Kadınları sadece cinsellik için kullanan arzularını ve isteklerini sevgi sanan hayatına girmiş hiçbir kadının arkasından üzülmeyen herkesle herşeyi yaşayabilen bir insanı beni gerçekten seviyor sanıp bende sevgime yenik düşüp bekaretimi verdim tabi ben bunları çok geç farkettim , o kadar iyi rol yaptı ki o bakışlarından bana aşık sanıyodum , ilişkimiz bittikten sonra boş kalmamak için kız düşürme çabalarına girdi. Canım yanıyor ne yapıcağımı bilmiyorum bunu nasıl atlatırım bilmiyorum yardıma ihtiyacım var en azından psikolojik olarak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Hayatın içerisin de iyi kötü güzel çirkin ne varsa bizler için var önemli olan insanın kendisine olan inancı güveni kaybetmemesi şartlar neyi gerektirirse gerektirsin insan kendisine sarılmalı, çünkü dünyada iken en çok bizim bize ihtiyacımız olacak umudunuzu yitirmeyin olumsuz düşüncelerle enerjinizi tüketerek yaşama sevincini kaybedersiniz aksine olumlu düşünerek pozitif olmaya bakın geçmiş ve gelecek insana göredir şu an içinde, bulunduğunuz ana odaklanarak yaşamdan yüz çevirmeyin geçmişe sünger çekerek sil baştan yapıp yeniden başlayın sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin ve o şekilde hareket etmelisiniz nefes aldığımız sürece umut var demektir bunun, bilincinde olarak davranın dik durarak esas bir duruşla yaşamaya devam etmelisiniz..
Diğer sorunuza cevaben : Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde, mücadele olur ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetin de düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu bunun bilincinde olarak davranın bu dünyada, insanın en çok kendisine ihtiyacı olur kendimize sımsıkı sarılmazsak kendimize zarar veririz olumsuz düşünceler ile enerjinizi tüketerek yaşam sevincinizi öldürmeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gerek erkekler gerekse kadınlar Bakır olanla ilişki yaşayacaksan evlilik için en az bir nisanla taçlandirdiktan sonra ilişki yaşasın doğrusu nikahtan sonra diyelim. Öncesi orsl yolla boşalsın sürünerek boşalsın kizligina dokunmasın siz pişmanlık duyacağınız o bu kızı nikah yapmadan diyemeyeceğim deyip amacı evlilik değilse sizden uzaklaşır. Ancak siz hemen teslim olursanız o yapar keyfine bakar olan size olur. Geçmiş olsun hayat devam ediyor çokta üzülmene gerek yok tamir ettir birdaha benzer hatayı yapma
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık olmuş ama olanda olmuş , sadece keşke olmasaydı , bu acı tecrübe yaşanmasaydı diyebilirsin. Şunu unutma hayatta hiç bir şey seni şaşırtmasın. ya da ben bu konuda tecrübeliyim deme , öyle şeyler yaşarsın ki ağzın açık kalır. İnsanlar olarak maalesef kusurlarımız var
00 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar kolay kandırıldığını düşün, bulmaya çalış ve değiştirmek için neler yapabileceğini düşün sonra da değişmek için adım at, insanlara ona göre davran, duruşunu değiştir. Süre lazım, öz eleştiri lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kolay kanıcak bir insan olmadığımı düşünürdüm ne istediğimi bilirdim ama olan bi anda oluyor birdaha insanlara güvenmek mi ASLA
- +1 yıl
Demek ki yeterli değil, farkına varmadığın şeyler var kendinle ilgili.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle durumuna çok üzüldüm bekaretin icin degil hayal kırıklığın için.. senin yazdıklarını harfi harfine bigun ben yazabilirdim. Sevgilim vardı bugün ayrıldık. Sözleşmiştik buluşup birliktelik yaşayacaktık Allahtan maskesi son 4 gün kala düştü. Sana gelirsek, yaşadığın acıyı derinden anlıyorum maalesef erkekler çok iyi rol kesiyorlar taa ki avı düşürene kadar... bekaretin için kendini suçlama sen reşit bir insan vekadınsın o an öyle hissettin öyle yaptın bitti gitti. Ama artık dikkatli ol erkeklere güvenilmez. Mümkünse bekaret tamiri yaptır ve kaybettigini, başına geleni asla hic kimseye söyleme. Kullanmaya kalkarlar bigun başınada kakılır. Iyileşmeye çalış.
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben bu kötü deneyimi yaşadım Allahım kimsenin başına getirmesin sende lütfen sakın böyle bir şey yapma, sözleşipte hiç yapma böyle şeyler sözleşmeyle olmaz karşındaki insan bunu dile getiriyosa zaten sonun benim gibi olur bir dolu hayal kırıklıklarıyla sende kalırsın ortada oda senden sonra yeni avını aramaya başlar. İnan ne yapmam gerektiği hakkında fikrim yok bekaret tamiri vs vs korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılŞehir dışında yaşıyor çünkü burada gunluk ev tutup 1 hafta tatil yapacaktık sozleşme dedigim bu yani işimizi gucumuzu ona göre ayarlayacaktık vs... Ucuz kurtuldum çok şükür. Kizlik zarı dikimi özel jinekolog hekimleri yapiyor. Korkacak birsey oldugunu sanmiyorum illaki anestezi yaparlar. Bunu ciddi ciddi düşün çünkü ileride başına bela olabilir
Cevap sahibi+1 yılDuyar kasma bacım. Yorumumu okuduysan kizligi icin degil düştüğü durum icin uzuldugumu görmüş olman gerek. Senle benle bitmiyor olay. Yarin evlendiginde adam ömür boyu başına kakacak. Lafla bitmiyor hayatın gercekleri var
- +1 yıl
Neden bir erkeğe göre hakaret ediyor erkek istediğini yapabiliyorken ben bu zihniyeti yargılıyorum zaten sadece bekaretini sorun edecek bir erkek gerçekten sevmiyordur egosu için bunu diyordur kadın ve erkek eşitse kadında istedigiyle olabilir ve hayat bu bazılarının hayatına birden fazla kişi girebilir ayrılabilir ilişki içinde birlikte de olabilirler normal bu
Cevap sahibi+1 yılYa bunlari bana niye anlatıyorsun? Ben aksi bişey mi söylüyorum? Tekrar söylüyorum senin benim onun bunun lafıyla olmuyor işte Türkiyede yaşıyoruz erkeklerimizin kafasıda 80% aynı. Yarın öbür gün 40 kızla yatıp sonra bu kıza bekaretin yoktu diye başa kakacak birisi. Ne laf işitsin ne midesi bulansın yapması gerkeni yapsın.
Cevap sahibi+1 yılKabul edecek erkek yok denecek kadar yok. Ha birisi olur hayatinda samimi bulur sırrını paylaşır o zmn ne olur biliyor musun? Adam "bu nasilsa olmuş başima bisey gelmez ustumede kalmaz işime bakayim" der ve kizi ikinci kez hayal kirikligina ugratir. Soylemeden evlendi diyelim bu seferde rezalet aile ici karmaşa vs. Başını ağrıtmadan gerekeni yapip yoluna devam etsin
Cevap sahibi+1 yılSenin yaran ne? Bana çatip durma erkek degilim ben seni alacak ya da ortada birakacak halimde yok kendini bana ispatlayip durma seni mi cekecem? Sen istersen yeri gogu inlet parcala kendini. Erkek milleti kabul etmez ogrendigi anda kullanmaya kalkar olay budur bitti. Tecavuz magdurlari icinde ayjisi geçerli. Ben niye oyle niye boyle demiyorum okudugunu algilamaya calis. Tamirini yaptır basini agritma diyorum ok? Yorma hadi
Cevap sahibi+1 yılHele şükür bye.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılo senle yasadiklarindan mutlu memnun :)
sense hayata kustun :)
kaldiki sonuc ilgunden belliyken :)
sen kendini bir hayale inandirdin o ise gercegi yasadi :)
simdi burada adam suclu sahtekarmi oldu :)
yasadigin o gecenin mutlulugunu yasa.03 Yorumla
Soran+1 yılEvet sahtekar oldu keşke gerçekçi davranıp benim amacım cinsellik deseydi zaten bizde yolumuza bakardık sevgimi kullandı duygularımı kullandı bilmiyorsunuz işte rahat rahat konuşuyorsunuz
- +1 yıl
tekrar soyluyorum en iyi sen biliyordun kimse bisey kullanmadi gayette razi ve istekli girdin o yataga neyse :)
- +1 yıl
Ulan kendilerine bahane üretiyorlar yaa😀 kullanmismis ulan söz yok nişan yok evliler bile bu devir de cocuk olmasa bir dakika evli kalmazlar sen sanki hiç ayrilamayacakmis gibi kendini teslim mi ettin bal gibi dd biliyordun seni kandirdigini zevk almak icin birlikte oldun gelip de burada maval okuma
Üzüldüm senin adına. Ama kızdım da. her şey senin elinde. Sevgi sonunu göremeyeceğin uçsuz bucaksız bir şey. Keşke kendini ona kullandirtmasaydin.
17 Yorumla
Soran+1 yılBende kendime kızdım seven insan sana bunu yapmaz diyen bir insandım bi anda nasıl bu duruma düştüm bilmiyorum sadece içinde olduğum ilişkinin büyüsüne kapılmıştım
- +1 yıl
İlişkiye giren herkese kullanılmıs denılmesi saçma geliyor mesela bir kadın tabi nadiren olur bu bir erkeği kullansa cinsellik olarak o erkeğe kullanılmıs demez kimse ama kadın bir iliski yaşasa ama sevgi olarak kandırılsa kullanıldın denir insanlar ilişkiye girmeye kullanılmak deniliyor ama kandır8lmak daha doğru bir tabir cünkü duyguları istismar edilmiş burada duygusuz seks kadınları üzüyor yoksa seks üzmüyor
+1 yılonemli degil nasilsa bozdururken bizlere sormadin. iyide olmus onunu acmis siftahi yapmissin tadini almissin evlenene kadarda yaparsin sevgililerin olur acisini cikarirsin sonrada bi enayi bulur yamanirsin. evlendikten bi kac ay sonrada kizligini bozan sevgiline nispet yaparsin ona yazarsin biraz aglar sizlar biraz gunah cikarir biraz kizarsin ondan sonrada kocan ise gidince eve kocanin yatagina alirsin hikaye boyle devameder gider. nede olsa o adam senin ilkin olmus sonun olmaz umarim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılO hatayı ben yaptım ondan çok ben pişmanım Allahta, senin yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun pişman olucağını sanmıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurayi takip etseydin kac kere uyariyoruz hemen inanmayin diye. Gercek seven erkek sayisi az ya guzelligini sever ya da nefsi duygularini tatmin etmek icin MI's gibi yapar.
01 Yorumla- +1 yıl
kizlar neyi seviyor. .. parayi seviyor. parayi karizmayi gorunce birak bekaret bozdurmayi yedi sulalesini bozdurur.. burdaki kizlarin kadinlarin hangi biri ilgiden gercek sevgiden anliyorki hepsi palavra hepsi..
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zaten erkeklerin çoğu konuştuğu kızı elde edene kadar seviyormuş gibi yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılKonu bekaretin mi? yoksa sevdiğini sanıp sevmemesi mi?
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun ne diyeyim Allah yardımcın olur inşallah
00 YorumlaÜzüldüm bende gğvenmiştm maalesef anlatmak istersen dinlerim
01 Yorumla- +1 yıl
Artik o erkekler yüzünden bende ciddi bir ilişki olmuyor maalesef herkes herkesin güvenini yetirmiş
Elimden bişey gelse yapmak isterim. İyi bir durum değil kesinlikle. Ama asla kendini yıkacak bir durumda değil. Kesinlikle 1 dakika bile üzülecek birseyin yok. Kendini sev kendine değer ver.
00 Yorumlaselam gecmıs olsun olan oldugu ıcın yapcak bısey yok. ıyıkı bıtmıs dıyelım enazından o canım kurtuldun. Bıseyler yasamıs olman senı kotu yapmaz yanlıs kısı dıcemde herkezlede yasayınca evlenceksın dıe kaıde yok.. moralını yuksek tut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaskım kanmayın su pislere tek mutlu oldukları sey cınsellık
04 Yorumla
Soran+1 yılBende kanmıyıcağımı sanıyodum ilişkilerimde tek ince çizgim buydu ama insan başına gelicekleri kestiremiyor
Cevap sahibi+1 yılpişmansan tövbe et artık olana çare yok bundan sonraki hayatına dikkat edersin 🥲 Allah onunda belasını versin nefretlik insanlar ya
Soran+1 yılAminn bir gram sevgiye muhtaç kalırda bulamaz inşallah pislik insan
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:( oyuzden dinimiz yapmayın diyor iyi ki de öyle ama işte dinlesek bide :(
00 Yorumla
+1 yılYapmışsın bir hata bu saatten sonra o hataları yapmamaya çalış ders aldin en azından ama yeniden geri yazcak sana sakin kanma
02 Yorumla
Soran+1 yılTek duam rabbimden eğer bana dönerse duygularıma yeni düşmeme gücü versin Allahım biliyor içimi onada mutluluk vermesin
- +1 yıl
Sen kanma dediğim gibi ya işte erkek olmak dogustan ama adam olmak kolay degil işte
Kötü bir deneyim yaşamışsın ama keşke yapmasaydın iyice tanımadan
00 YorumlaYüzüne bütün diyeceğini de ayrıca bu kdr slk olunmaz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVayy be neyse sıkma canını şu namus iki bacak arasında değildir diyen feminist kadınlar gurubuna felan katıl
00 Yorumla
+1 yılGeçmişte kalmış unut gitsin
00 YorumlaDertleşmek ister misin peki
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olabilirim, yani denerim
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kızın klasik hatası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi düşünüyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninle iliskiye girdikten sonra mi ayrildi
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman oolmazsın
00 Yorumla
+1 yılNe kadar oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılBüyük yıkım olmuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Beni gerçekten sevdiğini sandığım birine bekaretimi verdim, nasıl atlatırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat