İşteyken sizi mesajla fotoğraf ile yükseltse bunu sık sık değil de işi az olduğunda yapsa bundan irrite olur musunuz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa benim adam günün 4 te 3 üçünde yapıyor bunu. Bazen rahatsız oluyorum çünkü bunun dışında bir ilgiye de ihtiyacım var. Ama mesela hiç yapmasa da çok canım sıkılır çünkü bu yapılmalı bence yapılması gereken bir şey
06 Yorumla
Soran+1 yılişin içinde sevgi olmazsa olmaz çünkü bu sefer sadece cinsellik için yaklaşıyor gibi oluyor ben de öyle davranmıyorum eşin nasıl
Cevap sahibi+1 yılSevgi olmasa nasıl böyle hissettirecek ki ya da davranacak ki
Soran+1 yılBazen ben de düşünüyorum rahatsız oluyor mu diye demekki bazen oluyormuşsunuz ama hoşuma gidiyor böyle davranmak
Cevap sahibi+1 yılSeviyor musun onu
Soran+1 yılÇook. Duygusuz yakınlaşmaya karşıyım
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendini tutma insan sevdiğini ister bana görede
Kızlar Ne Diyor
4
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim adam beni yükseltebilir sadece ama üzülürüm sonra yükselirsem düşmem lazım orada kalırsam psikolojim bozulur😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet irite olurum hatta acaba başka türlü mü yaklaşıyor bana diye de düşünürüm.
07 Yorumla
Soran+1 yılAma seni sevdiğini hissettiriyor duygusal bir adam
Cevap sahibi+1 yılDuygusal bile olsa, kızlar ilişkinin başlarında eğer bu tarz şeyleri görürse kötü düşünür net, en azından 3 ila 6 ay geçmiş olması gerekiyor bunu yapmak için.
Soran+1 yıl4 yıldır hayatımda kendisi. Hoşnut olmasa devam etmem ama içten içe rahatsız oluyor mu oradayım ben
Cevap sahibi+1 yıl4 yıldır ilişkiniz var ve siz hala sevgiliyseniz, bence elinizi çabuk tutun derim, sadece bunu yapmanız yetmeyebilir :D , yani yavaştan işi ciddiye bindirebilirsiniz.
Soran+1 yılYetmiyor ama birlikte olmuyoruz sevişiyoruz azıcık ucundan😀Biraz para biriktirmem lazım şu an her şey zor :((
Cevap sahibi+1 yılİnan bana küçük bir söz yapman bile şu an onu sen işleri toparlayana kadar tutacaktır, kız şöyle düşünür o zaman "bu adam benle gerçekten ciddi düşünüyor demek" diyerek dahada bağlanacaktır, ayrıca para biriktirmen gerekiyorsada bunu ona söyleyebilirsin, eğer gerçekten seni seviyorsa ters bir cevap alacağını hiç ama hiç sanmıyorum (ki siz 4 yıldır berabersiniz), aksine buna rağmen ona gerçekten bağlı olduğunu göstermiş olursun.
Soran+1 yılAnneler tanıştı ki evlenecez onda bi sıkıntı yok:)
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılAkşam iş sonrası düşürecek ise problem yok
11 Yorumla
Soran+1 yılDolu dolu geldiği için daha bir istekli oluyor hem de
+1 yılHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği