Arkadaslar az önce sevistigim erkek saçma bir sebepten dolayi gitti. Şöyle anlatayım bizim ikinci görüşmemizdi biz ilkte sevistik iste kahve ictik vs. Sonra eve geçtik neyse bugünde ikinci görüşmeydi. Yine seviştik her şey cok guzeldi harika gidiyordu sormak adetim değildir kimseyi de darlamam acikcasi ama ona sordum biz neyiz ne olabiliriz senin fikrin ne tarzinda gibi. O da durdu gecistirdi beni. İşte takilmaya getirdi ben de yediremem kendime o muamele hosuma gitmedi kenera çekildim yattim ama durum sadece bu da değil takilan erkekler bilirsiniz ki sevistikten sonra degismeye baslarlae bunu onda gozlemledim vs. Daha cok sey yakaladim kendini ele verdi. Ben de yataga yattim arkamı döndüm iste basta noldu ya falan dedi öyle kendince güldürmeye calisti beni sonra geldi koltuga geçti sigara yakti tuhafsın anlam veremiyorum dedi sürekli. Bende ona kendimi en net sekilde ifade ettim ortaya agirligimi da koydum bana dedi sey kendini o şekilde sergiliyorsun eve çağırdın cevabini verdigimde lafi degistirdi kacicak yeri kalmadi yani tam da tahmin ettigim gibi çıktı gitti bende tamam dedim ama gidersen bir daha benimle gorusemezsin dedim. Tehdit etme beni gercekten seni akilli sanmistim ama 15 yaşındaki cocuk gibisin. Bu hareketler cok soğuttu beni vs. Dedi. Yani iyi yapmışım sorarak biseyleri görmek lazim. Ama benim yanlisim neydi var miydi? Tek hata sevismek mi yani.
Sevişir sevişmez ''biz şimdi neyiz?'' gibi aptal bir kezban sorusu sorarak en büyük yanlışı yapmışsın zaten.
Ben olsam direkt giyinir giderdim, o yine koltukta sigara yakarak seni adam yerine koymuş, sabrına hayran kaldım lavuğun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani sorarken açıkçası bende söyledim o sekilde algilanmamasini ben anımı yaşarım problem yok zaten maceraciyiz problem değil olay şu benim iyi niyetimin farkli bir noktaya cekilmesi
En İyi Cevaplar
+1 yılUzak dur bence onun gözünde kullan atisali zayıf bir kadınsın hemen her şey elde edilen biri olarak görmüş ve seninle sadece o mevzuda bir olmak için yanına gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bugün farkettim soyledim yuzunene soylicegini bilemedi biliyor musun o kadar komik durumdaydi ki sonra toz oldu lavuk
- +1 yıl
Öyleleri yanlış anlama yapar yapar sonra temiz olsun der önce geçmişine bak ki dileğin doğru olsun boş ver hayat şerefsizlere dolu
Soran+1 yılDoğru katılıyorum
- +1 yıl
🤗🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İlk randevuda yatagina girersen seni hafif gorur tabiki. Bide ben basit kiz degilim ayaklari yaparsan hepten tiksindirirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYani basitlik yatakta bitmiyor ya o imaji bana ilk bulusmada cizdi fatkli olduğunu düşünmüştüm isler boka sardi neyse ki toz oldu boyleleri hızlı gider hizli gozden kaybolur sıkıntı yok bana yenisini buluruz biri gider biri gelir zaten burdaki amcta birseyleri paylasarak rahatlamak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni hafife almış, değer vermeyi hiç düşünmemiş, sen de aksini göstermişsin. İşine gelmemiş, bence kendin için iyilik etmişsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılAmacı uzaklaştırmak onu da başarmış takılma amaçlı senin özgüvenini kırmış hareketleriyle
04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum güzel yere degindin
- +1 yıl
Güçlü bir kadınsın bence ona iyi bir ders verebilirsin bir çok yöntem var
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama hızlı gelen hızlı gözden kaybolur onunda o hesap rengini belli etti toz oldu ders vermem gerek yok çıktı hayatımdan girmeden umursamam
- +1 yıl
En güzeli o zaman takip etmeni isterdim
boş ver sen rüzgarsın sen esersen çok yaprak sallarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani sevismeseydin sevisinceye kadar sevgili olurdu sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElde edememiş ya keşke başta koysaydın ağırlığını iş bittikten sonra demişsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYani evet orada anı yasamak istedim fatkli bir karakterdi sonradan biseyler olur dedim ama is o noktaya cekildiginde bu yapilan bi saygisizlikti o sekilde koydum ona da sartlar uymadi kendini ele verdi sonra gitti toz oldu komik gercekten ama geçer
Cevap sahibi+1 yılErkekler elde edemediğini istermiş avcı ruhu olduğu için ben hep bu söze inanırım kadının aşık olması inan hiç bir yere vardırmıyor sadece acı çektiriyor erkek aşık olacak herşeyi yapacak kadın da zamanla o adama aşık olacak olaylar böyle yürüyomuş
Soran+1 yılSana katılıyorum
+1 yılOnun da tek hatası dürüst olmak.
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşta dürüst olmadı ben açık olmasini beklerken o olmayinca ben bi koseye çekildim ve sonrasinda agirligimi koydum biz kadınlar hassa ruhluyuz oksasinlad saygi gostersinler isteriz
- +1 yıl
Adam aşığım sana evlencez deyip istediğini alıp gidebilirdi. Dürüst adammış helal olsun
Soran+1 yılSevgiliyiz gibi yaklaştı ama aramizda karim kocam sakalsmasi da vardi onu ciddiyetini sakasini da biliyorduk en nihayetinde merak etme sen ben çok gördüm ettim ondan relaxim bilirim yani
- +1 yıl
Bilemiyorum ama bence dürüst davranmış niyetini ortaya koymuş
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nikâh mı kıyması gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılAyy ne nikahi yahu. Macera yasamisiz amaç belli. Olan sey niye dürüst değil bana karsi sonra iş ciddiye bindiğinde kendini ele verip soylicek biseyi kalmadiginda sararip toz olmasi
Soran+1 yılValla öyle herkes hayatima giremez sınırları ben belirlerim isteyen istedigini anlasin
Sende bir daha görüşme
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki asla dedim zaten o çıkarken şimdi gidersen bir daha beni goremiceksin
+1 yılAcele mi ettin sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılYani şöyle kendisi ikinci buluşmada partiye gidelim dedi o partinin sonunda olucakti zaten illaki o yüzden ilkinde gelisti
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer