- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yıl2 sene az bir süre değil ki sevgisi bitmiş olabilir, sıkılmış olabilir, ilişkinin ciddileşmesini istemiyor olabilir ama hala sana karşı cinsel anlamda da olsa bir şeyler hissediyor sanırım bağlanmış gibi neden iğrenç bir teklif gibi düşünüyorsun ki? Niye adi oluyor anlamadım. Cinsellik bir ihtiyaçtır ve iki tarafta mutlu olur tek taraflı bir teklif değil ki? Adam yapmak istese gider herkesle yapar zaten yanlış mı düşünüyorum? Ayrıca neyin dersini vereceksin sevmediği için ya da bir zaman sonra sevgisi bittiği için mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgisi bittiyse bana gelip sevgim bitsin desin, gitsin ve dönmesin. Benden ayrılırken vicdan azabı duyuyorum dedi ve gitti, çocuğu için giden adam benle hiçbir şekilde konuşmak istemeyen aramayan sormayan adam dönüp bana fu. ck body olalım diyor.
- +1 yıl
Senin sevgin bittiğinde karşına alıp bitsin deyip gidebilirsin bir daha da dönmezsin ama bu sensin. Karşında ki insan sen değil ki neden herkesi kendin gibi görmeye çalışıyorsun göremeyince de bunu bunu yaptı, yapsaydı muhabbetleri boş yani. Bu konuda tamamen haklısın ona bir şey demiyorum ama o kişi de öyle yani olduğu gibi kabul et. Vicdan azabı duymana gerek yok aramadın, sormadın şimdi sktr gt de ya da ben senden kopamıyorum de devam et ama empati yap anlamaya çalış yani.
Soran+1 yılYahu sevgisi biten adam neden cinsellik için yanımda dursun ki s. KS içinde beni kullanıyor bana da yazık değil mi
- +1 yıl
Ben sana haksızsın demiyorum sonuna kadar haklısın ama yazık olan bir şey yok. 2 sene boyunca her şey çok iyiydi de bitince mi keşke hiç tanımasaydım gibi oldu? Beraber yaşadınız mutluydun da ayrılınca mı kötü oldu yani sen onu mutlu ettin o da seni mutlu etti bitmiş olamayabilirdi ama bitti yani kim bilir neden bitti hep karşıyı da suçlamamak lazım. Ayrıca da "çok seviyorum ben o kadar adi olamam" lafından yola çıktım yani öyle ilişkiler olabiliyor ki adam niye adi oluyor. Adam ya da kadın ne kadar pislikte olsa insan bazen vazgeçemiyor, vazgeçmek istemiyor. Çünkü benzer bir şey yaşadım cinsel anlamda çok iyi bir kadın arkadaşım vardı 1 seneye yakın takıldık ama sevemiyordum öyle takılıyorduk bunu da biliyordu sonra baktım aşık oluyor ayrılmak istediğimi söyledim ama onun vazgeçmesi zor oldu o süre boyunca da hep buluşmak istedi, takıldık ve sevişerek ayrıldık diyebilirim. Sonuçta yabancı değildi sevmesem de yanında uyumuşluğum uyanmışlığım vardı her hangi biri gibi değildi yani böyle şeyler olabiliyor. Adamın sana söylediği teklif sana ve senin hayatına göre iğrençte olsa olabiliyor yani unut gitsin :]
Soran+1 yılKonuyu ayrıntılı anlatacağım
Soran+1 yılO zaman da beni suçlayacak mısın
- +1 yıl
asdlkasj yorumları hangi işsiz kaldırttı ya altı üstü mesaj atamıyorum dedim :D
Soran+1 yılYahu bilmiyorum benimkini de kaldırdı 🤣🤣 bana istek at ben yazayım sana takip etmediğim kişiler yazamıyor
En İyi Cevaplar
+1 yılEn iyi ders görmezden gelmektir. Görmezden gelin, aramalarına, mesajlarına cevap vermeyin.
08 Yorumla
Soran+1 yılAramıyor zaten yazmıyor zaten ama eminim cinsellik için canı beni çektiğinde yazacak. O durumda nasıl davranmam lazım?
- +1 yıl
Valla kardeşim kusura bakma şu an ama o an cinsellik için yazdığında yerinde olsam küfür ederim ona.
Soran+1 yılKüfür eden biri değilim hem küfür etsem kendini haklı görür. Ben daha başka bişey yapmak istiyorum.
- +1 yıl
Yani en fazla randevu verip, randevu günü gitmemek gibi bir oyun yapabilirsiniz
Soran+1 yılDaha farklı bişey var ama burada yazmak doğru gelmiyor
- +1 yıl
Anlamadım ama siz bilirsiniz aklınızda varsa yapın derim
Soran+1 yılÖzelden yazabilir miyim
- +1 yıl
Buyrun yazabilirsiniz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDers verirken daha zor bir duruma düşebilirsin, en iyisi zor olanı seçip uzaklaşmak
06 Yorumla
Soran+1 yılAma benim canım şu an çok yanıyor hiç pişman olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılPişman olur elbet, insanlar eninde sonunda kendilerine inanan, değer veren birilerini arayacaklar, o kişi buldum sandıklarında da akıllarına ilk olarak sen geleceksin, ya da hiç bulamayacak…
Cevap sahibi+1 yılDevrik bir cümle oldu kusura bakma
Soran+1 yılYok estağfurullah. Gayet anlaşılır.. hatta şiirsel olmuş. Şiirsel sözlerde devrik cümleler daha hoş oluyor. Şiir gibi konuştunuz. ✨
Cevap sahibi+1 yılUmarım gönlünce olur, bol şans diliyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence görmezden gelmelisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
+1 yılSadece cinsellik için görüşmek, yani 2 yılın sonunda bu noktaya gelebilmesi… uzak durmak en güzel cevap olmaz mı?
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl birliktelik yaşadık. Sonra ayrıldık, 14 Eylül'de ayrıldık ve geri geldi geldiğinde bu cümleyi kurdu bana.
- +1 yıl
Özsaygı herşeyden kıymetli @nurrcerenn. Açık büfe bir hayat istiyor ama seni de kaybetmek istemiyor. Sence hak ettiğin bir davranış mı?
Soran+1 yılTabi ki hak etmiyorum. Ki ben ona onca şey yaptım bir sürü fedekarlik yaptım o ise bana resmen eskort bayan muamelesi etti çok ağrıma gidiyor yemin ederim, yemeden içmeden kesildim uyku girmiyor gözüme kaç gündür.🥺
- +1 yıl
Yakın zamanda seni fb gibi kullanmaya başlamış ama artık yürütemiyor demektir. Senin adına çok üzüldüm umarım tekrar aynı döngüye girmez, kendine olan saygını kaybetmezsin
Soran+1 yılBir daha devam etmek istemiyorum
- +1 yıl
Lütfen geri adım atma. İletişim de kurma 🙏
Soran+1 yılÖyle yapacağım, teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılSen seviyorsan o topa hiç girme o cinsel olarak kendini tatmin edecek sonra birden basıp gidecek sen o duygularla baş etmek zorunda kalacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSogudum ama tekrar ona yenilirim diye korkuyorum
- +1 yıl
O zaman o topa girme bana kalırsa kendini sadece onun rahatlamasina hizmet edecek bir cinsel obje olarak lanse etmiş olacaksın. Şunu dersen duygularım yok ben de kendi zevkime bakacağım eyvallah derim o zaman ama benim gördüğüm öyle sen duygusalsin o cinsellik peşinde sadece
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle hanzoları hayatnda tutma ders vermek icin bile olsa tutma
02 Yorumla
Soran+1 yılTutma diyorsun ama verdiğim emekler ne olacak?
- +1 yıl
evet o konuda haklısın emek zor iş ve emeginin karşılıgı bu olmasa gerek ama şöyle bir şey var mesala bu adamın zayıf noktasını bulman gerek
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok saçma bir ayrılma bahanesi bence.. Neyden vicdan azabı duyuyormuş?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğu için
Gizli Üye(25-29)+1 yılSk Et Anasını Çekip Gitsin Öyle Sevgiliyin Ağzına biber sürerim
Bu Sevgi Değil Zevkin Boku12 Yorumla
Soran+1 yılAcı biber az kalır onun ağzını yırtmak lazım.🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYırt Acıda Sür Bas Vasabbiyi Boğ Onu Boğ😇
+1 yılSakin delimisin
21 Yorumla
Soran+1 yılYapmam zaten sadece intikam almak istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu elde etmen kendine bağlaman seni sevmesini aşık olmasını sağlayıp ilgili hale getirip üzerine titremesini sağlaman çok kolay aslında
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yıl🥺🥺
Soran+1 yılLütfen yardımcı olur musunuz 🙏
Soran+1 yılBana istek atar mısınız? Sonra ben size mesaj atarım ayarlardan öyle ayarladım çünkü.
Soran+1 yılSiz bana özelden yazın oradan vereyim
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılYazdım
Kapat kapıyı sakın açma
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten açmam intikam almak istiyorum
+1 yılYat gitsin kanki sen de istiyorsun belli ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be
+1 yılKendini kullandırtma
03 Yorumla
Soran+1 yılDers vermek istiyorum
- +1 yıl
Nasıl
Soran+1 yılBilmiyorum
Anlatsak da anlamazsiniz neyse sal
014 Yorumla
Soran+1 yılAnlat sen anlarım.
Soran+1 yılSoğudum ama ona tekrar yenilirim diye korkuyorum
Soran+1 yılSeks düşkünü değilim. Onu seviyorum. Onu çok seviyorum. Kaybetmemek için susup razı gelmekten korkuyorum.
Soran+1 yılPeki.. yani öyle bir şey olsun ki pişman olsun istiyorum. Çünkü onunla ilk defa onunla cinsellik yaşamıştım.
Soran+1 yılBenim ilkim o. Onun için çok fedakarlık yaptım sevdiğine inandırdı. Çok sevdim dedi. Sonra birdenbire böyle yaptı. Cinselliğe çekti konuyu. Dayanılmaz acılar çekiyorum. Pişman olsun istiyorum.
Soran+1 yılCinsellik için yanımda durmak istediği için pişman olsun istiyorum onu utandirmak istiyorum
Soran+1 yılEskiden böyle değildi
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir şey yapamazsın ona bence görüşme onunla
012 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapamayayım ki
Cevap sahibi+1 yılArtık gözü dönmüş ona vereceğin hiçbir ceza yok.
Soran+1 yılGözü dönmüşü esekten düşmüşe benzetirim
Cevap sahibi+1 yılAklıyla düşünmüyor o sen de şu an düşünmüyorsun.
Soran+1 yıl🙄🙄🙄🙄
Soran+1 yılEn iyisi susmak
Cevap sahibi+1 yılKabullenmek gerekiyor seni sevmediğini
Soran+1 yılBana yazar mısın
Soran+1 yılBir şey danışmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama danışıp bir şey alacağını zannetmiyorum. Sen kafandakini yapacaksın. Kusura bakmayın. Ben burada net davrandım. Ayrıca şuraya benim dediğimin aksini söyleyen az var.
Soran+1 yılYok aslında dikkat etmemişsin ama çok fazla var, yanlış anlamam niyetim sadece danışmaktı. Daha doğrusu olayı anlatmaktı. Biraz özel şeyler vardı o yüzden. Herkesin başıma gelenleri bilmesini istemedim. Ama peki madem istediğiniz gibi olsun. İyi günler.
Cevap sahibi+1 yılSağol size de
+1 yılOnun mesleği ne
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden sordun?
- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılGitmeyin hanımefendi
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun yanına gitmem zaten
+1 yılGeri dönme
01 Yorumla
Soran+1 yılDöneceğimden değil intikam almak istiyorum
+1 yılOndan bir b*k olmaz.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Cinselliğe asla karşı değilim ama onun zihniyeti bozuk. Sıkıntı da orada.
Soran+1 yılNasıl ders verebilirim peki? Bu arada niye mesajlara bakmadın ki sen 🤣
- +1 yıl
Baktım da bu kişi artık sitede üye değil dedi. Sanırım sitede sorun vardı ben de üyeliğini sildin sandım.
Soran+1 yılSildim ama geri geldim
- +1 yıl
Nasıl yaaa edildiğin hesabı tekrar geri açamazsın ki.
Soran+1 yılBende anlamadım açıldı
- +1 yıl
Hayret neyse o zaman yaz bari tekrar muhabbete tekrar kaldığı yerden devam ederiz
kendine odaklan artık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar