Erkekler neden bu kadar kıllı ve bakımsız?

Kadınlar hoşunuza gitsin erkeklik onurunuz kısa süreliğine yükselsin , istediklerini daha kolay yapın diye körüklüyor sanırım; kıllı erkek severim diyip duruyorlar.

Ama yani Allah aşkına, bonobolardan evrildiniz binlerce yıl zamanda. Tekrar maymuna dönmenize gerek var mı?
Ya bi düşünün, sizinle sevişen kadının her yerine o iğrenç tüyleriniz yapışıyor sevişme sonunda, kim neden sevişsin sizinle?

Dün akşam barda birisi ile tanıştım. Gecenin sonunda evine gittik, her şey güzel. Sonra o tişörtü bi çıkardı, öğğğk.

Dedim ben gidiyorum. Alkollü halimle bile midem kalktı.

Yani kıllı seven kadın da her tarafınızı kıllı sevmiyor. Hele o koltuk altı kılı... Iyy..

Bir de bu tanıştığım "dayı" kılsız görünenlerden.. bazılarınız daha kıyafetlerini çıkarmadan ensesinden fırlıyor kılları.

Sorum : insan içine bu halde nasıl çıkabiliyorsunuz?
İşin en de komik yanı, bu abilerin bazıları da kadınların güzellik algısını eleştiriyor muhtemelen. Kafalara gel 😀 (o akşam beyefendi kafamı s. kmişti daha eve gitmeden bu muhabbetlerle)
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı adamların sakalından hiç hız kesmeden döşüne inerek döş kılı ile devam ediyor ya.. yuhh haha
Erkekler neden bu kadar kıllı ve bakımsız?