Rad suresi 28. ayet: "Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur."
Bir erkeğin oral yapmayı çok sevmesi anormal bir durum mu?
Rad suresi 28. ayet: "Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur."
böyle kılsız tıraşlı kaymak gibi olunca saatlerce kendimden geçiyorum, bir arkadaşım olsa arada bir orasını açıp yalatsa bana, gerçek bir cinsellik şart değil, haa olursa çok daha güzel olur tabi de sadece oral yapsam kafiii, Partnerim yapmasa bile ben yaparım çok seviyorum, garip hisler içindeyim Bir kaç gündür hiç yalamadım böyle canım çekti nedense, Sizce bir erkeğin kendine yapılmasından çok yapmayı sevmesi normal mi?
Öyle tertemiz kılsız bulup onu oralla ağzının suyunu sular seller gibi sulandirip iştahını tavan yaptıramazsın o ilişki ilişki olmaz. Kocan öpüşmeye dilini bile kullanmasını bilmiyorsa çok acemi onun kıymetini bilemiyor ah elimde olacaktın...
Cevap
5Cevap
Eşim de öyle. Gel otur diyo. Turk erkekleri genelde oek sevmiyor, gercek hayatta yapani az. Yapmayi bileni de az. Ama yapiyorsa ve bu işi biliyorsa kadin icin paha bicilmez bir sey
En iyisi 69 ama her zaman için esas karşılıklı olması paha Biçilemez
Gerçek hayatta hiç göremiyoruz oral seven erkeği. Ama internette hep şöyle yalarım böyle yalarım.
Aynı şey kadınlar içinde geçerli, Gerçekte çuval gibi yatanlar, Ağza almada tereddüt edenler burada gırtlağına kadar köklüyor, Herkes sekste uzman herkes seks tanrıçası, reele gelince hiç bir şey yok, Bilmiyorum erkekler yalancı diyemi kızlarda yalancı oldu yoksa kızlar yalancı diyemi erkeklerde sallar oldu, durum fifty fifty eşit gibi skor kimsedr değil yalanda
Yalamak ayrı bir şey onun verdiği his paha biçilemez benim için ön sevişmenin önceliğindendir partnerlerim çok şanslı o konuda
Ben de öyleyim... Yapınca anlıyorsun... Berbat bir şeymiş diye.
Yapmadı ki hic kocam keyfini bilelim 😔
Yaa kıyamam sana, neden ki tiksiniyor falan mı öyle? O zaman senden de istemesin bir zahmet yaniii
Yok hic yeltenmedi ki. Ben hijyene dikkat ederm her zaman temizdir birde
Bence karı koca Beklentilerini açıkça konuşmalı, bu gece kocana gidip sabaha kadar beni yalamanı istiyorum diyebilmelisin, çok ciddiyim bu konuda, eşin yani sonuçta cesur ol biraz 😊
Yok sevmiyor öyle. Misal öpüşürken dilini kullansan guzel oluyor dedim ama sen söyleme öyle yapamıyorum diyor. Gögüslerime yaklaştı emmeni ısırmanı ıstıyorum dedim yine aynı sekilde ben söyleyince hosuna gitmiyorms
Daha tahrik ederek söylemeyi dene mesela vebeğim bugün yeni tıraş ettim baksana kaymak gibi diyebilirsin, olmadı tut kafasını zorla göm kızacak değil ya 😂😂😂
Kızar o az dengesiz 😂😂
Yaaa senin gjbi hatunlarin kiymetini bilmiolar istee
Kocanın yerinde olmak isterdim yapmadıklarını yapmak için
Ahh ahhh içimi çektirdin
Biraz öküz sanki :)
Kendisine otal yapılmasını istemeyen kadın da cok
İşteonları hiç anlamıyorum ya
Düşüyor mu böyle canım mı sence burdaki kızlar
Bazen sadece oral yapma isteğim oluyor kadına
Evet benimde öyle sadece oral yapsam diyorum saatlerce
Normal hatta güzel
Neden bazı kadınlar hiç istemiyor kendisine yapılmasını hatta tiksiniyorlar?
Ya cok dindardir ya karsilik bekler diye cekiniyordur ya da koku olur vs diye endiselidir
Hayır sevebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?