Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Partnerle bir ön görüşme yap adam güvenilir birimi onu öğren güvenilir olduğundan eminsen iletişime geç birlikte bir yemek yiyin orada efendi uyumlu birisi olduğundan sevişebilirsin. Ön görüşmelerde bazıları çok sert ve seni dinlemeden acımasız dikiş yapanlar var o tür adamlar resmen tecavüz edermiş gibi yapıyor o tür istekleri olandan kaçın. Kolay gelsin hersey gönlünüzce olsun
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru kişi diye bir şey yoktur. Asgari düzeyde seninle ortak hassasiyetleri ve beklentileri olan insan vardır.
Bulmak zor, güvenmek zor.
Ben bile erkek halimle kolay kolay güvenemiyorum bir kadına. Sen sonuna kadar haklısın bu konuda. Değerlendirmek lazım her fırsatı.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle enpati yeteneği yuksek kanka serseri biri olmadiğindan emin ol sadece kendini düşunmemeli diger insanlara nasil davrandiğina bak bilgisi olup olmadığını kontrol et anlayissiz ve fazlasıyla bilgisiz biriyle yapmak cinsel travmalara neden olabilir iyi sec
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılFarkeder mi sen kendini sadece s.. ıtmekk istiyorsun sadece onu da yapacak çok kişi var
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da bi dürtü ve gizlemiyorum istiyorum
- +1 yıl
Bunun için doğru kişiye gerek yok haa şu var belki seni sıkıntıya sokmayacak birisi olabilir onun haricinde hiç bir önemi yokk
Öyle zaman geçirmeden emin olamazsın, bu arada sevişmek mi, cinsel ilişki mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de
+1 yılSana zarar vermeyecek, senin zevk alman için odaklanacak birinin olması ve güvenilir olması şart.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hijyen güven vs zor işler
- +1 yıl
evet haklısın seni çok iyi anlıyorum, ama sadece sana oral yapacak, öpüşüp birbirinize tatlı okşamalarla zevk vermek güzel olurdu
Doğru kişi oldugundan emin olamazsın kimliğini gizleyen sonra perişan olan bir sürü kız var. En az 3 ay arkadas olarak konusmalısın ki tanıyabilesin. arkdas cevresine bak. nasıl çevresi varsa kendi de öyledir.
10 YorumlaKarşılıklı güven, saygı, gizlilik önemli. Ne istediğini açıkça söylemeli. İstekler belli olmalı.
10 Yorumla
+1 yılsadece sevişmek içinse çevrende senden hoşlanan ve mutlaka zarf atan birileri vardır doğru ve düzgün biri oldugunu düşündüğünle bi kaç bulusma sonrası yapabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire isen iyice sulandiracak kayganlastirici kullanacak su bazlı olsun. Pzervatif seçimi ince olsun. Ortam rahat olsun. Onsevisme onemli. Birbirinize karşı anlayışlı olmalısınız. Övünen kaba tiplerden de uzak dur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle o da sizin gibi olmalı direk gel hadi yapalım falan diyenlerden çekinmeni tavsiye ederim. Bende aynı sizin durumunuzdayım ama henüz kimse bulamadım güvenemedim diye bekliyorum. Sende acele etme bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDogru kişi senin kurallarına sınırlarına uyup cokk güvendinin kişi olabilir cunkü seni seninkadar düşünüp aekanda durmalı böyle biride zor cıkar
00 Yorumla Senin aradığın kiriterler neler ona göre yorum yapalım cinsel konuda mi isteklerin var yoksa normal sevgili olarak mi eşit deme sakin
00 Yorumla
+1 yılKimseden emin olamazsın kendinden emin ol akıllı davran ve kendi hazzına odaklan. Güven zamanla olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkmi sevişeceksin ilkse de zor ama uzun süre sevişebilen seni orgazma ulaştırabilen istiyorsun değilmi 5dk da boşalıp bitiren birini istemezsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Beklentilerini yaz bir yere ne karşına çıkan arda bunlar var. I kontrol et
00 Yorumla
+1 yılKS'nin hepsi doğru kişi burada yanlış insanın ne işi var hemen seç birini ☺️
00 YorumlaAletim büyük kalın korkarsın 😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılEvett minyonum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüven işin hikaye kısmı sen sadece içinde birini istiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi seç hem güvenilir olsun istekli olsun ama bakireysen bozmasın seni. Bozmasın bozmaktan beter etsin
00 Yorumla
+1 yılBura tam yeri.
22 Yorumla
Soran+1 yılBurdan güvenememmm
- +1 yıl
İroni yaptım
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenecegın birını bul mumkunse ınternetten olmasın çünkü hepsı *
00 YorumlaBu iş için siteler var.
00 YorumlaBulamazsın, at kafandan
00 Yorumla
+1 yılburada partnerlerim oldu iyi kızlardı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce güven gizlilik içinde kalsin yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl güvenmekten kasıt nedir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun için tecrübe şart
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBuldun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAra bulursun belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoslandigin yokmu
02 Yorumla
Soran+1 yılVar da tam güvenemiyorum foto felan alabilir
- +1 yıl
+1 yılkız kıza mı
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılHeteroseksüelim