İdrarla boşalma nasıl ayırt edilir. Ben idrar olmasından hep korktuğumdan boşalmayı yaşamadım. Bu yüzden hep eksik kalmış gibi hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Kadınlarda orgazm nasıl olur?
Kadınlarda orgazm ise erkeğe göre daha kapsamlı ve şiddetlidir. Ancak bunun gerçekleşmesi için gerekli uyaranın kadına verilmesi gerekir. Kadınlarda orgazm vajinal ve klitoral olmak üzere iki farklı şekilde gerçekleşebilir. Bu cinsel ilişki veya mastürbasyon yoluyla olabilir. Klitoral orgazm klitorisin uyarılmasıyla, vajinal orgazmın ise vajina duvarının uyarılmasıyla gerçekleşir. Her iki durumda da klitoris sertleşir ve vajinada nemlenme meydana gelir, göğüs uçları sertleşir, vajina dudakları büyür. Uterus ve çevresindeki kaslar orgazm sırasında kasılır. Kadınlarda fizyoljik olarak bir boşalma gerçekleşmediği için kadınlar orgazm olmadıklarını düşünebilirler. Yaşanan cinsel ilişkiye göre orgazmın şiddetinin değişmesi bu durumun sebebidir.Umarım faydası olur size.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhabalar öncelikle hayırlı geceler hanımefendı nasılsınız iyisinizdir umarım?
Kadında boşalma erkek bireylere göre daha geç ve daha şehvetli olur kadındaki boşalmayı böyle idrar atar gibi düşünmeyiniz kadınla boşalma adeta kendinden geçmektir diyebiliriz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
+1 yılÇişini yaptıktan sonra seks yap. Kendini rahat bırak kasma ne varsa boşalt gitsin havlu al istersen yanın boşalmadıktan sonra seks yapmanın bir anlamı yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kasılma ve gevşeme şeklinde oluyor kadında da erkekte de aynı. bu gevşeme sırasında idrar kasları da koyveriyor kendini tabi. yinede boşalırken kaçıran bir kadın erkeğe cazip gelebilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eşin senin titreyerek bosaldigini vajinanin kasılmasindan anlar. Bol keyifler
00 YorumlaBoşalma dediğin zaten idrar gibi çıkmıyor :D
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi farklı ve kadınlar bosalmazlar orgazm olurlar
00 Yorumla
+1 yılSen çok film izlemiş sın kadın boşalırken bşey fışkırmaz merak etme
00 YorumlaEğer gerçek orgazma ulaşırsan o an idrar yapma şansın olamaz zaten. Sıkıntı yapma. Aklına bile getirme. Tamamiyle orgazm olmaya odaklan hiçbir problem olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ama şimdi sen kasılınca hemen bırakırsan boşalma olmaz. Ara verip devam edersen de idrar gelmesi gayet doğal. Çoğu kadın kasılınca rahatladım zanneder ama boşalma olmaz genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarda o fışkırma ile boşalma genelde mesaneye yapılan baskı ve zevk ile idrarın fışkırması. Diğer boşalma normal ıslanma gibi oluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın boşalmaz, orgazm olur. Sadece ilişkiyi kolaylaştırmak için sıvı salgılar. Islanmak tabir edilen şey olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. duşta yap o zaman idrar olsa bile sorun olmaz doya doya yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu Yaşamana Yardımcı Olabilirim istersen Ayrıntılı Yazabilirim...
00 Yorumla
+1 yılBi doktor olarak anlatırdım ama burada orta yerde olmaz
00 Yorumla
+1 yılBosalirken ki sıvı ile idrar sıvısı farklı renkler birde bosalirken idrar deliği kapanır kadınlarda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİçinden geldiği gibi yap bence 👍
00 Yorumla titrersin kendinden gecersin anlarsın
00 Yorumla
+1 yılIdrar gibi his gelir Zaten
00 YorumlaSen eksik bir insansın, yetersiz Ulvi
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olur böyle bitkin halde olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik anında idrar gelmez.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO an idrar gelmez korkma
Oral denedinmi?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFışkırarak boşalma idrarla olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Boşalma idrar gibi gelmezki
00 Yorumla
+1 yılAkış farkı
00 Yorumlasal gitsin
00 Yorumla
+1 yılYaşa?
00 YorumlaTitrersin
00 Yorumla
+1 yılDaha yoğun ama 🙄
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı