Ikimizde muslumaniz neden boyle bir seyi ister bir insan ya. Ustelik b@k deligi ya aklim almiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ikimizde muslumaniz neden boyle bir seyi ister bir insan ya. Ustelik b@k deligi ya aklim almiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Erkekler genelde kadınların bağırmasından çığlık atmasından hoşlanır bu yüzden arkadan isteyor. Arka daha dar ve zor olduğu için
Müslümanlığı bırak sağlıksız ve kadın için zararlı bir şey.. düşüncesiz sığır ve iğrenc bir insan kesinlikle evlenme o insanla..
Hem sevdiği kadının arkasını deneyip hem farklılık katıp hemde ilki olmak istiyor
Zaten bakireyim her turlu ilkim yani
Sadece ön değil arkanında bekaretini almak istiyor cinsellikte bağ kurulan hisler vardır kısaca her yerden ilkin olup seni onun kadınıymışsın gibi hissetmek istiyor
verme kız canın acır sonra
Alakası yok eğer doğru yapıldığını bilirlerse sıkıntı yok ama acilen yaparlarsa o zaman yapmaması daha mantıklı
Daha dar oldugu icin olabilir. İsterse yapar misin peki
Sende ona yapacağını söyle kabul ederse sende kabul et.
vurdu goooollll oldu
On varken arka delikte ne anliyorlar anlamış degilm
yapınca bırakamıcaksın ama benım gıbı ıs bılmesı lazım tabii
Müslümansanız haram olduğunu da bilirsiniz
Ben biliyorum zaten ona haram farkindasin dimi dedim bilmiyordum diyor bilmeme sansi var mi
Cahil çok ben dinsizim ve biliyorum
Yapmayın öyle şeyler
Çok saçma sakın kabul etme sonra zmnla çocuk gibi bez baglarsin araştır dediğimi anlarsın
Aaa beni tarif ettin 😂
Fantezisi var sanırım
Çoğu erkek bayılıyor buna niye bilmiyorum
daha çok zevk verdiği için
Bu görüşümdeki Yorumumu oku sende öğrenirsin
Bı evleninde sen arkanini dön oda girer owwwww
Belese zevk almasan
N yy
Belescimisin zevk belescisi
Yapma boş ver sağlıksız ve günah
Cok titiz biri yalamakta istiyor agzini nasil oraya vurmak ister ben anliyamiyorum ya
Uçmuş o fantezi arıyor
Oda bakir ama neden fantezi ariyor ki
Macera arıyor