İlişki sırasında çabuk yoruluyorum ama sert seviyorum mazoşist gibi değil de biraz daha hafif hali sizce de normal mi kadın sert ister mi siz nasıl seviyosunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sizlerin ruh halinde sorun var. sizi öyle köleliğe alıştırmışlar k kurtulamıyorsunuz
yahu sevgi yumuşaklıktır esnekliktir. sert şekilde sevilir mi. bu egoların nefretin kinin boşalmasıdır. azıcık akıllı olun doğanıza göre davranın saçmalamatın
ayrıca doktora gidin şu ruh halinizi düzeltin.06 Yorumla- +1 yıl
Bu fanteziler tamamen normal. Çoğu kişide var.
- +1 yıl
@unlimitsoren
çokluk referans değildir. esas alınamaz.
biliyorsunuz bilimde hep ilk doğrular tek kişi biliyor kalanı yanlış biliyordu
mesela dünyanın yuvarlak olduğunu mö.500 yılında ilk pisagor söylemişt. ona deli dediler dünya düzdür öküzün boynuzundadır dediler.
ama dünya yuvarlak. tüm insanların düz zannetmesi gerçeği değiştirmedi.
ben size bilimsel olarak konuşuyorum. sağlıklı ruha sahip insanlar soft sevişir hard değil
akla da mantığa da vücut yapısına da uymaz çünkü
yaratıcı sistemi soft ve sevişem odaklı bir sisteme göre yaratmış. soft sevişmede tüm stresler gider ve asla yorgunluk olmaz tam tersine huzur ve dinlenme olur.
hard seks ise esasen erkeğin egosun okşayan erkeğe hizmet eden bir davranıştır. kadını çok yorar canını yakar strese sokar ve yorar
cinselliği allah yaratırken strese bağlı hastalıklardan korumak ayrıca kalp ve damar sağlığını düzenlesin diye yarattı. hard seks tamamen sağlığa zararlıdır. zararlı bir şeyi isteyen acaba sağlıklı bir akıl ve ruh sağlığına sahip midir. - +1 yıl
Ben dövülüp sövülmek istiyorsam peki?
- +1 yıl
@unlimitsoren
dedim ya doktora git. bu normal insana uygun bir istek arzu değil
senden sorun var - +1 yıl
Bende sorun varsa sorunu olan bir ben değilim. Tanıdığım hemen hemen herkes sert seviyor. Rıza ile yapılan şeyleri hastalık gibi göremezsiniz.
- +1 yıl
@unlimitsoren
arkadaşım ben bilimsl konuşyorum sen kişisel yorumunu yapıyorsun
insanlar gönül rızası ile intihar ediyor normal mi
insanlar gönül rızası ile memelerinin uçlarına çivi çaktırıyor. normal mi.
abuk subuk halinizden haberiniz yok. ben size yo gösteriyorum ama siz itiraz ediyorsunuz. ne haliniz varsa görün bana ne yahu
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar genelde sert sevmezler! Vajinada yogun zevk almak icin daha soft girip çıkışları severler bence! Çünkü vajina içindeki tırtıklı etlerindeki penis sürtünmesini daha yogun ve uzun uzun hissetmek için slow dokunuşlara ihtiyac duyarlar! Ama orgazm başlangıcında bu durum değişir ve sarsıla sarsıla ve hızlı darbeyle orgazm zevkini yaşamak tek düsünceleri olabiliyor genellikle ;) Daha da detay veremem buradan, sohbet için beklerim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir şey varsa oda sevişmek bazen sınırları aşmak bazen o dili kıza vermek istediği gibi kullandırtmak bazende o dilin sadece hissettireceği kadar sert olması ama sanırım sen bakiresin ilerisini biraz kenara bırakıp sevişme içerikli bişilerden bahsetmek gerek
00 Yorumla
+1 yılKadınlar zaten sert sever soft isteyen hiç denk gelmedim genelde yavaş derler az yavaşlayan kendileri harekete geçerler benim tecrubelerimden serti çok seviyor kadınlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
42Cevap
Sert seviyorum ve vajinam dar olduğu için sonrasında oturmakta zorlaniyorum hatta 2. İlişkide bile ne kadar ıslak olursam olayım girerken zorlaniyor
113 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşlangıçta soft sonrasında sert. Moralim bozukken ve aşırı duygusalken de soft. Ama 10 15 dk falan. Sonra sert. Yani normalde sert seviyorum anormal durumlarda beni asıl halime çevirecek kadar soft yeterli 😜
96 Yorumla- +1 yıl
Voovv ozeti yetti beeh
Cevap sahibi+1 yıl@Akrep1112 böyle kızlar nerde sana soyliyim mi , sevgilileri pic çıktıktan sonra erkeklerle küs bı halde evde 🙄 en azından ben öyleyim
- +1 yıl
Bizim sucumuz ne biz evde televziyon izlioduk
Cevap sahibi+1 yıl@Haddibakalım benim de suçun yoktu tatlıs ama aldatıldım. Kandirildim. Sonra da küstüm. Belki hala bı umut vardır bende ama çok zaman gerek.
- +1 yıl
Birlikte atlatabiliriz biraz dertleselim gel
Gizli Üye(18-24)+1 yılSert olsun bütün öfkesini hıncını benden çıkarsın isterim.
124 Yorumla- +1 yıl
Kaldımı böyleleri
Cevap sahibi+1 yıl@Akrep1112 Evet acımadan tokatları bassın istiyorum.
+1 yılGayet normal. Bende sert yapmayı, şiddet, tokat, şaplak, hard, kelepçe, Kırbaç, küfür, hakaret, köle ve saçları elime dolamayı çok severim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben soft başlar gittikçe sertleserek kadının musadesine bağlı istediği herseyi yapar defalarca bosalmasını sağlarım kendine şeyine güvenen var mı
00 Yorumla
+1 yılSert sevmek ve istekli olmak kötü birsey degil ki. Soft başlayıp sertlesen seks her zaman daha zevklidir
00 Yorumla
+1 yılSofrt ile başlayıp hard ile bitmesi kadar mükemmel bir şey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin de istediği bu genel olarak değil mi
- +1 yıl
Kimisi direk hard sever ama benim için dediğim şey çok iyi
- +1 yıl
Ama değişiklik gösteriyor sabah seksi olduğunda soft başlayıp soft bitmesi çok iyi geliyor
+1 yılSert, partnerim yok ama görüştüğüm olursa sabaha kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHafif romantik olsun belki ileride hard olabilir yani yacastan hizliya
00 Yorumla tanıstıgım butun kadınlar yavastan hızlıya sevıyorlar xd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla yanlış anlama yaşım küçük bakirim o yüzden soruyorum. Penisim 13 cm cinsellikte bir sorun yaşar mıyım sence? Sen bu boyda kalın bir penisten zevk alır mısın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSoft yumuşak başlayıp sert bitiriyorum 2 3 kere yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılS. e. k. s dedi mi soft ile başlayıp sert ile devam etmeli. Deponun dibine kadar sürmeli içine içine.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. saç çekmeyi popoya şaplağı erkek icat etmemiştir zaten diye düşünüyorum. ah bu kadınlar yok mu az değilsiniz he.
00 Yorumla
+1 yılSoft başlayıp sert devam etmek sert bitirmek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSerttt serttt ağlatan çıkmadı
137 Yorumla
Soran+1 yılO duyguyu yaşamanı isterim🥲
- +1 yıl
Ağlatırım sabaha kadar ama öyle deme
- +1 yıl
burada arıyorsan yanlış yerdesin! reelde ağlama garantisi veren birini tanıyorum boxerımda geziyo benle :)
- +1 yıl
Hayvan gibi olurum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert sevmeyen bir ben kaldım. Herkesin sevişmesi dayak üzerine kurulu artık.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside olmalı..
00 Yorumla
+1 yılYerine göre pozisyona göre sertlik softluk değişim gösterir, yeri gelir soft fakat sertte severim kalın büyük aletimle inleterek keyif veriyor.
00 Yorumla
+1 yılEnerjimize bağlı olabilir
62 Yorumla- +1 yıl
O anki enerji çok önemli... Zaten zevk arttıkça daha da dibe vura vura , kadını sarsacak hızda seks oluşuyor zaten :P
- +1 yıl
Biliyorum nasıl sevdiğini 😊
+1 yılKarşımdaki kadının isteğine bağlı ona göre ritim uygularım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. sert sevmiyorum, çok sert seviyorum
00 YorumlaSert güzel ama çok da hayvanca olmadan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O anki psikolojiye bagli ve partnere tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sert iyidir güzel domalıyorsa kadın...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılYumuşak sert yumuşak sıralama bu
00 Yorumla Yavaştan serte
00 YorumlaÖnce soft, sonlarda Hard severim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Düzeyinde sertlik iyidir
00 Yorumla
+1 yılSert seksin hastasıyım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duvara vurmayı seviyorum 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Soft başlayıp hard bitirmeyi seviyorum 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSoft başlayıp sert bitiriyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişki yaşamadım henüz
32 Yorumla- +1 yıl
Kiyamam neden
- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılSemsert seviyorum 😋
62 Yorumla- +1 yıl
yavuzun yaşadıkları tarif edilemez zaten ;) Immmmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim canim tatli
22 Yorumla- +1 yıl
Tatlı cana tatlı şey lazım
- +1 yıl
O an işler değişiyor ama sanırım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKademeli olarak artması daha çok hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılSertce bagirta bagirta. Yaptiklarima bayiliyor
00 Yorumlasert
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSert yapmaya bayılıyorum ayrıntılarını anlatamam
00 Yorumla
+1 yılPartnerin çok şanslı bence
00 Yorumla
+1 yılHer türlü
00 Yorumla
+1 yılHafif sonra sert
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoft bazen
00 Yorumla
+1 yılSoft
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHafidi
00 Yorumla
+1 yılHafiften serte daha güzel
00 Yorumla
+1 yılsert ve kufurlu yaparım gennelıkle super oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sert candır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılSert.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsert sevilir genelde
31 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar sert seversin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarışık
00 Yorumla
+1 yılSert severim
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarında sert sevmesi erkeğin gözünde istekli biri olarak mı gösteriyo sence
- +1 yıl
Evet daha çok zevk veriyor duvardan duvara vuracaksin
+1 yılSert severim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem