Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapma çalışıyor dün ben uyuyunca nerdesin sen ne oldu, şimdi böyle mi olduk vb demiş ve ses atmış beni üzdün işte sadece soru soruyordum cevap versen ne olucak dedi şimdi de öüzr diledi
Güncellemeler
+1 yıl
Daha bemi tanımıyorsun he birazcık fazla meraklıyım birazda cinsle şeyleri merak ediyorum o kadar yoksa iyi birisiyim kendimi biliyorum demiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zaman kaybı gereksiz bir insanla muhattap olmuşsun beyni şeyinde atan bir tip değerli zamanını çalmış
Deneme çekiyorlar diye düşünüyorum. Her çeşit insan yazıyor onlara onlarda böyle böyle yollara giriyor
Kimin ne olduğunu anlamak zor belki düşer diye böyle bir şey denemiş küçük beyinli
İyi olduğuna kendi mi karar vermiş
Saçmalıyor senin istekli arzulu biri olup olmadığını anlamak istemiş galiba
Bende öyle düşündüm. Çünkü umursamaz ve takmazdıı niye düşünüyorum. sabah sabah özür dilerim diye mesaj atmış. Bence insanların niyetini böyle böyle anlamaya çalışıyorlar
Aynen öyle eğer sende karışilik verseydin ona göre konuşacakti seninle
Sabah özür diledi bu bende deidm ki çok teşekkür ederim kalbinin iyi olduğunu biliyordum diye bana demiş ki daha beni tanımıyorsun bile,
Ben kendimi biliyorum vb.
Ya çünkü başka iza olamaz şimdi ona da söyliycem madem.
Madem snei tanımıyorum sapıksın öyleyse başka izahı olamaz diye. Çünkü daha tanımıyorsun bile diyorsun direk deneme çekiyorsun.
Çok saçma ve çok nadirdir penis boyuna bakıp evlenen. Lan adam açıp gösterse katliam çıkar. Dinen de böyle bir şey yoktur diye düşünüyorum
Niyetini anlamak için sormuş bakmış olmadi klasiğe bağlamış
Ve cidden bunlara çok kadın ve kız yazıyor. Kadın 35 yaşında ço cuk 24 yaşında kaodn çocuğa selam yazıyor. Ne kadar saçma. Paraları vb var diye askerlere yürüyorlar. Sonra bizi de anlamak için deneniyoruz
boş ver takma kafana
Bende öyle düşündüm 😂 birde demez mi nasıl bilmiyorsun. Bende dedim Annen de babana sormamıştır. Öyle ama çok saçma
İyi Aile çocuğuyum yani sanalda bende atıp tutarım iyiyim iyiyim diye buraya gelince kime sorsa kendi utanıcak. Bilmiyorum bilmek de istemiyorum yaramıyor bana bu konular.
Yani tabi her insan bir olmaz sen sevmezsin başkası sever sen olmak istediğin gibi davran
Ya sanmıyorum çok nadirdir evlenen kimse kimseye sormaz kenis boyuya. Madem sormuş niye bu kadar boşanma geçimsizlik var
her şey sadece penis boyuyla alakalı değil ki ama
Ne bileyim ne karın ağrısı var bunun 😂 bir tuhaf hep mi hazetmiyorum diye cinslikler beni bulur
Sana cins geliyor belkide ilgi duymadığın için
Nnerden buldun bu malı, snde dinliyon 2 saat snra biz sapığız abazayz
Penisi küçük olan erkek takıntı yapar bunu. Çünkü kadınlar büyük sever algısı var
Ne aptalca bir muhabbet bu ya
Bence de. Gelmiş bana deneme çekiyor. 24 yaşında olmam cinsellik bilmek zorundamıyım. Bilmiyorum deyince avel avel bakıyor bende deidm ki Annende babanla evlenirken sormamıştır. Bana diyor ki evliliklerin %80ni bu şekil. Banane kardeşim neymiş tatmin olmazmışım zevk vermezmiş. Lan adam hemen kız buluyor yattı mı yattı tamam demiyor penisim şöyle böyle diye. Çok nadirdir penis boyuna göre evlenen ya. Sonra özür dile deidm uyudum bende beni üzdün ne var cevaplasan ne olucak. Penisim boyu mu var mış ki sana cevap veriyim. Ne penis gördüm ne alakam var ne boy biliyorum. Naısl bilmiyorsun diyor. Basbaya kaderde ne varsa şansıma diyebildim. Birini görüp beğenirim olursa olur gider evlenirim bende mantık bu. Ben soramam Aleme
Yahu onun niyeti zaten seni yoklamak açık kapı mi bu ekmek çıkar mı kafası. Da senin muhabbeti bu kadar uzatman gereksiz olmuş
Uzatmayıp uyuyunca da şimdi böyle mi olduk yazıp soru işaretleri atıyor yetmiyor yine Sorun işareti atıyor yetmiyor ses atıyor yetmiyor cevap versen ne olucak diye ses atıyor. Uyuyorum diye bir de kızıyor. Öylesine sorduğum bir soru diyor. Sonra diyorum ki biliyorum iyi kalpli olduğunu Deyince de daha tanımıyorsun bile ben kendimi biliyorum diyor. Ne bu
Uzatma derken sadece konuyu değil konuşmayı görüşmeyi vs. Baş engeli geç yani
Dur bakalım bekliyorum işte hala yazıyor. Bakalım bugün tarihte neler olmuş ne saçmalıycak
İlginç dediğim gibi
Size mi bana mı? Cinsellik bilmiyorum ve bana da iyi gelmiyor kaygılanıyorum. İleride bir okur onunla konuşurum yani eşim anlatsın onunla tecrübe ediyim. O nedenle hiç bu cinsellik olaylarına girmedim
Daha bemi tanımıyorsun he birazcık fazla meraklıyım birazda cinsle şeyleri merak ediyorum o kadar yoksa iyi birisiyim kendimi biliyorum demiş
Dediğim gibi niyetinin ne olduğunu bile bile durumu uzatman onun açısından seninde hevesin var izlenimi uyandırır
Büyük sapık başka izahı yok
Sapık hanımefendi
Sapık olsa neden sabah özür dilesin?
Niyeti bozuk.