Sanaldan tanıştık bir hafta 10 gün falan oldu bugün eski sevgilim aradı ve sexting gibi bir şey yaşadık umut vermedim kimseye yeni flörtüme de güvenmiyorum bence o da başkalarıyla konuşuyordur sadakatinden emin olsaydım ben de ina sadık kalırdım ama öbür türlü gereksiz yere fazla bağlanıyorum ve beni kandırıyormuş gibi hissediyorum böylesi daha iyi oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım arkadaşlar boş yere suçlamayın beni boş bir anıma geldi ve onunla konuşmayı kabul ettim sonra niyetinin farklı olduğunu anladım ama ölümüne inkar etti ben de bir süre inanmış gibi yaptım hepsi bu
Orasi ayri ama oda baskasiyla konusuyodur aldatiyodur demek hakkina girmek drmek eger ki emin degilsen ki buda senin kendi icini rahatlatmaya calistigini gosterir demek ama iyi yaptim diyosan ayri
Ben duygusal bir birliktelik istediğimde kabul etti ama sonra her fırsatta konuyu cinselliğe çekti istemiyorum dediğimde ısrar etti benimle cinsellik için birliktesin dediğimde ise inkar etti Instagram şifresini istedim vermedi yemin et dedim edemedi daha ne olsun ben aldatıyorum diye bağırması mı lazım hak etseydi ondan başka kimseye bakmazdım bile ona inat gittim başkasıyla konuştum zevk aldığımdan değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güvenmiyorsan yedekte tutmak yerine bitirebilirdin mecbur değilsin iki kişiyle konuşmaya, doyumsuzluğunuzun ego tatmin bahenesini karşı tarafa atmayın.
Eski sevgilimle öylesine konuştuk biliyor yeni biriyle flört ettiğimi o da beni kandırmaya çalışmasaydı
ama Flörtün bilmiyor boşuna aklamaya çalışma kendini
Flörtüm şerefsizin teki dersini vereceğim ona
Yo seref yoksunu olan sensin. Eger Flörtün de seref eksik olsa ayrilabilirdin onun yerine ikili oynadim hala hakli cikmaya çalışıyorsun
O da benimle oynuyor o benim sevgilim değil sadık kalmam gereken biri değil
Bence sen Şu an aldattigin icin kendini rahatlatmaya calisiyosun
Yooo pişman değilim iyi yaptım
Orasi ayri ama oda baskasiyla konusuyodur aldatiyodur demek hakkina girmek drmek eger ki emin degilsen ki buda senin kendi icini rahatlatmaya calistigini gosterir demek ama iyi yaptim diyosan ayri
Ben duygusal bir birliktelik istediğimde kabul etti ama sonra her fırsatta konuyu cinselliğe çekti istemiyorum dediğimde ısrar etti benimle cinsellik için birliktesin dediğimde ise inkar etti Instagram şifresini istedim vermedi yemin et dedim edemedi daha ne olsun ben aldatıyorum diye bağırması mı lazım hak etseydi ondan başka kimseye bakmazdım bile ona inat gittim başkasıyla konuştum zevk aldığımdan değil
Senin gibi kızlar yüzünden diğer kızlar da değer görmüyor
O da cinsellik istemiyorum dediğimde ısrar etti yapmadım diye trip attı niyetin bu deyince de inkar ediyor beni kandırmaya çalışıyor
tertemizsin sütte leke var sende yok dert etmeo daah çok şeyler yapıyor
O benim hiçbir şeyim değil
Mutlu ol
Amaç kendinin zevk almasi iyi hissetmesidir
Çok iyi tam gaz devam
Hissetme ve benimle de yap🔥🔥
Bence bir süre kimseyle takılma
Hepsinin canı cehenneme onlar yaparken iyiydi
Mutlu olmayı hak ediyorsuj
Djdjjddn
Eee hani bana yaa