Sevgilim aslan erkegi ben de yay kadınıyım olduğum gibiyim çocuksu cilveli pohpohlayan çok fazla sıkmayan bunaltmayan biri. Baya gitmeli bir flört dönemimiz oldu aklının karıştığı anlar ama ben tuttuğumu bırakmayan bir kızım. 5 gün oldu sevgili olalı o da arabada yakınlaştık beni öpmek istedi izin vermedim neden dedi asıl sen neden istiyorsun dedim sen benimle sevgili olmak istiyor musun dedi sen dedim istiyorum ki soruyorum hoşlanıyorum dedi sadece öpmek için mi dedim hayır senden hoşlanıyorum dedi bende senden hoşlanıyorum ki yanındayım dedim vs sonra beni öptü ama fazlası olmadı müsade etmedin dur dedim zaten. Neyse libidosu çok yüksek ama benim müsade etmeyeceğim hiç bir şeyi bana yapmıyor. Tek sıkıntımız ilgisizzzzz ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum ilgi mi göstereyim yoksa kendimi geride mi tutayım bilmiyorum. Adamla arkadaş gibi konuşuyoruz askım canım yok bebeğim diyor genelde ve işin kötü yanı kasıntı olma hep böyle konuşalım diyor. Garip biri ya çözemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bu kadar mi korsun? 5 gun olmus ve adam ilgisiz diyosun. Ve ilk firsatta sevismek istiyor. Hoslanma falan yok sen ya da baskasi ona bi kiz lazim. Uzaklas ondan bak sonra erkekleri sucluyosunuz. Bile bile uzdurme kendini bes para etmezin teki cozulmeyecek bi yani yok
06 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol benden cinsel bir istekte bulunmadı sadece öpmek istedi. Keza flört dönemimiz de oldu 2 ay kadar ama gelgitli bir şekilde. Benim müsade etmeyeceğim hiç bir şeyi yapmayacağını da açık açık söyledi zaten
Soran+1 yılCanım benim adam işine fazla düşkün mesaj sevmiyor ama arıyor. Bir de güvensiz işte öyle kötü bir yanı var
Soran+1 yılZamana bırakıp kaptırmayacağım kendimi adamdan hoşlanıyorum ve bilmiyorum ilerde ne olur
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aslan burcu erkeği olarak çok fazla geri durma sıkılırsa gider sen ilgi istiyorsan o daha fazla ister ne kadar verici olursan o kadar çok mutlu olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten iki gündür konuşuyoruz akşamları bir buçuk saat falan beni arıyor görülmek istiyor gün içerisinde de mesajlaşmalarımız başladı üstüne düşüp pohpohlama olayını iyi yaparım 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılAyni durumla basbasayim ve olmadi birakti beni hazirlikli ol terkidileceksin1
07 Yorumla
Soran+1 yılKız mı bıraktı
- +1 yıl
Aynen arkasina bile bakmadi
Soran+1 yılBu ilgilenmeye başladı gğn içerisinde yazışıyoruz akşam bir buçuk saat telefonda konuştuk. Hatta yarın görüşeceğiz vs.
- +1 yıl
Gorusme esnasinda dikkat etmen gereken noktalar var benim gibi terkedilenilirsin yoksa
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Tavirlarin birinci sirada benim terkedilmemdeki en onemli faktor tavirlarimmisn
- +1 yıl
Uzucak sohbet profilim acik
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. inanma amacı seni kullanmak
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu nerden anladığını sorabilir miyim
Soran+1 yılYooo gezme tozma gayet var flört döneminde neden olmasın ki. Örneğin o öpüştügümüz gün ilk kahve içmeye gittik sohbet muhabbet sonra eve bırakırken oldu bu olaylar bu nerden çıktı
İlgili olursan devamlı seni ister
04 Yorumla
Soran+1 yılİlgiden bulaşmasını da istemiyırum o geldiği süre boyunca ilgili davranmayı planlıyorum ama kararsızım
Soran+1 yılBen beni sevmesini istiyorum istemesini degil
+1 yılYanıma geldiği zaman kafa at burnuna
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuğun baş harfi B mi?
00 YorumlaAslan candir😉
01 Yorumla
Soran+1 yılBu tavırları neyi ifade eder peki sevmediği bir kıza hoşlanıyorum der mi
İleri gider o baya
015 Yorumla
Soran+1 yılBen müsade etmediğim sürece gidemez
Soran+1 yılEtmem sınırlarımı bilirim.
Soran+1 yılOkey ama böyle davranmasındaki amaç ne bende onu soruyorum seviyor mu hoşlanıyor mu kullanıyor mu takılıyor mu ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kalıyorum.
Soran+1 yılTipim çok iyi o ayrı bir konu da bilmiyorum işte. Güven problemleri olan biri. Ve dediğim dedik rahatına çok düşkün biri.
Soran+1 yılÇünkü istesem peşimde koşturduğu çok erkek var.
Soran+1 yılAşık olmalarından bahsediyorum koşma dediğim nokta bu.
Soran+1 yılEn önemlisi sanırım çocuksu ruhum sürekli bıcır bıcır olmam vs
+1 yılTemelli uzak
01 Yorumla
Soran+1 yılNe
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne