Bir kızın en değerli hazinesi bekaretidir kültürümüzde. Siz hanımefendiler, bir erkeğin sözüne bakarak nasıl en değerli hazinenizi verebiliyorsunuz? Yahu yaşanmış sayısız örnek varken erkeğe güvenip de birlikte olmak saçmalık değil mi? Önce biriyle yatıyorsunuz, sonra da erkek istediğini alıp da doyana kadar kullanıyor ve bırakıyor. Sonra da yeni bir ilişkiye başlayınca bakire olmadığınızı duyan erkek seviniyor çünkü ''açık kapı'' gözüyle bakıyor ve o da kullanıyor. Onunla yaptıysa benimle de yapar diyor ve ilgisi o noktaya kayıyor. Bu böylece her ilişkinizde devam ediyor ve yaşınız otuz olup da yanınızda kimse kalmıyor, bakire olmadığınız için erkeklerin çoğu sizi sadece yatak odası süsü olarak düşünüyor. Evlenelim dedikleriniz ise yine bu sebepten hevesini alınca çekip gidiyor. Hiç öyle kimse demesin ki bekaret önemli değildir diye zira komik oluyorsunuz. Bekaret önemli değilse bunca kız neden parasını harcayıp sağlığını da riske atarak diktiriyor? Önemsiz bir şey için kimse ameliyat olmaz. Demek ki bekaret önemlidir ve evlilik için bir kriterdir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka iyi guzel hos yazmissin söylediklerinde haklısın ammma sen bakir misin acaba? :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bırak cinsel ilişkiyi, el ele bile tutuşmadım. Ölümüne nefret ediyorum zinadan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih meselesi. Ben Herseyimi eşimle yasadım bundan memnunum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEn zengini bir kızın kalbidir. bekareti değildir.
10 Yorumla
+1 yılAdam gibi adam ya
Çok haklısın katılıyorum söylediklerine
10 Yorumla
+1 yılBende öyle düşünüyorum ve bu yüzden anal oral herşeyi yapıyorum ama bakireliği kimseye vermem. Bakirelik kutsaldir
14 Yorumla- +1 yıl
Evet bakireyim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret tercih meselesidir ama bu devirde or*puluk p*zdvenklik daha fazla ilgi çekiyor kim takıyorki böyle şeyleri artıkk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklere de soruyormusun bir kadına güvenip nasıl cinsel ilişkiye giriyorsun diye?
06 Yorumla- +1 yıl
Kültürümüzdeki çifte standarda göre erkeğin elinin kiridir.
Cevap sahibi+1 yılBunu düşünen erkek bizzan kirin ve piskigin ta kendisidir
Cevap sahibi+1 yılBizzat*
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl bir zihniyet gerçekten nasıl olur da böyle düşünürsünüz şaşıyorum. Kadın ve erkek ikisi de zevk seksten alırken nasıl olupta birinin diğerini kullandığı firki aklınızdan geçebiliyor?
Cevap sahibi+1 yılseksten zevk alırken*
- +1 yıl
Çifte standart zaten ahlaksızlıktır. Erkeği de kızı da korusun kendini.
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek için bekatet önemli değil iken kadın için aynı sartin olması saçma geliyor tabiki birsehler yaşayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"bir kadının en değerli hazinesi bekaretidir" şu ifadeye bak hele. herhalde bir insan bundan daha fazla küçümsenemezdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireyim ama evlenıcek adam bulamıyorum bakıreyım dıye de evlilik gozuyle bakılmıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
O bakmayan adamlardan zaten size hayır gelmez.
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bazen kendimi sorgulamıyorum degıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiktirdim
118 Yorumla- +1 yıl
O da kötü zira kandırmaktır.
- +1 yıl
Neyi
- +1 yıl
Evlendin mi peki
- +1 yıl
Bulur yamayacağı birini.
Cevap sahibi+1 yılewliyim
- +1 yıl
Bulmuşsun o zaman ama itiraf ettin mi?
Cevap sahibi+1 yılitiraf edeceksem niye diktireyim
- +1 yıl
Sonuçta yalanla kurdun bir yuvayı ve hayrı gelmez.
- +1 yıl
Gizlisin zaten söyle kız 😂
- +1 yıl
Kalici mi diktirdin gecici mi
- +1 yıl
Flep diye bir yöntem varmış, kalıcı diyorlar buna.
- +1 yıl
Eskiler söylemez mi kocana acaba bu büyük bir cesaret
- +1 yıl
Bu arada tesettürlü musun açık mi
Cevap sahibi+1 yıl@bahriye_atasoy34 tesettürlüyüm, hayır söyleyemezler çünkü İstanbul'da okudum memlekete döndüm
- +1 yıl
Sosyal medya kullanmıyor musun öğrenemiyorler mi evlendigini
- +1 yıl
Kalıcı dikim mi yaptırdın, geçiçi mi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne