence bira ara ver yapma.
Soran+1 yılTm da neticede benim duygularım var yapmasam ne olucak peki 3 5 dk yapicak bosalip uyuyacak ben yine mutlu uyumuycam ki daha çok üzülüyorum ozaman
- +1 yıl
Bana yazarmisiniz burada bazi konulari konusmak olmuyor
- +1 yıl
Ordamisin
+1 yılAdam açısından doğru değil tabiki bu sefer onun cinsellik ihtiyacı olacak
30 Yorumla
+1 yılçok doğru değil ama tabi aranızdaki problemleri veya durumları bilmeden birşeyler söylemek de doğru olmaz.
00 YorumlaMastürbasyon yapmak eşten soğutur evet
Eşin seni memnun etmek için uğraş vermiyorsa bu da onun ayıbı tabi00 Yorumla
+1 yılGayet doğru seni memnun etmeyen erkeği napıcaksın? mastürbasyon da sarmıyor diyosun, sanal denedin mi hiç?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi yerden sonra elin de yetmez ya aldatırsın ya ayrılırsın kocanı bi doktora götür eksiklerini gidermeye çalışsın gitmezse de senin yerinde olmak isteyen yüzlerce erkek var de
014 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak istemedigim bu yolu buldum zaten onu üzmek istemiyorum ama buseferde ben üzülüyorum ağlayarak uyuyorum düşünsene çok isteklisin yatağa yatıyorsun 5dk sonra kalkıyorsun eşin yatıp uyuyor ben se ağlıyorum ve onun bundan haberi bile olmuyor anlatmasi gerçekten zor duygularmi
Cevap sahibi+1 yılÇok üzücü cidden ama bi süre sonra psikolojin bozulacak kadınlıgını hissetmek isteyeceksin elin de yetmeyecek her hangi biri sende istek uyandırmaya başlayacak o zaman aldatmayan çok zor olur iste
Cevap sahibi+1 yılÖhöm
Soran+1 yıl😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılAklının ucundan geçiyor mu aldatmak
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGeçmiyor
Cevap sahibi+1 yılTüh
Soran+1 yılNiye nolduki
Cevap sahibi+1 yılBir kaç şey soracaktım da onun icin
Cevap sahibi+1 yılÖhömmm
Soran+1 yılEfendim
Cevap sahibi+1 yılYa... zsaana bi
Cevap sahibi+1 yıl😒😒😒😒😒😒😒😒😒
+1 yılBence yanlış işi bitince popon dönenlerdense normaldir seni boşaltmadan bırakmaması lazım ki zevki başka işlerde aramaman için
00 YorumlaBaska birini mi düşünüyorsun p*rno falan mi
02 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izliyorum
eşinde aynı durumdadır muhtemelen oda osbir bağımlısıysa normal
00 Yorumla
+1 yılUzaklastiran mastürbasyon degil, bjrlesmeden zevk almiyor olman
00 YorumlaPeki seksting tarzı seviyormusun eşinle onu denedin mi
00 YorumlaKendini mastürbasyon alistirmissin ilişki sana zor zevk verir
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk vermediği için alıştırmis olabilirmiryim tam tersi olmasın o
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil seni tahrik edip doyuramıyor mastürbasyon yaparken eşini dusunsen ondanda zevk almazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izliyorum genelde
- +1 yıl
Ama izlediğin o başka erkekten etkilenip mastürbasyon yaparkende onu içinde hissetmek isteyerek yapıyorsun ve sende biliyorsun eşin hariç seni arzulayan erkeğin sana zevk vereceğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeterince ilgi yoksa ve istediğin gibi olmuyosa birlikteliğin seni uzaklaştırcaktır zaten böyle 😏
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu böyle daha mutlu olduğumu farkettim istedigim zaman ve istediğim kadar yapıyorum ve daha çok keyif alıyorum
Cevap sahibi+1 yıl😏 ama nereye kadar işte bu sorunu çözmelisiniz bi an önce
Soran+1 yılÇözüm bu işte eşimi akdatmak istemiyorum ama birsekilde duygularımıda yaşamak zorun dayım ona bıraksam ne dimi 3 ,5 dk yapicak bosalip uyuyacak ben yine mutlu uyumuycam ki tam tersi daha çok üzülüyorum ozaman ağlıyorum ben onu aldatnak istemedigim için bu yolu buldum
Soran+1 yılGerçekten anlatması çok zor bir şey düşünsene yatağa yatıyorsun çok isteklisin ama 5 dk sonra kalkıyorsun o yataktan bu insana ne kadar acı veriyor biliyirmusun ve ağlayarak uyuyorsun ve bundan eşinin bile haberi olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl😏😏🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ tahmin edebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılAldatma tabi ama onun da düşünmesi lazım bu durumu ihtiyaçlarını 😏
Soran+1 yıl😔😔😔
Cevap sahibi+1 yıl😏😏😑😑
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Nasıl iyi hissediyorsan öylesindir
04 Yorumla
Soran+1 yılKendim mastürbasyon yaparak daha mutlu hissediyorum.
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim anlayışın icin
Esin zevk vermiyorsa yapman normal esin demekki senii nasil tatmin edecegini bilmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oluyor benim neyi sevdimi ya da hoşlandığımi bilmiyor bana zaman ayırmıyor benim mutllulugumu düşünmüyor sadece kendini mutlu edip uyuyor ben de yatakta mal gibi kalıyorum bende mastürbasyona yöneldim hem daha çok zevk alıyorum hem istediğim kadar yapıyorum ama bu seferde ona hiç bu konuda ihtiyaç duymamaya başladım aynı yatağa girmeyi bile arzulamiyorum ilk fırsattan mastürbasyon yapıyorum ve bu alışkanlık olnaya başladı artik
Soran+1 yıl😔😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılbasite kaçmışsın, basitliktir bu. birliktelikten zevk almıyorum da ne demek
yanında istediğin gibi şekillendirebileceğin biri varken sen elinle dost olmşsn
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte mecbur kaldığım için bunu yapıyorum eşimi aldatnak istemedigim için onu üzmek istemediğim için düşünsene çok isteklisin yatağa yatıyorsun 5 dk sonra kalkıyorsun eşin boşalıp yatıyor ben oturup ağlıyorum ve onun bundan haberi bile olmuyor ama benimde duygularım isteklerim var bende mastürbasyon yaparak kendimi mutku ediyorum ama bu bende alışkanlık haline geldi böyle daha çok zevk aldığımi istediğim zaman ve istediğim kadar yapıyorum ve çok mutlu oluyorum ama şimdide ona hiç ihtiyaç duymuyorum gerek görmüyorum onunla birlikte olmaya anlatmasi gerçek zor duygularimi
Cevap sahibi+1 yılevet ama süreklimi bu böyle tatil günleride dahil mi
Soran+1 yılGenelde böyle klasik bir adam yat kalk temsili
Soran+1 yılAteşli tutkulu bir şekilde ne zaman opustugumu ya da sevistigimi hatırlamıyorum bile
Soran+1 yılp*rno izlediğim zaman en çokta bunun eksikliğini hissediyorum buda beni üzüyor açıkçası bazen rüyamda bile birisiyle opustugumu vss görüyorum
Cevap sahibi+1 yılbaya bilinc altına yerleşmiş bu durum ve tutkulusun aşırı karşılıkta bulamayınca teselliyi mastta bulmuşsun. peki hiç eşine bu durumu anlatmadın mı, yanlış anlar diye tedirginlik mi yaşadn
Soran+1 yılTam olarak anlatmadım kirrmak istemiyorum onu ama bazen ima ediyorum pek te faydasını görmedim
Cevap sahibi+1 yılevliliğin ilk dönemleride mi böyleydi
Soran+1 yılYani pekte bir fark yoktu
Soran+1 yılNormalde iyi bir insan evliligimdede sıkıntı yok tek sıkıntı cinsel olarak aradığımı bulamamsak ve benimle bu konuda ilgilenmemesi kısa öz aç kalıyor olmam badka da bir sıkıntım yok
Cevap sahibi+1 yılihtiyaç olduğu icin, karşılanmamak insanı üzüyor, bu erkek icinde geçerlidir aynı şeyi oda yaşıyabilirdi, oda şikayet edebilirdi tabiki. ama onun isteksiz olmasının altında başka şeyler yatıyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılson durumun ne simdi peki
ne olacak gidişat
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. evde temizlik yemek hak getire sanırım. her gün 2 3 mastta bunlara vakit kalıyor mu ki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaşmanın sebebi çok mastürbasyon yapıyor olmaktan ziyade mastürbasyon dan zevk alıp eşinle ilişkiden zevk almıyor olman
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıleşinle konuş bu durumu seninle daha çok ilgilensin
01 Yorumla- +1 yıl
mastta yetmeyince ne yapacaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılMasta alışmışsan eşinde ön sevişmeyi layığıyla yapmıyorsa uzaklaşman normal
00 Yorumla
+1 yılDoğru olmasa da o zevki daha fazla yaşadığın için sonlandırmak zor
00 Yorumla
+1 yıleğer bunu eşine karşı yapar isen ve oda izlemeyi sever ise sıkıntı olmaz ama başkaları ile yapıyorsan o zaman sıkıntı çok sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hem seks yapmayı hem mastürbasyon yapmayı çok seviyorum, özellikle seks yaptıktan sonra üzerine birde mastürbasyon yapıyorum fırsatım olursa
00 YorumlaPek sağlıklı değil normal cinsellikten uzaklastırır seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunları yapma sebebin vardır diye düşünüyorum ve eşinin seni yatakta doyuramaması ilk sebebtir eminim erken boşalma gibi sorunlarda varsa git gite uzaklaşırsın diye hissediyorum dogrumu?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKi savundugum birsey var her kadın oral sever sana eminim bunuda yapmıyordur?
Cevap sahibi+1 yılUygunsan bazı merak ettiklerim var konuşabilirmiyiz
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimi hayal ediyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izliyorum genelde
Soran+1 yılKişiyi değil olayı hayel ediyorum
+1 yılEşini mi düşünüyorsun mastürbasyon yaparken peki
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır p*rno izliyorum kişi olarak düşünmüyorum
- +1 yıl
O zaman p*rno seni miiktiklerini düşünüyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. off ne ısteklı seysın harıkaa
00 Yorumla
+1 yılherkes gibi sinn..
00 Yorumla
+1 yılAldatmaktan iyidir. Takdir ettim seni
00 Yorumla
+1 yılTabikide çok yanlış bişi yaptığınız...🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın 🤔 ne zamandır böyle sık mastürbasyon yapıyorsun 🤔
00 Yorumla
+1 yılDoymuyorsan normal diğer türlüsü daha kötü
00 Yorumla
+1 yılDevam devam koluna kuvvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır değil tatlım ;)
00 Yorumla
+1 yılŞu an yapmak istersen gel büyük kalin
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik bittiyse evlilikte bitebilir.
00 YorumlaTam gaz devam kral iyi gidiyorsun 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalma mı var?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaşallah yorumlar 31 ci doldu. M... k hayvanları.
00 Yorumla
+1 yılGünde kaç defa yapiyon
05 Yorumla- +1 yıl
Zevk almiyon mu eşinden
Soran+1 yılEşim bana vakit ayirmiyorki ya da sevdiğim hoşuma giden birşeyi yapmıyor ki. Kendi bosaliyir. Yatmaamla kalkmam bir oluyor zaten ben de eşimi aldatnak istemedigim için onu üzmek istemeyorum ama bu şekilde de ben üzülüyorum ağlayarak uyuyorum düşünsene çok isteklisin yatağa yatıyorsun 5 dk sonra kalkıyorsun eşin boşalıp uyuyor ben de oturup ağlıyorum ve bundan onun haberi bile olmuyor bende böyle çözüm yolu buldum hem daha çok zevk alıyorum hemde istediğim kadar yapıyorum günde en az 2 3 defa mastürbasyon yapıyorum ama bu bende alışkanlık haline geldi şimdi de ona ihtiyac duymuyorum onu arzulamiyorum anlatmasi çok zor bir durum
- +1 yıl
En son ne zaman mastürbasyon yaptın
Soran+1 yılDün öğleden sonra
- +1 yıl
şu an nasıl
Tiksindirir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılSana birkaç hikayem var dinlemek ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekte böyle mi yoksa bizi mi yiyorsun?
017 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle oyuzden burada duygularımı paylaşmak istedim
Soran+1 yılBunu tek yaşayan ben degilimki benim gibi okadar insan varki erkeklerde dahil evli olnak mutlusun anlamına gelmiyor ki
Cevap sahibi+1 yılbenim çok garibime gidiyor böyle konular. nedense evli bir kadın mastürbasyon yapmaya ihtiyacı olmaz diye düşünüyorum? haftada kaç kez yapıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılbende evliyim8 yıllık. mutluluk konusunda haklısınız
Cevap sahibi+1 yıltatmin olamama sebebi peki nedir? eşiniz mi yeteri kadar size önem vermiyor?
Soran+1 yılYapmiyim ne yapıyım peki sen söyle ya eşimi aldatmam gerekiyir ya da mastürbasyon yaparak kendimi mutku etmeye çalışıcam 😔😔 ben aldatmat istemediğim için bu yolu buldum benimde duygularım var bende insanım adam bunu göremiyor benim mutluluğumu düşünmüyor
Soran+1 yılSen benim yerimde olsaydın ne yapardin
Cevap sahibi+1 yılEğer yanlış anlamazsanın dmden. konuşabilirmiyiz? benimde bazı sorunlarım var evlilikte size danışmak isterim.
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle farklı bir amacım yok
Soran+1 yılEşim iyi bir insan evde bir huzursuzluğum yok zaten ama cinsellik konusu sıkıntı çünkü bencil birisi bana zaman ayırmıyor sevdiğim şeyleri yapmıyor düşün çok isteklisin yatağa yatıyorsun 5 dk sonra kalkıyorsun eşin boşalıp uyuyor ben de mal gibi kalıyorum ortada ve ağlayarak uyuyorum bundan eşinin bile haberi olmuyor bende onu kırmamak için bunu söylemiyorum söyleyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılrica etsem yazabilirmisin bana?
Cevap sahibi+1 yılsizi çok ama çok iyi anlıyorum gerçekten inanınki bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum :(
Cevap sahibi+1 yıl:( :(
Cevap sahibi+1 yılciddi olarak yardımınıza ihtiyacım varr :(
Cevap sahibi+1 yıleşinizle hiç bu konuları konuşmayı denediniz mi?
Cevap sahibi+1 yılne zamandır böyle evliliğin
Cevap sahibi+1 yılKaç günde bir beraber oluyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılKötü olmuş
013 Yorumla
Soran+1 yılYapicak bir şey yok herkes kendine yazılan kaderi yaşıyor 😔😔😔
- +1 yıl
Bu yeni mi oluyor yoksa 10 yıldır böyle mi
Soran+1 yılHemen hemen boyleydi
Soran+1 yılGörücü usulü evlendim ben
- +1 yıl
Az bir zaman drğil 🙄onca yıl hiç mi zevk alamadın
- +1 yıl
Yanlış anlamazsan tkp gelsen daha rahat olur
- +1 yıl
?
Soran+1 yılHayır ozaman ismim cikicak
Soran+1 yılGerek yok
Soran+1 yılYinede teşekkür ederim
Soran+1 yılAnlayışın icin
Soran+1 yıl😔😔😔
- +1 yıl
Ne alaka ismin niye çıksın tkp atınca bende çıkacak zaten tanımıyorum ki birbirimizi🥲genede ısrar etmek istemem ben teşekkür ederim sohpet için😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç
04 Yorumla
Soran+1 yılDolu dolu 32
Cevap sahibi+1 yılHım hicmi eşin rahatmiyor eşin seni
Soran+1 yıl😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim ne açıdan erkenmi bosaliyo sertmi yapıyo
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi