Dün dayanamadım tutamadım kendimi saçımı çek diyorum yumuşak çekiyor boğazımı sık diyorum sıkmıyor bağırdım şok oldu dedi günde kaç kez m@st yspıyorsun? baktım o yapamıyor ben üste çıktım kırk dakikaya yakın inmedin sorunca çok güzeldi dedi ama sesi çıkmadı acaba soğumuş korkmuş mudur? Cezalandırıyor gibi olsun dedim güldü baya ben böyle kız görmedim dedi kelepçe falan sordum çok utanıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet epey istekliymişsin 😃😅 Çeşitli kazalar yaşanıyor çünkü. Boğulanlar mı dersin beli kırılanlar mı dersin, göbek deliği patlayanlar mı dersin. Çok şey olabiliyor. Sert sert hard diyorlar da o kadar sert olsak eğer belini kırarız kadının 😂😂 Bir kere çoğu kadın domalmayı bilmiyor ki 😃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Libidodu yüksek olan aktif olup gir çık yapalım sende öyle dikiş olmaz böyle olur diye anneni içine alıp sert yapmışsın kır adamın annenin ise yapamıyorsa bu adam ne sana tasma takar nede kelepçe takip tecavüz fantasisini yaşatır bari kalcana tokat attimi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. erkek istekli kadın arar. partnerin çok şanslı ama çoğu erkek öyle biri denk geldiğinde apışıp kalır. bknz. şekil1a
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Okurken ben bile duvara dayanarak okudum sen düşün artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkup çekinmemiştir değilmi evdeyken çok daha iyi ilgili konuştu ama dayanamadım ona tokat falan attım niyr bilmiyorum hırçın seviyorum sakin yapılması bana masaj gibi geliyor bi ara küstüm ona yavaş diye istemsiz surat astım ne çok @zgınsın diyor ikimizde akrebiz
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Nesli çok az olan bir türsün, Vahşi istekli Kadın Sevenler derneği tarafından korunmaya alınmalısın bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Yallah cinler yallah, kışkış cinler kışkış, cin çık cin çık cin çok. Ele geçirilmiş gibi o ne öyle😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden 💀
Manyakmısın adamın ırzına geçmişsin tövbe tövbe kudurmuşsun
40 Yorumlagit oğlana resmen tecavüz et sonrada utanıyorum de nekadar ayıp aynısını ben sana yapsam naparsın kimbilir:)
00 YorumlaHoşuna gitmiştir zamanla sana karşılık vericektir sen sekste şitdet seviyorsun benimle tanışman lazım
00 YorumlaOkumakla böyle oluyorsa bı insan kim bilir sen yanında olunca neler olur
10 YorumlaSen nesin öyle yahu. Konuşmak isterim doğrusu.
10 Yorumla
+1 yılBir çok erkek hayal ederi birine nasip olur 😅
00 YorumlaAhh ahh senin gibi gacılar böyle sevgilin gibi yumuşaklara denk geliyor ya ben de buna tutuluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo seni dövmeyince sen dövdün herhalde :D
duvardan duvara çarpılacak türdensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen nıye utanıyorsun onun becerıksızlıgı erkek dedıgın nabza gore serbet verecek sert ıstıyorsa kadınına sert davranacak duvardan duvara
00 Yorumla
+1 yılSevgilin salağa yatıyor bacım
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani çok şaşırdı aşırı utandım bana sokununca ben kendimi bildiğinden çok sakin davrandım bende hastalıkmı bilmiyorum dört kez geldi ben gir kez gelmedim nasıl hoşuma gidiyor hiç bitiremiyorum saat geç olmasa bırakmazdım
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılE neye salağa yatıyo ne tamam :/
Hiçbir şey olmaz hard seviyorsa devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılO biraz daha sakin seviyormuş hiç böyle diyen olmamış ondan utandım zaten ben böyle biraz kostümlü seviyorum bana tasma taksın istiyorum niyr bilmiyorum
Soran+1 yılİşte o biraz misyoner sevmiyor üstte olmayı ben üstte olurum sorun yokta mesela şeyde var sürekli sohbet halinde oluyoruz yani ben böyle korkar diye utanıp pek birşry söyleyemiyorum zaten iki aydır da yapmamıştım gülüyor
- +1 yıl
Sohbet halinde olmak benim pek sevdiğim bir şey değil. Ben biraz sana benziyorum cinsel anlamda sevgililerimde genelde erkek arkadaşın gibi denk geldi genelde ortak kararla çözüyorduk bilmiyorum ben bir şekilde o anları hep yönettim bir süre sonra onlarda deli zevk almaya başlamıştı. Kontrolü eline al bence böyle çözebilirsin
Vahşice seninle sevişmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böylesi bana denk gelmez
00 Yorumla
+1 yılNo no no, kadına şiddette hayır 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel yapmışsın😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılDüşman s*kine düşman s*kine 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi azgınını görmedim , 4-1 bu nasıl skor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöylesi bana denk gelmez
00 Yorumla
+1 yılBen bile korktum.
00 Yorumla
+1 yılKaldırdın sabah sabah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biz ne bilelim senin sevgilin sonuçta
00 YorumlaBen olsam belini kırmadan bırakmazdım seni
00 Yorumla
+1 yılHahahahah helal lan Yusuf'i
00 Yorumla
+1 yılBunları yaptın mı gerçekten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Birçok erkeğin istediği kız :d
00 YorumlaBendekini gör sen korkan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUtanması gereken sen değilsin ki. Sevgilin :)
00 Yorumla
+1 yılKeşke senin gibi sevgilim olsa
00 Yorumla
+1 yılvay be ne hayatlar var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂 adam sexe tövbe etmiştir senden sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılTroll
26 Yorumla
Soran+1 yılAllah kuran kerim çaprsın ne trollü @mk azamaz mıyım
- +1 yıl
Bana öyl3 geliyor
Soran+1 yılAkrep burcuyum
- +1 yıl
Bende🙈🙈
Soran+1 yılErkek arkadaşım da akreppp ama o okadar istekli ddğil gibi ya da şaşırdı birdahakine pasif olup onu izleyeceğim ☹️😞
- +1 yıl
Nasıl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kafalar ama bakireyim gerisini sen düşün 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBize denk gelmez mk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence aranan bir sevgilisin cok mu isteklisin peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArayıpta bulamadığım sevgili tipi 😇
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kadın neden bana rasgelmez
00 Yorumla 👍👍👍
00 Yorumla
+1 yılSen bana denk gelmeliydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Az bile istemissin
00 YorumlaAnı yaşamak isterdim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi