Cinsel Yaşam Sizi isteklendiren biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Üst komşum çok fena ya Sizi isteklendiren biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Olmazmi, karşı daireye yeni taşınan ailenin 3 kızı var,, offf 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Vaaar. 23 yaşında ilik gibi bir hatun. Nefessiz geçerim üstünden 1 0 Yorumla
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. bu avm bahcesındekı hatunlar neden ilgi cekıcı 0 0 Yorumla
Emirhanozer Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bende çok fenayaamm heeeyyy Ahheeyyy sen bide beni gör peehh 😏 0 0 Yorumla
Maxthon Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 65% +1 yıl İki tane hanım var. Biri olgun. Onu arzuluyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var mahallenın esnafı bitıyorum böyle yakışıklı bı esnaf olamaz 7 3 Yorumla Bobobongg +1 yıl Şehir ne 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen demı esnafsın Yorumla Bobobongg +1 yıl Evet 🤔 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 40 yaşındaki bir kadın.Ve ben 20 yaşında bir kadınım. O ise hetero...Oh shit! 3 1 Yorumla PandaRiza +1 yıl Canım ya kıyamam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Var yan komşunun kızları. Ama ailelerimizin arası pek iyi değil o yüzden imkansız şeyler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl biraz uzak ve güvenilir birisini bulsan daha özgür heyecanlı olmaz mı 0 0 Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Son pişmanlık fayda etmez ver anı yaşa komşunla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 senedir konuştuğum kız çatıya geliyor haftada 2 filan el teması oluyor sarılıyorum filan bugün de geldi çok zevk almışım nasıl olduysa WC gittim çiş gibi aktı zevk suyu 😂😂 biraz okşasa ne olacaktı acaba 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Var ama imkansiz iste 0 0 Yorumla
Val_val Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Üst komşun neden fena anlamadım 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. benimde yan bitişik komşum... 0 0 Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Mahallede bir hatun var fena bak bak boşal mk 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tuz bitmiş evde koş bak komşuda var mı 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En iyi arkadaşımın kocası 2 3 Yorumla Doyumsuz53 +1 yıl Yuh ya evlisindir bilki Yorumla bayram_goktas +1 yıl grup yapın bari Yorumla PandaRiza +1 yıl Yapıştır gitsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vardi biri nadir de olsa 2 5 Yorumla Liblib +1 yıl Ne oldu da vardı yazdın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrildik Yorumla Liblib +1 yıl Dert etme çok gelip giden olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok.. Yorumla Kidemlierkekk +1 yıl Ne kadar oldu Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. İş atarsan çok sürmez yatağa girmen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vardı 4 6 Yorumla Liblib +1 yıl Ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıldık Yorumla Liblib +1 yıl Üzülüyorsun galiba da üzülme o kaybeder daha çok gelip giden olur yaşın genç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek kolay... Yorumla Liblib +1 yıl O yollardan bizde geçtik Yorumla Kidemlierkekk +1 yıl Sevgilinmi Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. var tabiki 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Neden 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. Oyle komsjm yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye napiyor 1 2 Yorumla Burayhn +1 yıl Bsey yapmiyodur bu fena diyor sadeve Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Slk msnz demekki biseyler biliyor soran kisi Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Maalesef yok 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benimde alt komşum 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Verirsin yakında 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne yapıyor ki? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl sürekli aynı asansöre biniyoruz içime girerek konuşuyor benle kapıyı çalışıyorum boxerla karşılıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye kapısını çalıyosun ki? Yorumla Soran +1 yıl tatlı falan götürüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekar olmalı.. İçeri çeker diye korkmuyorsun galiba? Yorumla Soran +1 yıl ya çekse dünden razıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekleme sen dal adama Yorumla Soran +1 yıl olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye olmasın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Olmazmi, karşı daireye yeni taşınan ailenin 3 kızı var,, offf
Vaaar. 23 yaşında ilik gibi bir hatun. Nefessiz geçerim üstünden
bu avm bahcesındekı hatunlar neden ilgi cekıcı
Bende çok fenayaamm heeeyyy Ahheeyyy sen bide beni gör peehh 😏
İki tane hanım var. Biri olgun. Onu arzuluyorum.
Var mahallenın esnafı bitıyorum böyle yakışıklı bı esnaf olamaz
Şehir ne 😂😂
Sen demı esnafsın
Evet 🤔
40 yaşındaki bir kadın.
Ve ben 20 yaşında bir kadınım. O ise hetero...
Oh shit!
Canım ya kıyamam
Var yan komşunun kızları. Ama ailelerimizin arası pek iyi değil o yüzden imkansız şeyler
Marketçimin karısı çok hoşuma gidiyor arzuluyorum onu
biraz uzak ve güvenilir birisini bulsan daha özgür heyecanlı olmaz mı
Son pişmanlık fayda etmez ver anı yaşa komşunla
1 senedir konuştuğum kız çatıya geliyor haftada 2 filan el teması oluyor sarılıyorum filan bugün de geldi çok zevk almışım nasıl olduysa WC gittim çiş gibi aktı zevk suyu 😂😂 biraz okşasa ne olacaktı acaba
Var ama imkansiz iste
Nasıl fena? Cokmu yakışıklı?
Benimde karşı komşum
Üst komşun neden fena anlamadım
Üst komşunun altına yat ozaman
benimde yan bitişik komşum...
Var ama söylemek çok zor
Ses mi geliyor
Henuz yok
Kendine guveniyormusun sen
Mahallede bir hatun var fena bak bak boşal mk
Tuz bitmiş evde koş bak komşuda var mı 😀
Ben biraz büyük ikizlere istekleniyorum.
En iyi arkadaşımın kocası
Yuh ya evlisindir bilki
grup yapın bari
Yapıştır gitsin
Vardi biri nadir de olsa
Ne oldu da vardı yazdın
Ayrildik
Dert etme çok gelip giden olur
Ok..
Ne kadar oldu
He ya vardı 1 ay sabrettim murada erdik masajcı
Güzel itiraf seninkide 😊
İş atarsan çok sürmez yatağa girmen
Meraba alt komsum
Çalıştığım iş yerinde Rus kadın
Vardı
Ne oldu
Ayrıldık
Üzülüyorsun galiba da üzülme o kaybeder daha çok gelip giden olur yaşın genç
Demek kolay...
O yollardan bizde geçtik
Sevgilinmi
Yok maalesef
bende cok fenayim bi gorsen
ne yapıyorsa öyle oluyorsun
Yok.
var tabiki
Var 🔥
Kimse yok
Neden
Oyle komsjm yok
var tabı
Tabii ki var
Var oluyo ne sen sor ne ben soylim harbiden varya
Var evet ama olmaması gereken biri
Niye napiyor
Bsey yapmiyodur bu fena diyor sadeve
Slk msnz demekki biseyler biliyor soran kisi
Var olmazzmı hiç
Ne yapıyor
Sende az degilsin
Hangi özelliği isteklendiriyor, tipi mi?
Var var da oluru yok
Maalesef yok
Benimde alt komşum
Verirsin yakında
Ne yapıyor ki?
sürekli aynı asansöre biniyoruz içime girerek konuşuyor benle kapıyı çalışıyorum boxerla karşılıyor
Niye kapısını çalıyosun ki?
tatlı falan götürüyorum
Bekar olmalı.. İçeri çeker diye korkmuyorsun galiba?
ya çekse dünden razıyım
Bekleme sen dal adama
olmaz
Niye olmasın?
Bütün kizlar
Olmaz mı