Kendisi 37 yaşında 2 çocuk babası eşiyle boşanma aşamasındalar ben 21 yaşındayım bakıcılarıydım yani onlar ayrılmadan 6 ay önce beni işe aldılar o zamanlar aramızda bişey yoktu onlar ayrılınca çocukların sevgilimde kaldığı zamanlarda ben yatılı olarak orada kalıp bakmaya başladım öyle istedi sonra biz o evrede baya yakınlaştık gece sohbetleri tensel temaslar cinsellik derken taşınmamı istedi yanına hem çocuklar için iyi olur hemde gitgel yapmazsın dedi bende evimi dağıtmadan birkaç eşya ile yanına taşındım zaten çok bişey almama gerek yoktu herşeyi sıfırdan aldı bana ama kimse bilmiyor eski karısı bile bilse mahkemede kullanır yani bu durumu beni arıyor işte soruyor o nasıl filan diye kıskanıyorum ama çaktırmıyorum kadın hâlâ seviyor ama takıntılı şekilde bu yüzden evinde bakıcı olarak kalmam mahkemede onun aleyhinde kullanılır mı yani ilişkimizi kimse bilmiyor çocuklar bile zaten küçükler biri 5 diğeri 1 yaşında anlamıyorlar onlar varken normal işimizde gücümüzdeyiz ama işte bilemedim sonuçta yanlız yaşayan bir adamın evindeki yatılı bekar bakıcı olayını karşı taraf öğrense mahkeme ne der onu merak ettim benim yüzümden çocuklarından ayrı düşsün istemem
Dip not; onları ben ayırmadım her şey sonradan oldu onları tanıdığımda zaten kötü bir evlilikleri vardı ayrı evlerde kaldıklarında başladı tüm ilişki yargılamayın.
Dip not; onları ben ayırmadım her şey sonradan oldu onları tanıdığımda zaten kötü bir evlilikleri vardı ayrı evlerde kaldıklarında başladı tüm ilişki yargılamayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar