Kadinlar sorum size. mastürbasyon sirasinda veya iliski sirasinda % kaç orgazm olabiliyorsunuz iliskide mi daha iyi mastürbasyon sirasidan mi daha iyi orgazm olabiliyorsunuz? Ve mastürbasyon sirasinda tam orgazm oldugunuz sirada ne dusunuyorsunuz da oluyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendimi tanıdığım bildiğim için kendimi orgazm edebiliyorum. Beni tanıyan bir partnerle yapınca daha muazzam oluyo.
34 Yorumla
Soran+1 yılGuzel cevap. Bu isi kafan rahat ve bilincli yaptiginda orgazma ulasabiliyorsun. Peki partnerinden beklentin ne kendini nasil tanimlarsin. seks konusunda spesifik isteklerin neler. Neyden hoslaniyorsun
Cevap sahibi+1 yılFiziksel özelliklerini bi kenara bırakıyorum. Zaten beni tanıyan birisi benim isteklerimi nelerden hoşlandığımı bilir. Sıksık pozisyon değiştirsin, yerine göre yavaş yerine göre hızlı yapsın, vajinamı ıslak tutsun, vajinamı yalasın, yeri geldiğinde ipleri benim elime versin ben yöneteyim
Soran+1 yılGuzel istekler. İsini bilen bir kadinsin. Orgazm olmayi hakediyorsun.
- +1 yıl
Çok şanslı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
Orgazm oluyorum ve hem ilişkide hem de mastürbasyonda
32 Yorumla
Soran+1 yılBu sence psikolojik mi? Kafasi rahat bir kiz misin?
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkim olmadı mastla oldu 3 4 defa unutamadığım oldu 1 2 kere de en pik noktasını yaşadım diyebilirim
312 Yorumla
Soran+1 yılPeki o pik noktasini yasadiginda ne dusundunuyordun nasil yaptin?
Cevap sahibi+1 yılNormal vajinal yaparak oluyorum en son anal öyle yani
Ne hissettiğimi de şöyle anlatayım
Aşırı mutlu oluyorsun yüzünde gülücükler açıyor 😂
Sonra gözünün önüne renkler geliyor
Burnuna güzel kokular falan
Bide kulak çınlaması
Soran+1 yılOne oyle uyusturucu mu kullaniyosun orgazm mi oluyosun 😅 demeye calistigim tam orgazm sirasinda ne dusunuyorsun da olabiliyorsun. Bir de hem vajinana hem anal ayni anda mi yaptin?
Cevap sahibi+1 yılİkisi aynı anda da oluyor sırayla da yani normal biçok kız yapıyor bunu zaten siz de biliyonuz
Cevap sahibi+1 yılBaşkalarına da sor ne hisediyorlarmış diye uyuşturucu gibi mi değil mi anlarsın hahah
Cevap sahibi+1 yılBana da haber verirsin merak ettim
Soran+1 yılAhah tamam haber veririm buradan mi vermemi istersin
Cevap sahibi+1 yılYess
Soran+1 yılDaha yazan olmadi ama bunu baska kizlardan da duydugumda sana soyleyecegim 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Maxthon bide bunu uygularsam hahah
+1 yılgenelde sevgilim işini bitirdikten sonra mastürbasyon ile oluyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgilinle iliski sirasinda olmuyor. Peki sevgilin bunu biliyor mu?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılBu erkek kendini eksik hissetmiyor mu peki bu durumda. Bir sorun yokmus gibi mi davraniyorsunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne