Bilemiyorum ya. Kaç gündür kafamda bu cümlesi yankılanıp duruyor. Banu Alkan gibisin bayılıyorum bembeyazsın çok güzelsin dedi daha da bir şey demedi canım
Ya gençliğine baktım birazcık benziyorum. Sürekli seviştiğimizde bir övgü bir övgü anlatamam. Sonra da bunu dedi işte. Boyum 1.70 kilom 64. Sarışın beyaz tenliyim. Sanırım benzerlikten dolayı söyledi. Bana göre de o kadar abartılacak bir özelliğim yok. : /
Hem iyi hem kötü hissettiriyor. Kendimi o kadar da güzel ya da çok övülecek biri gibi görmüyorum. Sanki daha fazla zevke gelebilmek için böyle söylüyor gibi düşünüyorum. Kendimi beğenmediğimi söylediğimde çok kızıyor. ‘Ben senin tipin değilim sen bana bakmazdın nasıl baktın? ‘Diye soruyor. Üzülüyorum.
Aramızda 9 yaş var. Sanırım o da ne demesi gerektiğini bilmiyor. Ezik değil aksine çok egolu birisi. En çok sevişirken övüyor. Sonrasında kedi köpek gibiyiz. Sonra öpüyor güzelim falan diyor.
Gerçekten acayip egolu birisi. Normal sohbet ettiğimiz zaman bir konuşuyor. Duysanız egona tüküreyim falan dersiniz. İnan neye göre övüyor bilmiyorum. Bilsem burada sormazdım😂 sorarken çok utandım.
sorarken utanmana gerek yok. bence kesinlikle sandığın kadar egolu değil. daha ayrıntılı konuşup sana bunu ispatlayadabilirim. ispatlamam zor bile değil. çünkü çok aşikar :)
yazabilir misin bana? hep böyle üstü kapalı konuşmak b. ktan geliyor bana, biz erkekler övünmeyi ve büyük göstermeyi söylemeyi abartmayı seviyoruz ya buna dair bir şeyler anlatacağım :)
Şahısla seviliyorduk. Of Banu Alkan gibisin bayılıyorum dedi. Bende tip tip baktım o sırada. Sonrasında tekrardan bembeyazsın çok güzelsin bayılacağım şimdi dedi. Soramadım da neden böyle dedin diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
banu alkanın gençliği filan demek istemiştir şu anki hali olsa hahaha😂😂😂😂
Eski haline baktım da. Benziyor gibiyiz. Yine de böyle demesi tuhaf geldi 😂
öyle deme banu alkanda gençliğinde ateş ediyodu 😂😂 zamanın erkekleri hastaydı ona😂😂
😂😂
Banu Alkan’ı pek sevmem. İtici geliyor. Bir anda böyle diyince kalakaldım😂 Sürekli bembeyazsın aynı onun gibisin falan diyince dedim noluyor mk
banu alkan'ı sevmiyorsa fena. seviyorsa daha fena...
Seviyor herhalde
Afetsin diyor
Adam 40 yaşlarında galiba
Hayır. 28 yaşında.
Banu alkan gibi kaşar demek istiyor sana
Ne alaka ya? Öyle demek istese başka türlü de derdi. Saçma sapan konuşuyorsun.
Sacma sapan konuşan sensin mk
Gençliği gibi mi acaba
Bilemiyorum ya. Kaç gündür kafamda bu cümlesi yankılanıp duruyor. Banu Alkan gibisin bayılıyorum bembeyazsın çok güzelsin dedi daha da bir şey demedi canım
Sa.. ak*
Gençliğine dem vurmuş
Bilemiyorum. Olabilir.
kaç yaşında bu seviştiğin :)
28
ben bile hatırlamıyorum. özel bir banu alkan merakı olmalı
iyi misin demek mi bu :)
Bir bilsem.
kendinle ilgili senin değerlendirmen ne? bir de banu alkan ünlü olduğunda göre vardır güzel meziyetleri bilmediğimiz tahmin ettiğimiz senin gibi :)
Ya gençliğine baktım birazcık benziyorum. Sürekli seviştiğimizde bir övgü bir övgü anlatamam. Sonra da bunu dedi işte. Boyum 1.70 kilom 64. Sarışın beyaz tenliyim. Sanırım benzerlikten dolayı söyledi. Bana göre de o kadar abartılacak bir özelliğim yok. : /
sürekli övmesi hakkında ne düşünüyorsun? ne hissettiriyor?
Hem iyi hem kötü hissettiriyor. Kendimi o kadar da güzel ya da çok övülecek biri gibi görmüyorum. Sanki daha fazla zevke gelebilmek için böyle söylüyor gibi düşünüyorum. Kendimi beğenmediğimi söylediğimde çok kızıyor. ‘Ben senin tipin değilim sen bana bakmazdın nasıl baktın? ‘Diye soruyor. Üzülüyorum.
ya biraz ezikmiş sanırım ya da güzel iltifat etmeyi bilmiyor diye düşündüm ben de
seni en çok sevişirken mi ne yaparken övüyor?
Aramızda 9 yaş var. Sanırım o da ne demesi gerektiğini bilmiyor. Ezik değil aksine çok egolu birisi. En çok sevişirken övüyor. Sonrasında kedi köpek gibiyiz. Sonra öpüyor güzelim falan diyor.
egolu birisi sence neden ‘Ben senin tipin değilim sen bana bakmazdın nasıl baktın? ‘Diye sorar?
ve hatta bu seni üzer
en çok sevişirken övmesi yaptığın veya yapılan şeye bağlı mı sana ve güzelliğine bağlı mı acaba?
Gerçekten acayip egolu birisi. Normal sohbet ettiğimiz zaman bir konuşuyor. Duysanız egona tüküreyim falan dersiniz. İnan neye göre övüyor bilmiyorum. Bilsem burada sormazdım😂 sorarken çok utandım.
sorarken utanmana gerek yok. bence kesinlikle sandığın kadar egolu değil. daha ayrıntılı konuşup sana bunu ispatlayadabilirim.
ispatlamam zor bile değil. çünkü çok aşikar :)
Hımmm
yazabilir misin bana?
hep böyle üstü kapalı konuşmak b. ktan geliyor bana,
biz erkekler övünmeyi ve büyük göstermeyi söylemeyi abartmayı seviyoruz ya buna dair bir şeyler anlatacağım :)
Yazdım
Gençlik yılları ise iyidir değilse vay haline
Şimdi ki halini dediğini sanmıyorum. Gençliğine baktığımda birazcık benziyorum. Bembeyazsın çok güzelsin mükemmel falan diyor.
Hımm hadi iyisin 😂
Nerden bilelim ona sıior
Ona sorabilsem burada neden sorayım?
Banu Alkanla da seviimiş heralde
Kendoenfoenf ay yok
Saçma geldi bana da
Banada ya. Banu Alkan’ı da hiç sevmem
Sarışın veya balık etliysen ona istinaden söylemiş olabilir. Sen sevmiyorsun ama abimiz baya hayranı anlaşılan
Gençliğine baktım daha demin. Benziyoruz birazcık. Ahahhaha sanırım hayranı.
Sanırım? 😂
😂😂
O ne demek öyle
Şahısla seviliyorduk. Of Banu Alkan gibisin bayılıyorum dedi. Bende tip tip baktım o sırada. Sonrasında tekrardan bembeyazsın çok güzelsin bayılacağım şimdi dedi. Soramadım da neden böyle dedin diye.
istekli ve iri göğüslü dolgun musun
Yaaaani. Boyum 1.70 kilom 64😂 kendime göre dolgun değilim ama kişiden kişiye değişiyor
Banu alkan öyle çünkü ama senle de sevişilir be 😁
😂
Fiziğini de merak ettim şimdi
HHahahaha
Göstersene şu afeti
seksi sin diyor
Umarım öyle diyordur 😂
banu alkan bir zamanalrın seks semboluymuş sevgilin kaç yaşnda allah aşkına :D şimdilerde kadın duba gibi :D
28 yaşında
Boyum 1.70 kilom 64. Sarışınım hahahha
sen bana özelden yaz fikir vereyim