İnsan daha tanışalı 1-2 saat olmuşken niye böyle sorular sorar?

Dün instadan biri mesaj attı beğenilerin için sağ ol diye ben güzel şarkı story vb atılırsa bakıyorum beğeni atıyorum güzle yer manzara o bu vb, mesaj attı işte ilerleti daha sonra dedi ki işte küçük duruyorsun falan bir şey söyliycem kızma dedim söyle dedim göğüslerin küçük galiba dedi, olabilir küçük daha iyi deidm ama 80 beden işte bence normal 1.70 50 kilo falan neyse bu sonra minyonum vb diyince ben o şey anlamış erkeklerin şeyi olarak anlamış sonra nasıl yani dedi bende yüz olarak minyonum boyum uzun dedim peki ben dedi sende orta oluyorsun dedim peki orta kalın mı dedi ben anlamadım sonra iza et dedi dedim yüz olarak sende orta duruyorsun deyince he sen yüz den bahsediyorsun dedi evet dedim o minyon deyince penis boyu olarak sanmış işte naısl olmalı vb diye sordum bilmiyorum deyince nasıl bilmiyorsun 24 yaşındasın ve bilmiyorsun öyle mi dedi yoo gayet bilmiyorum beğendiğim kişi nasılsa öyle artık dedim nokta koydu bana. Sonra özür diler misin ben cidden bu şeyleri bilmiyorum ve eksiksemde bu eksiğim olsun bilmek istemiyorum dedim. Annen babanla tanışırken penis boyunu sormuş mu evlenmiş dedim kaldı öylece. Ama nette okudum %80 evliliklerin çoğu böyle oluyor dedi ilerde ne olucak biliyor musun dedi hayır deyince tatmin olmayacaksın zevk veröyicek dedi. Bana niye böyle ahiret soruları soruyor bu
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapma çalışıyor dün ben uyuyunca nerdesin sen ne oldu, şimdi böyle mi olduk vb demiş ve ses atmış beni üzdün işte sadece soru soruyordum cevap versen ne olucak dedi şimdi de öüzr diledi
Güncellemeler
+1 yıl
Daha bemi tanımıyorsun he birazcık fazla meraklıyım birazda cinsle şeyleri merak ediyorum o kadar yoksa iyi birisiyim kendimi biliyorum demiş
İnsan daha tanışalı 1-2 saat olmuşken niye böyle sorular sorar?