Cinsel Yaşam Erkekler açık giyinen kadınları görünce aklınızdan fantezi geçiyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Fiziği güzelse hemen aklınız oraya kayıyor mu? Güncellemeler+1 yıl Aklınızdan*** Erkekler açık giyinen kadınları görünce aklınızdan fantezi geçiyor mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evet bütün erkekler yürüyen hayvan çünkü 🤣 Mantıklı geliyor mu sana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Yorumla Ghost_King +1 yıl O zaman öyle demekki Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yo kaymıyor. fantezi falan da kurmuyoruz. mağaradan çıkmadık sonuçta. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kanka yalanına sokayım ben kız halimle bakıyorum sen bakmıyorsan gaysin kusura bakma. Yorumla opusmedelisi34 +1 yıl sen abazasın ondan öyle :) yokluktasın Yorumla Soran +1 yıl Tm kanka ben abazayım sende gaysin :) Yorumla opusmedelisi34 +1 yıl abazalığını gidereyim istersen. ne erkeklere ne kadınlara bakmazsın , aklını yormazsın. hem dediğin gibimiyim test etmiş olursun :) Yorumla Soran +1 yıl Gayler ilgimi çekmiyor canım ya :) Yorumla opusmedelisi34 +1 yıl gay Değilim merak etme :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herks yok mok demiş yalan her kadın değil ama mutlaka olanlar oluyor kimse kendini kandırmasın 1 0 Yorumla
Bluuee06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Tabi ki arkasına göğsüne falan bakarım, seks aklıma gelir 0 0 Yorumla
Ragnar_Lodbrok Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Türkiye'de hayatında kadın memesi ellememiş abazan çok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana güzel olduktan sonra her turlu fantezi geçebilir ama benim fantazmi istermi bilemem 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalana gerek yok evet kayıyor. Eve gelince bile çıkmıyor bazen akıldan. Eşimle seks yaparken düşündüğüm olmuştu 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl kendini bilen için değil o sapıklar öyle düşünür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsanlık hali neden olmasın mk? Yorumla kanka35 +1 yıl karşılıklı olursa zevk li olur Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tabiki aklımız kayıyor, aklımızdan fanteziler geçiyor, zaten geçmiyorsa problem var demektir :)) 0 0 Yorumla
Mertcan3404 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Her açık giyinen kıza fantezi yapacak olsak eve gidemeyiz abartmayalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Fiziği güzelse dedim Yorumla Mertcan3404 +1 yıl Olsun fizik kimya da olsa biyoloji de olsa yetmiyor artık hayat eskisi gibi değil ya Yorumla Soran +1 yıl Ben kız halimle bakıyorum inanmıyorum bakmıyorum diyenlere :)) Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sadece bakıyorum o an nasıl fantezi geçsin ki 0 0 Yorumla
Seyyah1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Evet kayıyor bir çok fantezi geliyor 😅🤣 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır. Çok ender olur. 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Tanımadığım biri hakında kurgu yapmam kafamda. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tanıdığın kişiler hakkında yapıyorsan daha kötü mk Yorumla technocrates +1 yıl Çoğul değil bende sizin düşündüğünüz gibi. Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Geçmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşında ergen bir erkeksin ve aklından hiç bir şey geçmiyor inandım tm Yorumla SadeceErenn +1 yıl Baya baya geçmiyor. En fazla fiziği iyiymiş kötüymüş yorumlarım içimden Yorumla
Freudunkuşu Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Daha çok üniformalılarda geçiyor hemşire vs gibi 0 0 Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. İsrer istemez evet. 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 😂 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. He geciyoo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Evet bütün erkekler yürüyen hayvan çünkü 🤣 Mantıklı geliyor mu sana
Evet.
O zaman öyle demekki
yo kaymıyor. fantezi falan da kurmuyoruz. mağaradan çıkmadık sonuçta.
Kanka yalanına sokayım ben kız halimle bakıyorum sen bakmıyorsan gaysin kusura bakma.
sen abazasın ondan öyle :) yokluktasın
Tm kanka ben abazayım sende gaysin :)
abazalığını gidereyim istersen. ne erkeklere ne kadınlara bakmazsın , aklını yormazsın. hem dediğin gibimiyim test etmiş olursun :)
Gayler ilgimi çekmiyor canım ya :)
gay Değilim merak etme :)
Herks yok mok demiş yalan her kadın değil ama mutlaka olanlar oluyor kimse kendini kandırmasın
Tabi ki arkasına göğsüne falan bakarım, seks aklıma gelir
Türkiye'de hayatında kadın memesi ellememiş abazan çok.
Bana güzel olduktan sonra her turlu fantezi geçebilir ama benim fantazmi istermi bilemem 😊
Yalana gerek yok evet kayıyor. Eve gelince bile çıkmıyor bazen akıldan. Eşimle seks yaparken düşündüğüm olmuştu
kendini bilen için değil o sapıklar öyle düşünür
İnsanlık hali neden olmasın mk?
karşılıklı olursa zevk li olur
Tabiki aklımız kayıyor, aklımızdan fanteziler geçiyor, zaten geçmiyorsa problem var demektir :))
Her açık giyinen kıza fantezi yapacak olsak eve gidemeyiz abartmayalım
Fiziği güzelse dedim
Olsun fizik kimya da olsa biyoloji de olsa yetmiyor artık hayat eskisi gibi değil ya
Ben kız halimle bakıyorum inanmıyorum bakmıyorum diyenlere :))
Sadece bakıyorum o an nasıl fantezi geçsin ki
Offf sen ne diyorsun hemde nasıl
Evet kayıyor bir çok fantezi geliyor 😅🤣
Evet çoğu zaman öyle
evet maalesef geliyor
Hayır. Çok ender olur.
Tanımadığım biri hakında kurgu yapmam kafamda.
Tanıdığın kişiler hakkında yapıyorsan daha kötü mk
Çoğul değil bende sizin düşündüğünüz gibi.
geçmezse ölmüşüm demektir.
Geçmiyor
20 yaşında ergen bir erkeksin ve aklından hiç bir şey geçmiyor inandım tm
Baya baya geçmiyor. En fazla fiziği iyiymiş kötüymüş yorumlarım içimden
Kesin geciyordu
Daha çok üniformalılarda geçiyor hemşire vs gibi
O göte bülbül öte gibi mi
Bakmıyorum mümkünse
İsrer istemez evet.
Evet 😂
He geciyoo
Büyük memelilere özellikleee