160 kızla 170 kız arasında çok fark olur mu seks açısından
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayalimdeki kız 1.55 terminatör gibi kadınlar zor oluyor ya o yüzden kısa seviyorum denendi :)
123 Yorumla
Soran+1 yılNiye zor oluyor abi
Cevap sahibi+1 yılBoyu uzun heleki balık etliyse bilmiyorum belkide benim tecrübesizliğimden kaynaklanıyordur fazla pozisyona giremiyoruz ama kısa boyluysa daha güzel olur :)
Soran+1 yılSana bir şey sorabilir miyim? Senin penisin kaç yaşına kadar uzadı? Abi valla benim için çok önemli
Cevap sahibi+1 yılDikkat etmedim hiç 22 den sonrası penis boyunu kafama taktım öyle bir takıntım yoktu cinselik hayatımda bazen oluyordu ama memnundum yani sonra bu penis muhabbeti cm muhabbeti oldu psikoloji bozuldu. Uzaması için ergenlikte dikkat etmek gerek sağlıklı beslenmek penise faydalı bitkiler yiyecekler sarımsak gibi şeyler tüketmek gerek sigaradan uzak durmak gerek erken uyumak gerek gelişim için stres sıkıntı kiloya dikkat etmek gerek. Mesela ben kötü bir ergenlik geçirdim sıkıntı stres sigara alkol uyuşturucu düzensiz beslenme düzensiz uyku sürekli sabahlıyordum uyumuyordum uykum gelince uyuyordum vücuduma zarar veriyordum yani penis aklımda değildi şu an 24 yaşındayım ve penisim 15 cm Türkiye ortalaması diyorlar bilemiyorum ama sağlıklı biri olsaydım 17 den uzun olacağını düşünüyorum hepsi sağlık.
Cevap sahibi+1 yılAnasını satayım ne kadar uzun yazdım gelmedi mi
Cevap sahibi+1 yılHay mk ya
Cevap sahibi+1 yıl20 ye kadar uzadığını söylüyorlar knka ergenlikte sağlıklı beslenmek düzenli uyku kiloya dikkat etmek çok önemli mesela ben bunların tam tersini ve en kötüsünü yaptım şu an 15 cm sağlıklı bi erkek olsaydım 17den uzun olurdu düşünüyorum.
Soran+1 yılAbi geldi allah razı olsun. Ben bu sene yks sınavına hazırlanıyorum ( yaşımı hesap edersin). Kilo sıkıntım var 180 boy 98 kiloyum. Penisim çok kısa 9.5 cm. Sigaram felan yok. Bu aralar daha düzenli uyuyorum ama. Doktorada gideceğim onun dışında sence daha gelişir mi? Kilo vermeye başladım abi penis boyu takıntımdan. Kafayı yiyeceğim bütün gün düşünüyorum penisimi stres büyümesini kötü etkiliyor. Ama bütün gün aklımdan çıkmıyor. Üniversite sınavınada hazırlanıyorum bir yandan sabah akşam derslerde otobüste penisimi düşünüyorum evde sürekli kavga var kafayı yicem gerçekten fen lisesi kazandım şu sınava odaklanıp kazanmak istiyorum bu evden kurtulmam lazım. Ama penisimi taktığım için ders çalışamıyorum abi ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
Soran+1 yılPenisim o kadar Kısaki erkek bile sayılmam ben çok kötü hissediyorum. Kendini kadın yapan travestilerde bile daha fazla penis var. Sence 30 kilo versem düzenli beslenip uyusam. Bu yaştan sonra uzar mı?
Soran+1 yılAbi orada mısın lütfen bir cevap ver kimseye derdimi anlatamıyorum
Cevap sahibi+1 yıl98 çok fazla zayıfla yemeği ekmeksiz yemeye çalış 70 lere in 12 cmye kadar çıkacağını düşünüyorum çünkü kasık bölgesindeki yağlar penisin boyunu kapatıyor ben 67 kiloyum kasık bölgemde yağ var seninkini düşünemiyorum bile. Spora başla maddi durumun varsa fırsatın yoksa evde sadece plank hareketi ve mekik çalış göbeği çabuk eritir vücudunada faydası olur diyecem 12 cm olsada yine mutlu olmazsın mk ben 15 cm ile psikolojimi bozuyorum küçük diye zayıfla faydasını görürsün sonra ameliyat ol ya atarsın ya batarsın mk bu dönemde kızlar penis boyuna çok önem veriyor zamane kızları işte ameliyat ol ilk önce zayıfla bunu kafana tak ben zayıflayacam anasını satayım de
Cevap sahibi+1 yılBurdayım kardeşim anlatabilirsin bana
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen erkeksin adam gibi adamsın lan kendine gel doktorlar herşeye çare buluyor psikolojini bozma başla mücadeleye
Soran+1 yılAbi kilo vermeye başladım zaten. Ergenliğimi daha iyi geçirmeye çalışacağım belki biraz işe yarar. Sonra dolgu felan yaptırırım sanırım
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç ki knka ergenlik bitmedi mi hala
Soran+1 yılAbi haftaya pazartesi kan testi yaptıracağım testesteron ve östrojen seviyesine baktırmak için. Sıkıntı varsa hormon kullanman belki işe yarar
Cevap sahibi+1 yılSağlıklı günlerin olur inşallah kardeşim
Soran+1 yılAbi bu sene yks sınavına gireceğim ( yaşımı yazarsam site kaldırır). Boy uzamam hala devam ettiği için ergenliğim bitmedi sanırım. Sakallarımda tüy gibi hala kıl kökleri belli değil
Yüzümde çocuk gibi. 9. sınıf biterken ergenliğe girdim sanırım
Cevap sahibi+1 yılBende tüysüzdüm o yaşlarda sakalım yeni çıkmaya başlıyor hala yanaklarımda olmayan tüyler var genital bölgede kıl var mı
Soran+1 yılVar abi
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyorum takip et beni
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılniye vermesin ne alaka
11 Yorumla
Soran+1 yılUzun kızın bacağı uzun ya daha çok zevk verir diye düşünüyorum
+1 yılTabikide olur kafasına değer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevk almanın boy ile alakasını göremiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeynini kullanarak sormuş olamazsın bu soruyu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır uzun boylu kızların uvuzlarıda daha büyük ya. Mesela bacağı götü daha büyük olur diye dedim
Kisa kiz kucakta cok iyi olur ben 188 boyundayim
00 Yorumlaistediğin gibi pozisyona sokarsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam