Sizce bizde yanlış olan şey ne?

Arkadaslar az önce sevistigim erkek saçma bir sebepten dolayi gitti. Şöyle anlatayım bizim ikinci görüşmemizdi biz ilkte sevistik iste kahve ictik vs. Sonra eve geçtik neyse bugünde ikinci görüşmeydi. Yine seviştik her şey cok guzeldi harika gidiyordu sormak adetim değildir kimseyi de darlamam acikcasi ama ona sordum biz neyiz ne olabiliriz senin fikrin ne tarzinda gibi. O da durdu gecistirdi beni. İşte takilmaya getirdi ben de yediremem kendime o muamele hosuma gitmedi kenera çekildim yattim ama durum sadece bu da değil takilan erkekler bilirsiniz ki sevistikten sonra degismeye baslarlae bunu onda gozlemledim vs. Daha cok sey yakaladim kendini ele verdi. Ben de yataga yattim arkamı döndüm iste basta noldu ya falan dedi öyle kendince güldürmeye calisti beni sonra geldi koltuga geçti sigara yakti tuhafsın anlam veremiyorum dedi sürekli. Bende ona kendimi en net sekilde ifade ettim ortaya agirligimi da koydum bana dedi sey kendini o şekilde sergiliyorsun eve çağırdın cevabini verdigimde lafi degistirdi kacicak yeri kalmadi yani tam da tahmin ettigim gibi çıktı gitti bende tamam dedim ama gidersen bir daha benimle gorusemezsin dedim. Tehdit etme beni gercekten seni akilli sanmistim ama 15 yaşındaki cocuk gibisin. Bu hareketler cok soğuttu beni vs. Dedi. Yani iyi yapmışım sorarak biseyleri görmek lazim. Ama benim yanlisim neydi var miydi? Tek hata sevismek mi yani.

Sizce bizde yanlış olan şey ne?