Cinsel Yaşam Sevgilimin penisi neden bana kalkmıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Pipisi bana kalkmıyo 5 dk da bosalıyor napacam boyle hasret kaldım içime almaya Sevgilimin penisi neden bana kalkmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Erken boşalma sorunu var ya da aşırı heyecan yapıyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Be heyecanı 11 kız s kmiş ilk sanki bi de bi tek sende oldu dıyo etkilenmıyo benden demi Yorumla mur_aat +1 yıl Yalan söylüyor İlksen de oldu diye. Erkekliğe bok sürdürmüyor. Saçmalıyor hava atıyor sana Yorumla Soran +1 yıl İlk degıl ondan eminim ama neden böyle ya Yorumla Soran +1 yıl Heee pardon yanlış anladım Yorumla mur_aat +1 yıl İlk olmayabilir ama sen de bu sorunu yaşıyorsa diğerlerinde de yaşıyor Yorumla Soran +1 yıl Yav napacam ben ya içimde 5 dk kalıor delı oluyorum of Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle dıom bılmıyorum dıyor Yorumla Soran +1 yıl Burdan anlat Yorumla mur_aat +1 yıl neyse anlatamam burdan Yorumla mur_aat +1 yıl Senin seviyene inip ağzımı bozmak istemiyorum o bahsettiğin şey sensin aslında. Öyle olmasan seni beceremeyen şapşal sevgilini gelip burada sormazdın Yorumla
Asil-Asiltürk06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Zor bir durum şöyle hasret kalan denk gelmediki olan kımet bilmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl CIRKINSIN demekki ondandir haha bende artik kizlara ilgi vermiyorum kudursunlar p. ic olmak orsb ccugu olmak en guzeli kizlara karsi haja 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Puhaha aglaa Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sende hiç inmeyen birisini bul ama kızı penisten daha fazla mutlu edecek başka şeyler var bunu bilmen ya da yaşaman gerek 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bi seni görmek lazim sorun kimde 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. 5 dk çok bile sana fghhj 0 1 Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Niye küfür yedim şimdi dghjj Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Oyuncu değişikliği yap 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Benden etkilenmıo mu Yorumla Oxseli +1 yıl Bize de senin gibi biri denk gelmiyor şansa bak Yorumla Soran +1 yıl Etklılenmıo yani Yorumla Oxseli +1 yıl Etkileniyor belki ama iş kalmamış nonda Yorumla Soran +1 yıl Ağa 23 yasınd a nasıl kalmaz ya az masına az ıyor ama boyle napacaz Yorumla Oxseli +1 yıl Dedim ya oyuncu değişikliği Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaldır sende 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyo Yorumla centilmen0007 +1 yıl Ağzına al Yorumla Soran +1 yıl Tm 5 dk kalkıp bsoalo Yorumla centilmen0007 +1 yıl 2. Dede mi aynı Yorumla Soran +1 yıl Aynı Yorumla centilmen0007 +1 yıl O zaman başkasını bul yetmiyorsa Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Eşinmi 0 0 Yorumla
Hakaann999 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Partner değiştir 0 1 Yorumla Hakaann999 +1 yıl dostum cocgu kötü bir şey mi dedim 😀 boş ver git Ömür boyu s! ke hasret kal ne diyim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Değiştirsene anam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yav 😡 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu nolduuu Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İşin zor.. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Napacam benden etkilenmıo mı😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erken boşalıyo.. katetmesi gereken çok yolu var.. Yorumla Soran +1 yıl Benden etkilenmıo mu sadeve sende oyle dedı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden etkilenmesine etkileniyordur ama erken boşalıyor ve boşalınca isteği geçiyor.. bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Abi cokdırcam ya bıktm kafe de o kadına azarak bakıo ama ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin mi bu adam? Yorumla Soran +1 yıl Sayılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cafedeki kadına azsa ne olacak içine giremeden boşaldıktan sonra.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Erken boşalma sorunu var ya da aşırı heyecan yapıyor
Be heyecanı 11 kız s kmiş ilk sanki bi de bi tek sende oldu dıyo etkilenmıyo benden demi
Yalan söylüyor İlksen de oldu diye. Erkekliğe bok sürdürmüyor. Saçmalıyor hava atıyor sana
İlk degıl ondan eminim ama neden böyle ya
Heee pardon yanlış anladım
İlk olmayabilir ama sen de bu sorunu yaşıyorsa diğerlerinde de yaşıyor
Yav napacam ben ya içimde 5 dk kalıor delı oluyorum of
Neden böyle dıom bılmıyorum dıyor
Burdan anlat
neyse anlatamam burdan
Senin seviyene inip ağzımı bozmak istemiyorum o bahsettiğin şey sensin aslında. Öyle olmasan seni beceremeyen şapşal sevgilini gelip burada sormazdın
Zor bir durum şöyle hasret kalan denk gelmediki olan kımet bilmez
CIRKINSIN demekki ondandir haha bende artik kizlara ilgi vermiyorum kudursunlar p. ic olmak orsb ccugu olmak en guzeli kizlara karsi haja
Puhaha aglaa
sende hiç inmeyen birisini bul ama kızı penisten daha fazla mutlu edecek başka şeyler var bunu bilmen ya da yaşaman gerek
sende
Seni mikecek mi yok
bi seni görmek lazim sorun kimde
5 dk çok bile sana fghhj
Niye küfür yedim şimdi dghjj
Oyuncu değişikliği yap
Benden etkilenmıo mu
Bize de senin gibi biri denk gelmiyor şansa bak
Etklılenmıo yani
Etkileniyor belki ama iş kalmamış nonda
Ağa 23 yasınd a nasıl kalmaz ya az masına az ıyor ama boyle napacaz
Dedim ya oyuncu değişikliği
Baskasininkini alir misin peki icine
Ahaha basit kiza bak ya
Kaldır sende
Olmuyo
Ağzına al
Tm 5 dk kalkıp bsoalo
2. Dede mi aynı
Aynı
O zaman başkasını bul yetmiyorsa
Değiştir onu
Eşinmi
Bana gel 18 lik çıtırım ona göre söylim
Partner değiştir
dostum cocgu kötü bir şey mi dedim 😀 boş ver git Ömür boyu s! ke hasret kal ne diyim
Değiştirsene anam
Yav 😡
Noldu nolduuu
Bulbirini
İşin zor..
Napacam benden etkilenmıo mı😒
Erken boşalıyo.. katetmesi gereken çok yolu var..
Benden etkilenmıo mu sadeve sende oyle dedı
Senden etkilenmesine etkileniyordur ama erken boşalıyor ve boşalınca isteği geçiyor.. bu kadar
Abi cokdırcam ya bıktm kafe de o kadına azarak bakıo ama ya
Sevgilin mi bu adam?
Sayılır
Cafedeki kadına azsa ne olacak içine giremeden boşaldıktan sonra..